Dodaj do ulubionych

Sol Nesebar Mare

IP: 194.181.164.* 17.07.12, 12:53
Witam,
czy ktoś był w tym hotelu i poleca?
Obserwuj wątek
    • aslema17.1 Re: Sol Nesebar Mare 17.07.12, 19:03
      Hej :) Ja byłam w tym roku od 6 do 14 czerwca z ITAKĄ ale w bliźniaczym hotelu BAY.Cały kompleks rewalacyjny pod każdym względem!Jedyny minus to zbyt mała i nie ciekawa plaża hotelowa,ale nie daleko są inne,wystarczy mały spacer.Jeśli jedziecie z dziećmi,to będą miały tam raj na ziemi.Co jeszcze?Jedzonko pyszne i duży wybór,alkohole oryginalne,obsługa profesjonalna,generalnie wszystko suuuper.
      • Gość: ulia Re: Sol Nesebar Mare IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.12, 23:12
        Czy w pokojach jest wifi?
        • aslema17.1 Re: Sol Nesebar Mare 14.08.12, 07:00
          Tak,jest. :)
    • Gość: Jols Re: Sol Nesebar Mare IP: 194.181.164.* 18.07.12, 08:49
      My jedziemy z dziećmi 30 lipca 8 lat i 1,5 roczku. Trochę się zmartwiłam czytając opinie bo wszyscy narzekają na plażę i zaczęłam się zastanawiać czy dobrze zrobiłam. Ale mam nadzieję, że inne rzeczy to zrekompensują.
      • aslema17.1 Re: Sol Nesebar Mare 18.07.12, 20:04
        Bądź pewna,że zrekompensują!Ale morze też będzie dla nich atrakcją.Problem w tym,że plaża jest wąska,nie taka jak w Słonecznym Brzegu.Ale jest,parasole i leżaki również.Jeśli masz jakieś pytania to pytaj.Pozdrawiam
        • Gość: gosc Re: Sol Nesebar Mare IP: *.09-268-73746f25.cust.bredbandsbolaget.se 15.08.12, 10:21
          Planujemy z rodzina wakacje juz na przyszly rok. Poniewaz jedzie z nami sporo dzieci (6 .-)´) to rozwazamy pobyt wlasnie w hotelach z atrakcjami dla nich. Bierzemy pod uwage 2 hotele z animacjami dla dzieci w Obzor i wlasnie ww Sol Nesebar. Moze ktos nam pomoze w dokonaniu wyboru, nigdy nie bylismy w Bulgarii wiec i nie mamy porownania.
          • Gość: Tomasz Re: Sol Nesebar Mare IP: *.centertel.pl 13.12.12, 19:54
            niestety plaża wąska, bywają glony, i do tego zejście po schodach - nie polecam

jeśli chodzi o super plażę to np: Duni Royal Resort - jest kilka hoteli na terenie kompleksu i można sobie dopasować ofertę do możliwości finansowych (Marina Royal Palace, Marina Beach lub Pelikan)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka