Gość: kinia IP: *.dynamic.chello.pl 05.03.12, 15:49 Czy ktoś może był w tym hotelu? Jadę z przyjaciółmi w sierpniu na 11 dni, All. Proszę o informacje, naczytałam się dużo złych ale też i dobrych rzeczy o tym hotelu i nie wiem już w co wierzyć:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: michalinka Re: Hotel Meridian SB IP: *.centertel.pl 01.08.12, 19:11 Byłam w tam tym roku w sierpniu w Meridianie...Hotel ok...pokoje i łazienki też ok, duży balkon. śniadania monotonne ale to chyba tak wszędzie, obiady super, duży wybór + lody, owoce, ciacho. Do plaży jakieś 5 min. W basenie masakrycznie zimna woda, z leżakami nie było problemu sam basen nie za duży. My generalnie na basenie bylismy raz a tak to cały czas plaża. Nie polecam korzystania z łazienek w holu i przy restauracji można się wystraszyć. Odpowiedz Link Zgłoś
bodek_69 Re: Hotel Meridian SB 19.07.15, 18:19 Byłem na początku lipca '15 z żoną i dzieckiem 10 lat. Jestem zadowolony. Jedzenie ok, do plaży niecałe 10 minut. Sklepy i restauracje przy samym hotelu. Jest w mieście jeden market gdzie są normalne ceny (połowę niższe, nazywa się Mladost i znajduje się obok hotelu Tarantula. Niektóre pokoje były w stronę knajp z muzyką co bardzo utrudniało zaśnięcie. Oblężenie windy przed posiłkami mogło doprowadzić do nerwicy, ale tak już jest gdy jest dużo gości i każdy chce wjechać na 11 piętro do restauracji. Ręczniki wymieniane codziennie, pokoje sprzątane niekoniecznie codziennie. Hotel posiada miejsce do zaparkowania samochodu płatne 60 BGN za tydzień (10 BGN za dzień). Generalnie byliśmy zadowoleni i jak będziemy następnym razem jechać do Bułgarii to właśnie tam Odpowiedz Link Zgłoś