Gość: Podróżnik IP: *.centertel.pl 19.12.10, 19:10 Witam, wybieram się z rodziną do Bułgarii, chyba skorzystam z biura podróży Millennium Travel. Czy ktoś z Was był w hotelu Marina View Fort Beach? Pozdrawiam P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ewa Re: Wakacje w St. Vlas IP: *.gbn.pl 20.12.10, 18:59 Ja już zapłaciłam zaliczkę z Milenium do tego miejsca. Jadę od 9 lipca z 2 dzieci na 2 tygodnie. Powinno być fajnie, ja jestem pozytywnie nastawiona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pisczyk Re: Wakacje w St. Vlas IP: unknown 21.12.10, 10:56 Byliśmy w sierpniu tego roku w kompleksie Panorama&Marina Fort. Pierwszy i ostatni chyba raz w Bułgarii. Generalnie polecam Millenium, bo do biura nie można mieć zastrzeżeń. Apartamenty są 4-5 letnie, ale już sie rozpadają. Podłogi w fatalnym stanie. Na podłodze były panele drewniane i przy włączonej klimie w naszym apartamencie, gdzie było 24 stopnie i 40 stopniach w nieużywanym apartamencie piętro niżej, na naszej podłodze stała woda i deski sie wykrzywiały. Na ścianie widoczny był grzyb. Woda spod pryszniców nie spływa bo spieprzona jest kanalizacja. Ścieki gęste może płyną do kolektora, ale woda z umywalek i pryszniców prosto do morza, a celu ukrycia tego procederu na skalistym nabrzeżu kompleksu zrobione jest zwalisko głazów, aby ta brudna woda "jakoś sie rozpływała". Może i sie rozpływa, ale woda morska jest w tym miejscu mętna i często z pianką. Generalnie plaża w kompleksie jest skromna i dość brudna - piasek, za to właściwie nie było większej ilości glonów, jak to miało miejsce dalej w kierunku Elenite (tam glony to po prostu 10 metrowa zapora i trudno). Baseny w kompleksie nawet fajne. Ceny żywności na miejscu dość wygórowane. Generalnie Bułgarzy spieprzyli sobie wybrzeże tymi komleksami-molochami. Jak wspomniałem zobaczyć i zapomnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
krzycholu Re: Wakacje w St. Vlas 21.12.10, 12:19 Witam Też mieszkałem w Panorama Fort Noks w sierpniu ale aż tylu krytycznych uwag nie mam , fakt kanalizacja spieprzona. Co do reszty raczej bez zarzutu, apartament piękny i czysty, bez usterek z pieknym widokiem na morze . Reasumując za tą kasę rewelka, jedżcie nad nasze morze do takiego kompleksu to was oskubią do gołego a woda 19 st w porywach... Jeśli ktoś nie jest marudny tzn. nie przeszkadza mu że jest piasek za drobny albo plemniki pływają w basenie ...-) to gorąco polecam Sam przymierzam się do wyjazdu znowu do BG , może juz nie do Sv. Vlas ale pożyjemy , zobaczymy.... Pozdro dla wszystkich miłośników Bulgaryji Odpowiedz Link Zgłoś