Dodaj do ulubionych

poszukuje pilnie

28.07.09, 23:29
witam,
potrzebuje pomocy w zidentyfikowaniu pewnej piosenki...
informacje ktore posiadam o niej sa baaardzo skape ale mam nadzieje ze ktos kojarzy i mi pomoze..
a wiec chyba spiewa ja jakis murzyn (tak po glosie wywnioskowalam) czasem sluychac jakas kobiete. ze slow wylapalam tylko cos w stylu "i like the way you move i like the way you are?"podklad piosenki podobny jest do pitbull "you know i want you"... i jest to raczej taka zywa piosenka aha i napewno nie jest to outkast ...
wiem ze to niewiele informacji ale moze ktos pomoze...?
Obserwuj wątek
    • disamis Re: poszukuje pilnie 29.07.09, 11:35
      Może to Bodyrockers - I Like the Way You Move?
      albo
      The Dream They Don't Know Me feat. Mariah Carey?
      www.muzaok.pl/index.php?str=lf&no=19335
      Wpisz w guglach kawalek tekstu piosenki i slowo lyrics i przeszukaj wyniki moze
      natrafisz.
      A tak w ogole to co to byl za gatunek - hiphop, rock, pop, rnb,...? Nowa
      piosenka czy stara? Troche wiecej szczegolow podaj.
      • Gość: megusiaa Re: poszukuje pilnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 23:17
        wpisywalam w googlach i nicsad piosenka nie mam pojecia czt nowa czy stara wiem ze slyszalam ja raz na vivie albo 4fun tv pozniej raz na rmfce i ostatnio albo na planecie albo na esce w sobote wieczorem. gatunek muzyki to czarna muzyka r&b podklad jest jak z pitbulla ... jest szybsza od piosenki ktora podales the dream - ale ta tez jest fajnasmilew tej co szukam mniej spiewa kobieta niz w the dream...ehh chyba marne szanse na jej znalezienie bo nawet w googlach nie wyskakuje - nie kojarze tez dokladnie slow ale te co podalam wydaje mi sie ze takie sa....
        • megusiaa Re: poszukuje pilnie 04.08.09, 16:06
          upup
          • megusiaa Re: poszukuje pilnie 04.08.09, 17:05
            piosenka ktorej szukalam to
            Bob Sinclar feat Shabba Ranks - Love you no more

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka