Gość: Zenobiusz IP: *.toya.net.pl 27.12.03, 14:01 Mam pytanie> Czy to prawda że niejaki W.Axl Rose powiedział kiedyś, że nigdy nie zagra dla Polaków i żydów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
peter.steele Re: W.Axl Rose 27.12.03, 15:24 A pod Grumwaldem jeden żołnierz z obozu Jagiełły dostał skryty cios w plecy. Może dojdziemy kto to zrobił? To była podobno prawda, ale nigdy o tym nie przeczytałem. A tak swoja droga to Axl jeszcze zyje? Odpowiedz Link Zgłoś
westpoint Re: W.Axl Rose 27.12.03, 15:32 Tak Axl jeszcze żyje i podobno ma sie świetnie. A co do tego co powiedział to ja słyszałam że to jest prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
god_save_the_queen Re: W.Axl Rose 27.12.03, 17:35 Kiedyś jeden z polskich dziennikarzy zapytał Axla czy przyjadą do Polski... -Dla świń grać nie będziemy!-odpowiedział Rose Później Slash przeprosił za jego zachowanie ale, do Polski nigdy nie przyjechali. Odpowiedz Link Zgłoś
piecyk.gazowy Re: W.Axl Rose 27.12.03, 19:06 Gość portalu: Zenobiusz napisał(a): > Mam pytanie> Czy to prawda że niejaki W.Axl Rose powiedział kiedyś, że nigdy > > nie zagra dla Polaków i żydów. Podobno prawda. Parę miesięcy (lat?) późiej po tej wypowiedzi Guns N' Roses dali koncert w Izraelu. Odpowiedz Link Zgłoś