Dodaj do ulubionych

Bułgaria - wakacje dla studenta

IP: *.cable.net-inotel.pl 05.07.11, 18:48
Siemka szukam jakiejś taniej oferty wyjazdu do Bułgarii razem ze znajomymi, jak na razie znalazłem pobyt w hotelu Kotva za 600 zł
www.wakacjedlastudenta.pl/index.php?p=object&id=51&m=31
Coś tanio mi się to wydaje co o tym sądzicie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Adam Re: Bułgaria - wakacje dla studenta IP: 95.108.79.* 05.07.11, 18:57
      samego biura nie znam ale hotel godny polecenia... wlasciwie poza niego mozna sie nie ruszac ;)
    • Gość: mala-mmimi Re: Bułgaria - wakacje dla studenta IP: *.static.icpnet.pl 07.07.11, 15:53
      Kotva słyszałam, że jest spoko:) ale ja akurat w niej nie byłam. jeśli chcesz tanio wyjechac, to polecam obozy studenckie np piotrodwakacji.pl/ tutaj coś jest:) ja akurat byłam z funclub.pl autokarem.. Bułgaria jest na prawdę fajna:)
    • susan00 Re: Bułgaria - wakacje dla studenta 10.06.12, 21:26
      Podbijam temat, gdyż znalazłam fajną ofertę z wakacjedlastudenta.pl, czy był ktoś z tym biurem, czy jest godne polecenia?
      • Gość: uwaga Re: Bułgaria - wakacje dla studenta IP: *.play-internet.pl 24.07.13, 11:35
        Uwaga to biuro to kretacze i chca tylko oszukac ludzi!!!! A nazwa biura tylko podkreca klienta,ze niby "tanim kosztem" pojedzie na wczasy! G prawda!!!!! W ofercie napisane jest super promocja juz od 999zl tylko zapomnieli dodac ze doplaty jest prawie dwa razy wiecej !!!!!!!!!!!!!

Sprawdzalam Buglarie Al na 9 noclegów super juz sie cieszylam, ze znalazlam cos tanio no i jeszcze dla studenta, czyli oferta skierowana dla mnie jak znalazl.
        A tu proszę
        CENA PODSTAOWA

Dopłata przed zameldowaniem w euro 270 EURO~!!!!!!!!!!!!!!!!1

stała dopłata rezrwacyjna 150zl!!!!!!!!!
        Zadzwonilam do biura, dyspozytorka powiedziała mi ze całośc wycieczki wraz z doplatami bedzie wyniosiła prawie 2500zl!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zenua!!!!!!!! Dla mnie to jest chamstwo tak oszuliwać ludzi i lapanie ich na "999zl" dlatego patrzcie uwaznie zanim cos kupicie!!!!!!!!!
        A To biuro to shit, j*ac takich naciagaczy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • bubchinka Re: Bułgaria - wakacje dla studenta 12.07.12, 04:00
      Hej,

zobacz na www.urlopbg.com

Jest to serwis turystyczny polki, która mieszka w Bułgarii. Korzystałam z usług, jestem zadowolona.
    • Gość: odvonde Re: Bułgaria - wakacje dla studenta IP: *.play-internet.pl 18.07.12, 23:06
      Blizej zapoznaj sie z www.skt.org.pl/wyjazdy/bulgaria-wczasy-carevo/. Wyjazd studencki az na 15 dni za niewiele wieksza kase, a i na ile sie orientuje sama miejscowosc jest tansza niz ta co ty podajesz. do rozważenia:)
      • Gość: bubchinka Re: Bułgaria - wakacje dla studenta IP: *.spectrumnet.bg 19.07.12, 10:46
        Hej, witam. tak, dobrze znam tę miejscowość Carewo. Ona się znajduję tylko na 3-4 km od Lozenec. Jednak plaża w Lozenec jest o wiele większa i lepsza. Carewo jest fajne do spaceru. A oczywiście zależy gdzie chciałbyś nocować. Małe hoteliki i kwatery w Lozenec zaczynają od 7-8 euro od osoby ale te lepsze z warunkami są troszkę droższe - 15 euro.
        • Gość: 211 Re: Bułgaria - wakacje dla studenta IP: 94.42.244.* 28.07.12, 23:04
          www.groupon.pl/oferty/groupon-travel/WakacjeDlaStudentapl/8301718
    • Gość: martusia91 Re: Bułgaria - wakacje dla studenta IP: *.dynamic.chello.pl 03.06.13, 22:23
      ej to jak chcesz jakoś fajnie gdzieś pojechać to ogarnij sobie skt bo tam dobre obozy organizują i wyjazdy do bulgarii też :)
      • pawel.slonecznybrzeg Re: Bułgaria - wakacje dla studenta 04.06.13, 11:02
        Jak dla studenta to Słoneczny Brzeg, jesli lubi się balangi to wiadomo, jest to największa imprezownia na wybrzeżu i dodam od siebie, że hotel Kotva bardzo przyzwoity (jedzenie takie sobie, raczej odradzałbym obiadokolacje tam, chyba że zmienili kucharza, opcje wyżywienia można dokupić na miejscu) no i blisko Cacao Beach...nie wszystkie pokoje tam miały klimatyzację, ale wiem, że był tam remont, więc może to się zmieniło;) Pozdrawiam
    • Gość: rumbaaa Re: Bułgaria - wakacje dla studenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.13, 23:11
      stary, 23 lipca wyjezdzam do Careva do Bulgarii z SKT wlasnie i place niewiele wiecej, a wszytsko jest ok, bo to tez rekomendowane biuro. takze jak cosik to looknij sobie na stronke czy cos, ale cena jest normalna wiec nie ma co sie szarpac.
    • Gość: kazik Re: Bułgaria - wakacje dla studenta IP: *.icpnet.pl 23.07.13, 17:57
      zgodzę się z przedmówcami większość cen jest zbliżona do siebie ja od jakiegoś czasu jeżdżę z piotrem od wakacji to marka sprawdzonego biura podróży Funclub. Fajni ludzie ciekawy program, zawsze wszystko ok. W swojej tegorocznej ofercie mają też Bułgarię którą polecam choć sam w tym roku wybieram Hiszpanię tak dla zmiany bo w Bułgarii już byłem :)
      Zresztą sam możesz zobaczyć ofertę na ich stronce www.piotrodwakacji.pl
      Czasem warto zaryzykować
    • Gość: Uwaga Re: Bułgaria - wakacje dla studenta IP: *.play-internet.pl 24.07.13, 11:33
      Uwaga to biuro to kretacze i chca tylko oszukac ludzi!!!! A nazwa biura tylko podkreca klienta,ze niby "tanim kosztem" pojedzie na wczasy! G prawda!!!!! W ofercie napisane jest super promocja juz od 999zl tylko zapomnieli dodac ze doplaty jest prawie dwa razy wiecej !!!!!!!!!!!!!

Sprawdzalam Buglarie Al na 9 noclegów super juz sie cieszylam, ze znalazlam cos tanio no i jeszcze dla studenta, czyli oferta skierowana dla mnie jak znalazl.
      A tu proszę
      CENA PODSTAOWA

Dopłata przed zameldowaniem w euro 270 EURO~!!!!!!!!!!!!!!!!1

stała dopłata rezrwacyjna 150zl!!!!!!!!!
      Zadzwonilam do biura, dyspozytorka powiedziała mi ze całośc wycieczki wraz z doplatami bedzie wyniosiła prawie 2500zl!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zenua!!!!!!!! Dla mnie to jest chamstwo tak oszuliwać ludzi i lapanie ich na "999zl" dlatego patrzcie uwaznie zanim cos kupicie!!!!!!!!!
      A To biuro to shit, j*ac takich naciagaczy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Kazik Re: Bułgaria - wakacje dla studenta IP: *.icpnet.pl 24.07.13, 16:03
        Ta uwaga to chyba nie do mojej wypowiedzi a jeśli tak to znaczy ze ktoś nie umie czytać ze zrozumieniem Ja jeżdżę na wakacje studencki nie żaden Al. tylko zwyczajnie dla studenta i płacę tak jak wspominałem wystarczy zajrzeć na stronę piotrodwakacji.pl i zobaczyć jakie są koszty owszem Bułgaria 999zł plus opłaty obowiązkowe :ubezpieczenie KL, NW: 60 pln/os.,
        opłata lokalna: 20 euro/os. ale w żaden sposób nie daje to ponad 2000!!!! Podobnie jest z Hiszpanią którą wykupiłem. Poza tym poszperałem trochę w internecie i znalazłem adres pod którym otrzymałem 5% rabatu od kwoty 999 co dało mi zniżkę 50 zł więc ubezpieczenie mam prawie pokryte. Wystarczy tylko dobrze poczytać
        • Gość: asia Re: Bułgaria - wakacje dla studenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.13, 18:20
          wakacje studenckie i al?! w życiu nie słyszałam oferty all na studenckich wakacjach, wiec na pewno źle przeczytał nasz gość do góry.
          jedziesz na studenckie wakacje sam sobie robisz jedzenie, robisz co chcesz i zadnego problemu.
          • amadeo1101 Re: Bułgaria - wakacje dla studenta 07.08.13, 07:34
            Mogą być wakacje studenckie all inclusive, np: Hurghada student.travel.pl/samolotem_ES23,egipt-hurghada. Biura podróży już teraz dostrzegli, że student to dobrze zapowiadający się klient na przyszłość.
            • Gość: Sandra Re: Bułgaria - wakacje dla studenta IP: *.mazol.com 04.10.13, 18:07
              Polecam biuro wakacje dla studenta - wszystko odbywało sie tak jak ustalalismy. Hotel jaki moge polecic w Bułgarii to Pollo Resort w Słonecznym Brzegu.
    • Gość: azazel Re: Bułgaria - wakacje dla studenta IP: *.mnet.bg 22.05.17, 10:49
      a ja polecam bez biura podróży a prywatnie.... bez krętactw i naciągań za wczasy po 1000pln na tydzień itp.....
      czarter do Varny czy Constancy(RO) i zapraszam do nas;
      Oferujemy na wynajem domy i apartamenty , w spokojnej i cichej miejscowości , położonej 3km od morza , niedaleko Albeny. Nasz kurort to 40 domów i 10 apartamentów. Domy są jedno i dwupiętrowe, 3-4 sypialnie, salon, w pełni wyposażona kuchnia , 2-3 łazienki oraz własne podwórko i grill. W pokojach są podwójne lub dwa łóżka. Apartamenty – pokój/kuchnia i łazienka, w pokoju podwójne lub dwa łóżka. Oczywiście jest TV i Wi-Fi, istnieje możliwość wynajęcia auta. Naszymi stałymi gośćmi są Norwedzy i Anglicy.
      Nasza wioska Obrochishte położona jest 9km od Balchik, 3km od Albeny, 7km od Złotych Piasków, co gwarantuje super zabawę dla jednych i możliwość dobrego wypoczynku dla drugich. Oprócz pięknych plaż (Złote piaski, Kranevo, Albena), szalonych zjeżdżalni wodnych(Albena, Złote Piaski), otaczają nas lasy i dzika przyroda a na naszym terenie mamy dwa wielkie baseny oraz restaurację w której można tanio i smacznie zjeść bułgarskie potrawy.
      Cena od 30€-50€
      Podane ceny są za wynajem całego domu czy apartamentu , niezależnie ile osób będzie zakwaterowanych.
      Naszych gości możemy odebrać z lotniska w Warnie lub w Konstanca(RO).
      villagelilia@gmail.com
      +359 89 260 10 99 Giorgi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka