greenfoxy 28.07.09, 11:10 Info od Jaśka. Jutro o 21 zagra Obara Trio w Tygmoncie. Spotkajmy się chwilę wcześniej. Kto nie wyjechał, mile jutro widziany. Usprawiedliwień nie przyjmujemy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koss.ania Re: Obara, piwo i my w Tygmoncie 29.07.09, 09:54 O której się spotykamy? Nie wiem na 100% czy dotrę, ale wolę wiedzieć, niż nie wiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
winoman Re: Obara, piwo i my w Tygmoncie 29.07.09, 10:19 Nie wiem, czy mi się uda, ale będę próbował. Przydałoby się jakieś hasło, bo jak się domyślam, nicka na czole nikt sobie nie wypisze Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
greenfoxy Re: Obara, piwo i my w Tygmoncie 29.07.09, 11:59 Myślałam o 20:30. Co do hasła, to nie wiem, pewnie się przyciągniemy i bez hasła... Ale jak nie wiecie, czy przyjdziecie, to ja też nie wiem, czy przyjdę. <tu strzelam focha> Odpowiedz Link Zgłoś
greenfoxy Re: Obara, piwo i my w Tygmoncie 29.07.09, 12:07 PS Pjetrek usprawiedliwiony, byczy się na Mazurach i pozdrawia. Poza tym, był ze mną na koncercie Obary w Powiększeniu, więc tym bardziej usprawiedliwiony Kto nie był niech żałuje, a kto nie był na Shofar, niech żałuje jeszcze bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
winoman Re: Obara, piwo i my w Tygmoncie 29.07.09, 12:34 Mogę obiecać, że przyjdę, jeśli jakaś burza nie odetnie mnie od kolejki. Jeśli odetnie, też pewnie przyjadę, ale wtedy już nici z piwa ... Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
koss.ania Re: Obara, piwo i my w Tygmoncie 29.07.09, 12:17 greenfoxy napisała: > Myślałam o 20:30. Co do hasła, to nie wiem, pewnie się przyciągniemy > i bez hasła... Ale jak nie wiecie, czy przyjdziecie, to ja też nie > wiem, czy przyjdę. <tu strzelam focha> Oj Foxy, byś już nie przesadzała, wiesz..??! Jeno fochy ci w głowie, hehehe)) Po pracy jedziesz do domu, czy koczujesz w centrum? Zresztą po południu się spiszemy/zdzwonimy Odpowiedz Link Zgłoś
greenfoxy Re: Obara, piwo i my w Tygmoncie 29.07.09, 13:50 Ja kapryśna jestem, poza tym fajnie byłoby, gdyby nas się troszkę uzbierało. Wracam do domu, więc nie wcześniej jak na 20:30 dotrę zzipana, jeśli nie pogryzą mnie osy (bo i tak było). PS Winomanie, to może jako znak rozpoznawczy - pismo Wino? W przerwie zapoznamy się z winami wegierskimi Odpowiedz Link Zgłoś
miles9 Re: Obara, piwo i my w Tygmoncie 29.07.09, 14:11 Mnie też proszę usprawiedliwić. Ale może innym razem się uda, bardzo bym chciał. pozdro m9 Odpowiedz Link Zgłoś