Gość: nanna IP: *.internet.dla.mnie.pl 04.08.09, 13:53 Trzy tygodnie do premiery w ogóle, ale ciekawe, w jakim odstępie od 24 wejdzie do sprzedaży w Polsce. Ten koncert w sieci, to był świetny pomysł i fajnie im to wyszło. Alex Turner- jak on dziwnie wygląda bez gitary Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Infomuzyka Re: Dwa nowe kawałki Arctic Monkeys IP: *.stacje.agora.pl 04.08.09, 14:13 premiera w Polsce również zaplanowana jest na 24 sierpnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plapus Re: Dwa nowe kawałki Arctic Monkeys IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.09, 14:21 Srednio mi się te kawałki podobają A zresztą i tak bardziej czekam na nową płyte Editorsów niż ich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Dwa nowe kawałki Arctic Monkeys IP: *.acn.waw.pl 04.08.09, 17:05 Płyta wyciekła pare dni temu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonim Re: Dwa nowe kawałki Arctic Monkeys IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.09, 23:04 My tu gadu gadu o premierze, a na Uchem w Nutę jest już recenzja. uchemwnute.blogspot.com/2009/08/arctic-monkeys-humbug_01.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c. Re: Dwa nowe kawałki Arctic Monkeys IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.09, 04:10 web transmission było świetnym pomysłem, no i nowe kawałki, a zwłaszcza Secret Door... mm, rozwijają się chłopaki Odpowiedz Link Zgłoś