Dodaj do ulubionych

Aqua park Nessember

IP: *.home.aster.pl 03.08.11, 12:55
Byłam, Tatralandia lepsza i Island w Berlinie też.
w Sb park jest troche gorszy. Musicie uważać na swoje pociechy ponieważ ratownicy raczej się za bardzo chyba nie uważają. Szatnie takie sobie ale przyjamniej da się schowac wszystko, lepiej rano jechać to leażaki będą wolne. Na pewno dla dzieci wypas
Mi się tak średnio podobało, mąż był zadowolony. Więc zdania są podzielone ale warto zabaczyć i samemu mieć zdanie
Obserwuj wątek
    • Gość: kilo Re: Aqua park Nessember IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.11, 14:54
      jaka cena za osobe dorosłą i o której z rana trzeba byc żeby zając leżaki?
      • Gość: magda Re: Aqua park Nessember IP: *.home.aster.pl 03.08.11, 23:06
        my wykupiliśmy u rezydenta bilet wstepu. Koszt 34 lewa. Najlepiej tak gdzieś przed 12 być na miejscu. Kursuje autobus darmowy do aqua parku i z powrotem. Koszt osoby dorosłej, nie wiem jak dzieci bo byłam z mężem ale poszukaj pewnie mają stronę internetową.
        • Gość: kilo Re: Aqua park Nessember IP: *.elpos.net 04.08.11, 07:41
          ok dzięki ,autobus nie potrzebny ,jedziemy swoim samochodem, :)pozdrawiam
          • Gość: basiam59 Re: Aqua park Nessember IP: *.ip.netia.com.pl 05.08.11, 08:38
            Busiki kursują ze wszystkich miejscowości w okolicach i są darmowe więc lepiej wsiąść i zajechać na miejsca bo z parkowaniem samochodu może być problem.
          • Gość: basiam59 Re: Aqua park Nessember IP: *.ip.netia.com.pl 05.08.11, 09:38
            Busiki kursują ze wszystkich miejscowości w okolicach i są darmowe więc lepiej wsiąść i zajechać na miejsca bo z parkowaniem samochodu może być problem.
    • Gość: Ola Re: Aqua park Nessember IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 04.08.11, 08:02
      Nessember ?? a gdzie to jest ;)
      • Gość: Piter0 Re: Aqua park Nessember IP: *.poczta.lublin.pl 05.08.11, 14:15
        Pewnie chodzi o Nessebar w pobliżu SB.
        • Gość: tara Re: Aqua park Nessember IP: *.adsl.inetia.pl 05.08.11, 14:48
          ...bo ta "magda" tak pisze...w innym wątku tez szereg błędów językowych...taka jej uroda:-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka