Dodaj do ulubionych

Hotel Miraramar w Obzor ...wróciłam, pytajcie

IP: *.adsl.inetia.pl 23.06.12, 16:10
jesli macie jakieś pytania chętnie odpowiem i podpowiem
Obserwuj wątek
    • forceps1 Re: Hotel Miraramar w Obzor ...wróciłam, pytajcie 24.06.12, 09:14
      Super Bilba ze jesteście zadowoleni...My już też odliczamy dni..Mam pytanko oczywiście o sklepiki z dostępem do pampersów i ewentualnie jakiś dziecięcych jedzonek...Acha i jeszcze jak wyglądał check out.My mamy wylot z Burgas po 18 a doba trwa do 12...Napisz jeszcze proszę jak wyglądał transfer z lotniska do hotelu Pozdrawiam cieplutko - Wiola ..
      • Gość: merci1811 Re: Hotel Miraramar w Obzor ...wróciłam, pytajcie IP: *.xdsl.centertel.pl 24.06.12, 15:09
        hejka:)
        My lecimy tam w piatek:)
        Jak z pogodą? Czy są komary?
        Czy jeżeli jest tam polski klub animacyjny z neckermanna, to jeżeli lecimy z tui to nasze dzieci też mogą z niego korzystać?
        I jeszcze przeczytałam na stronie hotelu, że oferują opiekunkę dla dzieci od 6-36 m-cy za 10euro na 5h. jak to wygląda w praktyce?
        Będę wdzięczna za pomoc :)
        • Gość: bilba Re: Hotel Miraramar w Obzor ...wróciłam, pytajcie IP: *.adsl.inetia.pl 24.06.12, 21:18
          komarow jest pełno zarowno na zewnątrz jak i bywają pojedyńcze w pokojach i na holu....ja sie zabezpieczyłam do pokoju kupiłam takie urządzenie do kontaktu, oprócz tego opaski na ręce dla małego i na pogryzienia po...mały w miarę nie ucierpiał ale ja drapię się do dziś...animacje są , fakt z neckermanna ale wszystkie dzieci mogą korzystać, co do opiekunki nie wiem bo nie interesowalam się ale faktycznie obok pokoju animacyjnego było tzw przedszkole i jakiś cennik więc pewnie to to...ogólnie hotel super, na prawdę godny polecenia...to co najważniejsze to upały i ogromnie parzące słońce, więc 50 konieczna ja małego posmarowałam 30 i spalił plecy jak nigdy, nawet w egipcie nie mielismy takiego problemu...potem za 67,00zł kupilismy 50 ale to już mało co dało...pozdrawiam
      • Gość: bilba Re: Hotel Miraramar w Obzor ...wróciłam, pytajcie IP: *.adsl.inetia.pl 24.06.12, 21:22
        az zazdroszczę, ze ja po...ale zostały super wspomnienia...w hotelu są dwa małe sklepiki, w których coś tam widziałam jakieś pampersy ale to chyba ktoś inny musi ci odpowiedzieć czy na pewno bo nie kojarzę w 100%...zaraz odpowiem dalej na twoje pytania
      • Gość: bilba Re: Hotel Miraramar w Obzor ...wróciłam, pytajcie IP: *.adsl.inetia.pl 24.06.12, 21:45
        transfer spoko - czeka na was na lotnisku przedstawiciel biura i autokarem zawozi was pod sam hotel, my na miejscu byliśmy po 22, więc szybko wszyscy rozłożyliśmy fotele w autokarze i zasnęliśmy było nas około 12 osob, więc miejsca full...około godzinki jechaliśmy
        z wymeldowaniem jest tak, ze doba trwa do 12 i o tej godzinie trzeba opuścić pokój, około 3 godziny przed odlotem jest zbiórka i wyjazd z hotelu a nawet 3,5 (pamiętaj odebrać paszporty lub dowody osobiste - są zatrzymywane przy zakwaterowaniu i nie każdy pamięta odebrać) można dokupić jeszcze dobę ale jest to koszt; w hotelu jest pełno polaków jesli z kimś się zakolegujesz a na pewno to można poprosić o przechowanie bagaży na te kilka godzinek i spokojnie pójść na obiad, o ile mi wiadomo jest też pomieszczenie w hotelu gdzie mozna przechować bagaże...ja zbiórkę miałam o 13, więc o 12 byłam recepcji, mąż posiedział a my z synkiem na obiadek a potem zamiana i do autokaru...gdyby ci zmienili jeszcze tu w polsce godziny wylotu jeszcze na późniejsze i twiedzili, że nie bedziesz musiała dopłacać to poproś o mailowe potwierdzenie tej wiadomości lub pisemne potwierdzenie bo są ogromne z tym jaja tam na miejscu...OGROMNE!!! biuro neckermann jest bardzo nie w porządku wobec ludzi , zmian i wymuszonch dopłat, ciągle tam o tym głosno...rozmawialiśmy z ludźmi, którzy wykupili wyjazd do 25.06, w trakcie jeszcze tu w polsce zmienili im wylot na 4 w nocy czyli już na 26 i potweierdzili, ze nie będa musieli dopłacać zarówno na info neckermanna jak i na holidaycheck a na miejscu w naszej obecności pani rezydent potwierdizłam im, ze skoro wykupione mają do 25 a lecą o 4 w nocy 26 to muszą opuscć pokój o 12 25.06 lub dopłaćić
        i to było nagminne
        • maje-k12 Re: Hotel Miraramar w Obzor ...wróciłam, pytajcie 24.06.12, 22:35
          A czy w hotelu jest bankomat? Czy należy wcześnie rano rezrwować leżaki? I czy miniklub prowadzony jest przez animatorów polskojęzycznych? Jak z jedzeniem i z restauracjami tematycznymi? z góry dziękuję za odp.
          • Gość: bilba Re: Hotel Miraramar w Obzor ...wróciłam, pytajcie IP: *.adsl.inetia.pl 25.06.12, 18:18
            leżaków raczej nie brakuje ale nie mogę ci napisać, że jest ich wystarczające dużo, tym badziej, ze gdy wyjeżdżałam to zrobilo się naprawdę gęsto...nawet na stołówce chwilkę trzeba było się porozglądać za miejscem...mąż rano szedł i kład recznik na leżaku bo potem zaczynal się problem, dotąd na wakacjach nigdy nie musiałam rezerwować leżaków a tu jesli mam być szczera zawsze na jednym sobie kładliśmy; wyjazd był naprawdę udany ale jest kilka rzeczy do których mozna się doczepić i to np własnie restauracje tematyczne - od razu - dosłownie od razu rezerwuj bo my niestety w drugim dniu już nie było terminów wolnych...zgłosilismy to u rezydentki ale niestety nie była w stanie nam pomóc;
            tak animatorzy mówią w języku polskim ale nie nastawiaj się na JĘZYK POLSKI mało co jest w tym jezyku, jedna piosenka na mini disco czasem jakieś jedno hasło przetłumaczone i powiedzone w naszym języku - jednym słowem porażka zawsze byłam gdzie byli animatorzy z tui lub skyclub i czuło sie, ze jest polski animator a tu....
    • Gość: merci1811 Re: Hotel Miraramar w Obzor ...wróciłam, pytajcie IP: *.xdsl.centertel.pl 24.06.12, 23:29
      rety to nie sadzilam, ze az taka masakra bedzie tam z komarami... ech
      ale pewnie sa dopiero w nocy, gdy juz sie ochlodzi.

jestem mocno tez zaskoczona poczynaniami neckermanna. Jezdzilam z nimi ostatnie 3 lata z rzędu. teraz padło na tui tylko dlatego, ze neckermann juz nie mial miejsc w tym hotelu.

Bardzo Ci dziekuje za info. Bo nie wzielabym wiekszego zabezpieczenia przed komarami.
      • nioma Re: Hotel Miraramar w Obzor ...wróciłam, pytajcie 25.06.12, 07:39
        w Obzorze jest duzy market i spokojnie mozna wszystko kupic,
        jak dotad bylismy kilka razy i komarow nie widzielismy, moze pojawily sie w tym?
        bankomaty sa tez w miasteczku, przy glownej ulicy i na tzw rynku przy fontannie
        • Gość: Gosia Re: Hotel Miraramar w Obzor ...wróciłam, pytajcie IP: *.dynamic.chello.pl 25.06.12, 09:04
          Jaki market jest w Obzorze?
          • nioma Re: Hotel Miraramar w Obzor ...wróciłam, pytajcie 25.06.12, 09:07
            SPAR albo SPARM (nie pamietam nazwy)
            Jest duzy i swietnie zaopatrzony: kosmetyki, srodki czystosci, miesa, wedliny, sery, warzywa, owoce, slodycze, picie, alkohole - wszystko co tylko moze byc potrzebne.
            Jak sie idzie do Obzoru glowna droga to na swiatlach trzeba skrecic w lewo, kawalek w dol ulica (w strone morza) i po lewej stronie jest ten sklep. Czynny codziennie, albo do 21 albo dluzej. Mozna bez problemu placic kartami.
            Przy czym owoce i warzywa proponuje kupowac na bazarze, na tych samych swiatlach trzeba odbic po skosie w prawo i jest bazarek.
    • aniak31 Re: Hotel Miraramar w Obzor ...wróciłam, pytajcie 25.06.12, 19:22
      witam, gratuluję udanego wypoczynku i mam kilka pytań:
      1. Czy lecieliście na lotnisko w Warnie czy w Burgas?
      2. Jak jest na miejscu z internetem, ile trzeba zapłacić?
      3. Jakie są restauracje tematyczne?
      4. Kiedy u kogo należy rezerwować restauracje tematyczne, my będziemy 2 tygodnie to ile razy możemy z nich skorzystać?
      natepne pytanie kiedy będę bliżej wylotu, na razie zostały mi 2 tygodnie.
      • aniak31 Re: Hotel Miraramar w Obzor ...wróciłam, pytajcie 25.06.12, 19:33
        i jeszcze mi się przypomniało;)
        5. Gdzie są organizowane wycieczki fakultatywne, czy byłać na jakiejś, jeśli tak to gdzie - my chcielibyśmy jechać do Warny i do Neseberu?
        6. Jak należy płacić za wycieczki: w lewach czy w euro?
        • Gość: merci1811 Re: Hotel Miraramar w Obzor - internet IP: *.xdsl.centertel.pl 25.06.12, 22:20
          podepnę się jeszcze pod pytanie o internet. Jest bezpłatny w lobby? Warto brać laptopa? Czy tylko płatny kącik internetowy?
        • Gość: bilba Re: Hotel Miraramar w Obzor ...wróciłam, pytajcie IP: *.adsl.inetia.pl 26.06.12, 19:57
          niestety na te pytania nie odpowiem, byłam tydzień i to było za krótko, żeby tym razem nie wybierałam się na wycieczkę, te informacje przekazuje rezydent na pierwszym spotkaniu; wiem tylko, ze znajomi jechali umówionym busikiem spod hotelu a hotelowy busik do obzor dla osoby wynosi - UWAGA 1 LEWA
          • Gość: merci1811 Re: Hotel Miraramar w Obzor ...wróciłam, pytajcie IP: *.xdsl.centertel.pl 28.06.12, 21:57
            Dzięki wielkie jeszcze raz za info. Jutro lecimy. :)
      • Gość: bilba Re: Hotel Miraramar w Obzor ...wróciłam, pytajcie IP: *.adsl.inetia.pl 26.06.12, 19:54
        do Burgas, o ile mi wiadomo to odwołano loty do Varny...internet tylk płatny - prędkość poniżej 1...nie wie jaki koszt gdyż nie brałam laptopa i nie interesowalam się ceną;
        restauracje są : ogolnie dostepna dla wszystkich ( bogata i obszerna w ofercie), bułgarska i włoska, rezerwować trzeba u menagera restauracji i to od razu po przylocie bo my np nie zdążyliśmy zarezerwować bo dowiadujęc się w 2 dniu już nie było wolnego terminu - porażka !!! na pobyt jeden raz w bułgarskiej i jeden raz we włoskiej - oferta dla klientów neckermanna
        • aniak31 Re: Hotel Miraramar w Obzor ...wróciłam, pytajcie 27.06.12, 22:14
          witam
          czytałam na holidaycheck że podobno jest fatalna rezydentka w tym hotelu, czy mozna dowiedzieć się dokładnie na czym polega problem?
          • forceps1 Re: Hotel Miraramar w Obzor ...wróciłam, pytajcie 28.06.12, 11:17
            Bilba ...jeszcze raz : czy podczas wymeldowania odcinali Wam opaski, czy jeszcze mogliście korzystać z ALL do wyjazdu.?...Pisałaś,ze byliście na obiedzie więc wnioskuje ,że opaski Wam zostawili ..Czy trzeba myśleć o dokupieniu posiłku...? U nas jak się nic nie zmieni mamy wylot ok 19.00, więc z hotelu będziemy wyjeżdżać ok.16.00( nie jest źle),ale z dzieciakami to kurcze o wszystkim trzeba myśleć...Z drugiej strony pobyt zaczynamy kolacją albo jakimś wieczornym posiłkiem ,więc obiad powinniśmy dostać,bo w pierwszym dniu nam przepada...Ale w obecnych czasach wszystko jest możliwe...Po moich doświadczeniach z zeszłego roku w TERRA MARIS na Krecie nic mnie nie zdziwi Pozdrawiam :)
            • nioma Re: Hotel Miraramar w Obzor ...wróciłam, pytajcie 28.06.12, 11:33
              straszne, zaplacic za jeden obiad dodatkowo...
              • forceps1 Re: Hotel Miraramar w Obzor ...wróciłam, pytajcie 28.06.12, 11:49
                oto chodzi ,że nie straszne.... tylko gdybyś zapłaciła a później potraktowana jak złodziej to chyba też byłabyś ostrożna :)

• Gość: Gosia Re: Hotel Miraramar w Obzor ...wróciłam, pytajcie IP: *.dynamic.chello.pl 28.06.12, 12:01
                co to znaczy straszne?

Dzień wylotu jest dniem imprezy posiłek się należy, więc nie rozumiem tej cynicznej odpowiedzi.
                Pierwszego dnia zazwyczaj przyjeżdża się późnym wieczorem lub nocą i wtedy - mimo iż jest to dzień imprezy i posiłki się należą jednak obiad i kolacja przepadają, bo rzecz jasna fizycznie nie ma możliwości ich zjeść.
                Także pytanie kolegi jest jak najbardziej na miejscu, też bym to chciała wiedzieć i nie ma to nic wspólnego z dodatkowymi kosztami.
                • nioma Re: Hotel Miraramar w Obzor ...wróciłam, pytajcie 28.06.12, 12:06
                  przeczytaj jeszcze raz to wypowiedz, ten strach, ze sie kilka euro wyda... zenada.
                  zwyczajnie zenada.
                  • nioma Re: Hotel Miraramar w Obzor ...wróciłam, pytajcie 28.06.12, 12:08
                    zadziwia mnie to, ze juz przed wyjazdem jest taki problem, co bedzie z ostatnim dniem, czy obiad za free czy jednak nie? o rany, co to bedzie? stan lękowy, stres...
                    Czasami poczytajcie sami siebie.
                    • forceps1 Re: Hotel Miraramar w Obzor ...wróciłam, pytajcie 28.06.12, 12:21
                      stres nioma... po prostu stres... Jeżeli taka odpowiedź cię satysfakcjonuje...
                      Szkoda,że nie chcesz pomóc tylko posądzasz o jakąś pazerność(stać mnie na wczasy, a na obiad nie )
                      Póki co dzięki ...
                      • nioma Re: Hotel Miraramar w Obzor ...wróciłam, pytajcie 28.06.12, 12:30
                        stres? z powodu wakacji?
                        jestes na miejscu, idziesz do recepcji mowisz dzien dobry mam pytanie....
                        i wszystko wiesz, co i jak.
                        a nie stresujesz sie czy obiad bedzie platny czy nie.
                        Bulgaria to cywilizowany kraj, ludzie sa uprzejmi, pozytywnie nastawieni do turystow.
                        • andrexx Re: Hotel Miraramar w Obzor ...wróciłam, pytajcie 28.06.12, 13:05
                          nioma masz chyba zły dzień
                          może Bułgarzy są uprzejmi, pozytywnie nastawieni, ale chyba w Polsce nie wszyscy
                          każdy pyta oto co go interesuje, stresuje, itp, ale nie po to , żeby wysłuchiwać drwin
                          • nioma Re: Hotel Miraramar w Obzor ...wróciłam, pytajcie 28.06.12, 13:05
                            moze faktycznie mam zly dzien,
                            przepraszam...
                            • kubulinka1977 i ja wrocilam.....:) 29.06.12, 23:23
                              Witam, my tez juz po powrocie...Tak na szybko bo dzis wrocilismy....
                              Tak, potwierdzam co pisze bilba, bylo SUPER. Hotel idealny, choc jest kilka minusikow, zaraz napisze....Potwierdzam wszystkie pozytywne opinie o hotelu. Idealny dla rodzin z dziecmi, przy plazy, super baseny, duzo rozrywek, przepyszne jedzonko.

Co do minusow.....Bilba tego nie wie, bo wyjechala wczesniej....Potem pojawily sie jakies tlumy ludzi...Duzo na plazy, na basenach ( problem ze znalezieniem miejca ) Duzo w restauracji ( problem, w najgoretrzych godzinach, ze znalezieniem stolika, fotelika dla dzieci, kolejki do niektorych potraw. )Jak dla mnie za duzo ludzi troche to bylo potem juz meczace....
                              Aha no i jak dla mnie za duzo niemieckiego wokolo. Przy animacjach dla dzieci, dla doroslych, nawet na barze na plazy powiewala ( nie wiem dlaczego) niemiecka flaga ....
                              I moze tez te animacje na basenie troche za glosne i prawie non stop, czesem przeszkadzalo....
                              Mysmy tez mieli troche problem z pokojem. Dostalismy pokoj z jakiems buczniem z gory hehe z maszyny jakiejs.....Niby halasu nie bylo ale przeszkadzalo. cale szczescie nie bylo problemu ze zmiana, no ale klopot troche byl z przenoszeniem juz rozpakowanych ciuchow....
                              Aha no i rezydentka i opieka rezydenta, no coz....Nie chce mi sie nawet za bardzo o tym pisac......Bardzo wyluzowana Pani tyle napisze....

No i to tyle minusow , jak sobie cos przypomne to napisze jeszcze. Poza tym baaardzo udane wczasy

Taaaaaak krem trzeba wziac z wysokim filtrem....Heheheh i ty bilba sie do tego przyznajesz tak oficjalnie. No prosze a maz wie???
                              Odszczekuje ze nie ma komarow....Sa sa sa ( rok temu nie widzialam ani jednego) Wieczorami czasem ciezko bylo wytrzymac na dworze.

Pytajcie. Wspomoge Pania bilbe, ktora pozdrawiam i sciskam mocno
                              • Gość: bilba Re: i ja wrocilam.....:) IP: *.adsl.inetia.pl 01.07.12, 15:31
                                witam cię kochana kubulinko - pragnę nadmienić, ze nasza znajomość z forum zaowocowała również w Bułgarii - wspólnie spedzony czas w Miramar...

naomi - faktycznie miałaś chyba zły dzień i po co ten sarkazm - KAŻDEMU WOLNO PYTAĆ...
                                nikt opasek nie odcina, w ogóle pod tym względęm również nie ma się do czego doczepić, posilki super i można zjeść ile i do kiedy się chce...ponieważ nie było suchego prowiantu ( a wiecie jak to jest z dziećmi, przynajmniej mój ledwo wsiądzie do autokaru już woła jeść) zrobiłam kanapkę i wzięłam kilka owoców na drogę, woda min w butelkach dostępna w barze...zresztą mile byłam zaskoczona bo jak dojechaliśmy na lotnisko i okzzało się ,że lot jest opóźniony o około godzinę - od razu był prowiant i napoję - szok i miło !!!
                                co do rezydentki, bo ktoś wcześniej pytał - też nie lubię obgadywać a my akurat nie mieliśmy problemów...ale duuuuuuuuuuuuużo można by napisać i powiem szczerze współczuje osobom, które miały jakiś problem... a może to normalne, ze mało co się wie, za bardzo nie pomaga a przynajmniej jakoś tak wolno reaguje...no to te spotykane do tej pory były jakieś "nadgorliwe" - niech opiszą inni...
                                kubulinka mąż już wie, że przyznaję się do mojego błędu co do smarowania dziecka kilka razy - 50...tak kochani my się po prostu poparzyliśmy słońcem...bo uwarzałam, że w egipcie nie była konieczna 50 to w Bułgarii...????? okazuje się ,że tak
                                • forceps1 Re: i ja wrocilam.....:) 01.07.12, 18:04
                                  No Dziewczyny , po Waszych opisach mogę powiedzieć -będzie ok.My już w najbliższy piątek lecimy :) Pozdrowionka :)
                                  • Gość: bilba Re: i ja wrocilam.....:) IP: *.adsl.inetia.pl 03.07.12, 08:49
                                    miłego pobytu i odpoczynku...
                                    • aniak31 Polskie kanały 04.07.12, 22:03
                                      Pytanie od mojego syna;)
                                      Czy są w telewizji polskie kanały?
                                      Jeśli tak to które?
                                      • Gość: bilba Re: Polskie kanały IP: *.adsl.inetia.pl 06.07.12, 08:36
                                        z polskich kanałów jest tylka viva...
                                        • kubulinka1977 Re: Polskie kanały 06.07.12, 13:33
                                          Myśmy jeden dzień troche poskaklali po kanałach i cos tam polskiego jeszcze znalezlismy, ale nic ciekawego, jakis nudny program
                                • Gość: Kasia Re: i ja wrocilam.....:) IP: *.f-net.pl 06.01.13, 18:30
                                  Witam!
                                  Wyjeżdżam do hotelu miramar 17 czerwca. Chciałam zapytać czy masz jakieś sugestie dotyczące pokoju? Zarezerwowałam zwykły dwuosobowy z dostawką i bocznym widokiem na morze - tańsze były już tylko ekonomiczne :-) Zazwyczaj lepszy pokój załatwiamy sobie bezpośrednio w recepcji z odpowiednim wkładem w paszporcie ale nie wiem jakie są zwyczaje w Bułgarii. Rezerwację mam z Neckermana i teraz pokazały się tam jeszcze pokoje A2K - Komfort Plus Zimmer (na wyższych piętrach) ale musiałabym dopłacić 400zł
    • Gość: merci1811 Re: Hotel Miraramar w Obzor ...wróciłam, pytajcie IP: *.xdsl.centertel.pl 15.07.12, 01:32
      Byłam, wrócilam.
      Cudne 2 tygodnie!
      Hotel rewelacja, extra dla dzieci.
      Polecam!
      :)
      • Gość: Mario Re: Hotel Miraramar w Obzor ...wróciłam, pytajcie IP: *.alior.pl 17.07.12, 12:05
        mam pytanie dotyczące leżaków na plaży. u tur operatora u którego kupiłem wyjazd było napisane że leżaki na plaży sa płatne. jak to wygląda z waszego doświadczenia ? ajeśli sa płatne to ile..
        • nioma Re: Hotel Miraramar w Obzor ...wróciłam, pytajcie 17.07.12, 13:41
          sa platne
          jeden lezak 6LV
          tyle samo parasol
          tradycyjnie wszystkie lezaki przy basenach zajete
          • kubulinka1977 Re: Hotel Miraramar w Obzor ...wróciłam, pytajcie 17.07.12, 13:48
            A tu mnie zaskoczyłaś....Nigdy nie płaciłam za lezaki....Fakt czesto nie korzystałam, bo jak przechodzilismy na plaze wiekszosc lezakow byla zajeta, ale zdazalo sie i wtedy NIGDY nie placilismy......
          • Gość: Mario Re: Hotel Miraramar w Obzor ...wróciłam, pytajcie IP: *.alior.pl 17.07.12, 15:07
            czyli za komplet 2 leżaki + parasol 18 L (to jest jakieś 40 PLN) czy może za komplet liczą jakoś inaczej :)
            • Gość: Marek Re: Hotel Miraramar w Obzor ...wróciłam, pytajcie IP: *.strefanet.pl 17.07.12, 16:24
              Leżaki są bezpłatne zarówno na basenie jak i na plaży ( przynajmniej tak było rok temu)
              • Gość: merci1811 Re: Hotel Miraramar LEZAKi IP: *.xdsl.centertel.pl 17.07.12, 16:53
                Leżaki zarówno przy basenie jak i na plaży są bezpłatne!
                Wróciłam 13.07, czyli w piątek, więc info aktualne.
                • Gość: bilba Re: Hotel Miraramar LEZAKi IP: *.adsl.inetia.pl 28.07.12, 10:17
                  bzdura totalna, że są płatne...absolutnie....SĄ DARMOWE !!!
                  wcale nie było z nimi problemów, zawsze coś się znalazło tylko pragnę zaznaczyć, że my byliśmy jeszcze w czerwcu
                  • Gość: Michał Re: Hotel Miraramar LEZAKi IP: *.xdsl.centertel.pl 31.07.12, 12:54
                    a powiedzcie mi czy dowód osobisty mi wystarczy? bo teraz zobaczyłem ze paszport mam ważny do konca 2012;/
    • Gość: Tom Re: Hotel Miraramar w Obzor ...wróciłam, pytajcie IP: *.elbar.katowice.pl 31.12.12, 16:08
      Trochę mnie to zaczyna wkurzać :) Piszecie o nocnych przyjazdach i wieczornych wyjazdach a mnie w neckermanie Katowice poinformowano, że wylatuje się raczej rano. Gdybym wcześniej wiedział, że sa przeboje z tę rezydentką z neckermana to bym brał wycieczkę z Tui...
      • Gość: bilba Re: Hotel Miraramar w Obzor ...wróciłam, pytajcie IP: *.adsl.inetia.pl 01.01.13, 01:30
        tzn co cię zaczyna wkurzać...my, nasze wpisy, godziny wylotów, których nikt ci nie jest w stanie zapewnić - na pewno rownież nie tui...czy rezydentka, co nie jest powiedziane, ze w tym roku będzie ta sama to po pierwsze a po drugie...jesli wszystko jest ok - to co ma , z ktorego biura lecisz....
        • Gość: Lenzi Re: Hotel Miraramar w Obzor ...wróciłam, pytajcie IP: *.adsl.inetia.pl 01.01.13, 11:42
          W 2012 /czerwiec/ lecialm z Neckermana do Burgas i lot byl o 11 w poludnie i powrot tez o fajnej godzinie /kolo 15/ Nie ma sie co martwic na zapas.........w tym 2013 zdecydowalam sie na TUI i zobaczymy o ktorej polecimy,ale to jeszcze 5 miesiecy czasu ......Milego !!!!
        • Gość: Tom Re: Hotel Miraramar w Obzor ...wróciłam, pytajcie IP: *.elbar.katowice.pl 01.01.13, 17:02
          Wasze wpisy nie w żadnym przypadku :) Po prostu zdenerwowałem sie na myśl,że byłbym na miejscu w nocy i taki sam wyjazd, przy czym pokoje trzeba opuścić do 12 -a co jeśli ktos ma małe dzieci ? Ale jeśli piszecie, że wylatywaliście tez rano to ok :) Nie rozumiem tylko jednego.. Jeśli dany hotel wie, że nie wystarcza leżaków to dlaczego nie dokupią ? :) Przecież to dla ich dobra po informacja pójdzie w świat poprzez różne fora. A odnśnie rezydentki to już gdzieś przeczytałem, że ta z Neckermana nie odbiera telefonów i generalnie ludzie nie byli z niej zadowoleni. Pytanko jak z internetem- warto brac jeżeli jest taka mała prędkość na tyle ludzi ? W ubiegłym roku byłem w Bułgarii i też mieliśmy net z taką prędkością, że zdjęcie przesyłałem godzine !! A płaciło sie też coś ok 100 zł na nasze. Czy w restauracji zawsze jest tak tłoczno ? Trochę to dziwne bo ten hotel generalnie to ma super oceny na Holidayu .. Pozdrawiam
          • Gość: bilba Re: Hotel Miraramar w Obzor ...wróciłam, pytajcie IP: *.adsl.inetia.pl 31.01.13, 10:39
            tak, jak pisalam wczesniej, byłam w czerwcu i podczas mojego pobytu z leżakami nie było problemu...codziennie rano dostawiali, jeśli tylko widzieli, ze jest za mało, w restauracji też ok - chociaż, tak ze 2 dni przed wylotem do Polski już było tłoczno i chwilę trzeba było popatrzeć, gdzie usiąść, wię np w lipcu mógł być już problem...ale tak będzie wszędzie, gdzie jest jedna restauacja...rok wczesniej byłam w Egipcie i było 7;
            ale i tak uważam, że hotel godny polecenia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka