Gość: agrafka IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 26.12.03, 17:45 W trójce właśnie powiedzieli: "Z przyjemnością informujemy, że 10 maja do Polski zawita zespół Sigur ros!!" Do zobaczenia na koncercie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miecio4 Re: SIGUR ROS w Polsce!!! 26.12.03, 18:03 Moje życzenie wigilijne się spełniło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukas Re: SIGUR ROS w Polsce!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.03, 18:04 miecio4 napisał: > Moje życzenie wigilijne się spełniło Cholera ,a moje wrecz przeciwnie Odpowiedz Link Zgłoś
t.o.m.e.k Re: SIGUR ROS w Polsce!!! 26.12.03, 18:18 Będę strzelał - koncert odbędzie się w ukochanej Stolycy, w Stodole. Zgadłem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack9 Re: SIGUR ROS w Polsce!!! IP: *.stansat.pl 26.12.03, 19:58 Czy można gdzie s znależc potwierdzenie? Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: SIGUR ROS w Polsce!!! 26.12.03, 21:52 Gość portalu: jack9 napisał(a): > Czy można gdzie s znależc potwierdzenie? Jedyne potwierdzenie jakie jest w necie to tutaj: www.radio.com.pl/trojka/ekspres/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: SIGUR ROS w Polsce!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.12.03, 21:59 Ja ze swoich źródeł, niezlaeżnych od "Trójki" także potwierdzam. 10 maja, Warszawa. Miłego oczekiwania Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: SIGUR ROS w Polsce!!! 26.12.03, 22:01 Gość portalu: greg napisał(a): > Ja ze swoich źródeł, niezlaeżnych od "Trójki" także potwierdzam. 10 maja, > Warszawa. Oby to nie były te same źródła greg co sprzed prawie roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: SIGUR ROS w Polsce!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.12.03, 09:44 Wybacz, ale nie moją winą jest to, że zespół w ostatniej chwili odwołał przyjazd do Polski. Teraz masz już potwierdzenie z "Trójki". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: SIGUR ROS w Polsce!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.12.03, 20:02 Jak znam życie, to imprezę robi AlterArt - czyli ta sama agencja, która organizuje Einsturzende Neubauten i Fun Lovin Criminals. Tak, raczej Stodoła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tegosław Re: SIGUR ROS w Polsce!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.03, 18:32 Odpowiedz Link Zgłoś