Gość: gosc IP: 193.219.126.* 28.04.10, 18:23 Witam,hotel Pinkovi Neseber,czy ktoś tam moze był ????? jesli tak to prosze o jakies info,jakies knajpki blisko ????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pawel.slonecznybrzeg Re: Pinkovi Neseber 28.04.10, 21:36 w środku nie byłem ale wiem to: wychodzisz z hotelu, idziesz w lewo 3 kroki i jest knajpka w podziemiu,idziesz 2 kroki dalej i schodami wchodzisz na plażę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Pinkovi Neseber IP: 193.219.126.* 29.04.10, 10:34 dzieki Pawel,jesli ktos cos moze jeszcze dodac to prosze Odpowiedz Link Zgłoś
avantimeod Re: Pinkovi Neseber 27.05.10, 18:44 w hotelu nie bylam ale wiem gdzie jest..jakies 10-15min spacerkiem od centrum Rawdy,ale w koło też jest wsio,Rawda się bardzo szybko rozrasta:) Odpowiedz Link Zgłoś
monisiek.76 Re: Pinkovi Neseber 28.05.10, 14:09 witam; w zeszłym roku mieszkałam obok hotelu Pinkovi - Seahouse Afrodita; wydaje się być bardzo przyjemny, w środku nie byłam, korzystałam tylko ze 2-3 razy z restauracji tego hotelu - wszystko było ok; hotel posiada część pokoi z widokiem na morze, pokoje (nie pamiętam, czy wszystkie) z balkonami; znajduje się w pierwszej linii brzegowej od morza, zejście na plażę po schodkach, na plaży bar; w pobliżu kilka restauracyjek, barów, w których można coś przekąsić; do centrum Ravdy jakieś 15-20 minut spacerkiem (można iść plażą lub ulicą), w Ravdzie dużo restauracji; ja byłam w Bułgarii w zeszłym roku, w pobliżu hotelu 2 czy 3 sklepy, blisko przystanek autobusowy; koniecznie wybierz się do Neseberu (jakieś 30 minut spacerkiem lub 5 minut autobusem); w tym roku także wybieramy się z mężem do Seahouse :) gdybyś miał jeszcze jakieś pytania, to służę pomocą :) pozdrawiam p.s. zapomniałam, wiele informacji, w tym na temat hotelu Pinkovi, znajdziesz na forum na stronie www.bulgaricus.com (np. które pokoje - numery są z widokiem na morze i wiele innych ciekawych informacji) Odpowiedz Link Zgłoś
avantimeod Re: Pinkovi Neseber 28.05.10, 14:44 a powiedz jakie ceny w tamtym roku w rawdzie??tez się wybieram w tym roku:))i może wiesz czy jest(ja nie korzystałam) w Rawdzie bankomat godny zaufania,że się da wyciągnąć pieniądzę, bez strachu ,że karte wciągnie?pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.slonecznybrzeg Re: Pinkovi Neseber 28.05.10, 15:08 w hotelu Sol Nessebar Mare jest bankomat Odpowiedz Link Zgłoś
monisiek.76 Re: Pinkovi Neseber 28.05.10, 18:44 z tego, co pamiętam, to w Rawdzie są 2 czy 3 bankomaty przy głównej ulicy, jednak ja z nich nie korzystałam (wymieniałam kaskę w kantorze - są bodajże 2, a przynajmniej ja 2 widziałam, w obu taki sam kurs, ani razu nie zostaliśmy oszukani); co do cen, to nie bardzo pamiętam, piwo w barze ok. 1,8 lv za pół litra, a czasem kupowaliśmy sobie na wieczór piwko w sklepie - butelka Zagorki 1,5 litra coś pomiędzy 2,5 a 3 leva; co do innych cen, to nie pamiętam, ale nie są to ceny wyśrubowane, tzn. bardzo przystępne :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś