Dodaj do ulubionych

Dziś zaczełam!

IP: 80.51.199.* 15.02.04, 15:57
Zaczełam dziś dietę kopenhaską. Postanowiłam twardo, że wytrwam do końca, bo
od początku roku przekładam odchudzanie z dnia na dzień ( i niestety ciągle
tyję). Żeby było mi łatwiej będę zdawać codziennie relację z mojego
odchudzania. Niestety, nie mam zbyt silnej woli, ale mam teraz akurat 2
tygodnie feri, więc powinnam zrobić z tego pożytek. Mam nadzieję, że od czasu
do czasu ktoś wesprze mnie ciepłym słowem. Trzymajcie za mnie kciuki.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: brumbak Re: Dziś zaczełam! IP: *.crowley.pl 15.02.04, 18:50
      -jak najbardziej wspieram cię ciepłym słowem

ale odradzam kopenhaską
      • Gość: Asia Re: Dziś zaczełam! IP: 80.51.199.* 16.02.04, 09:25
        Pierwszy dzień za mną. Aż się dziwię, że tak strasznie nie ciągneło mnie do
        słodyczy. Żałuję tylko, że nie mogę zjeść na śniadanie mojego ulubionego serka
        wiejskiego z drożdżówką. No ale trudno, trzeba w końcu coś ze sobą zrobić. Jak
        narazie się trzymam.
    • Gość: magda Re: Dziś zaczełam! IP: w3cache.* / *.2-0.pl 16.02.04, 10:11
      ja dziś zaczełam kopenhacka
    • Gość: Anik Re: Dziś zaczełam! IP: *.rbw.wh.local / *.rbw.stud.uni-goettingen.de 16.02.04, 13:17
      Ja tez dzis zaczelam..:) Jestem po pierwszej kawie, ktora akurat dla mnie jest
      nowoscia, bo raczej zawsze wybieralalm herbate..na razie nie czuje jeszcze
      psychicznie ,ze jestem na tej diecie..wiec chyba pierwszy dzien bedzie dosc
      latwy..:) ciekawa jestem tez pierwszego w zyciu spotkania ze szpinakiem..:)
      Dziewczyny, jesli mialybyscie ochote razem sobie kibicowac to moj adres:
      aniros@poczta.fm
      • Gość: Asia Re: Dziś zaczełam! IP: 80.51.199.* 16.02.04, 15:12
        Aaaaaaa! Jestem wściekła. Zapomniałam, że nie mogę pić alkoholu i siedząc sobie
        u znajomych oczywiście musiałam łyknąć sobie piwa. Jak przypomniałam sobie, że
        jestem na kopenhaskiej załamałam się i... :) dopiłam piwo do końca. Na
        szczęście mam od jutra równiutko 13 dni ferii. Więc znów zaczynam- od jutra.
        Szczęśliwie jutro, w czwartek i piątek mam aerobik, więc to mnie zmobilizuje.
        No dziewczyny, trzymajcie się. Pozdrawiam
        • muggz POST MIESIĄCA j.w. 16.02.04, 16:14
          sklerozę masz niezłą...
        • Gość: Asia Re: Dziś zaczełam! IP: 80.51.199.* 16.02.04, 16:16
          Eee.. no stało piwko. Więc pomyślałam sobie- no to łyknę :((((((
    • Gość: Anik Niekolorowo w kolorze. IP: *.rbw.wh.local / *.rbw.stud.uni-goettingen.de 17.02.04, 01:05
      Wlasnie sie dowiedzialam,ze jedna z moich dwoch najlepszych przyjacilek w
      piatek postanowila wyjsc za maz!!!!!!!! :) Jestem w szoku..pozytywnym ,ale
      diete chyba szlag trafi..no bo w piatek mialabym nie wypic za jej zdrowie?????
      • seksiak Re: Niekolorowo w kolorze. 17.02.04, 02:58
        tak jak kupusciana NIC nie daje.
      • Gość: Asia Re: Niekolorowo w kolorze. IP: 80.51.199.* 17.02.04, 07:52
        No więc zacznij dietę od niedzieli:))). Ja już jestem po kawie. Pamiętam-
        żadnego alkoholu.
    • Gość: Anik Pokusy..:) IP: *.rbw.wh.local / *.rbw.stud.uni-goettingen.de 17.02.04, 11:50
      Jednak z obliczen tak jakos mi wyszlo,ze moze jednak sie uda ten slub i diete
      polaczyc..:) to z zalozenia ma byc bardzo skromny slub cywilny, po ktorym
      jedynym siwtowaniem bedzie obiadek w jakiejsc restauracji..a w sumie wpiatek
      wypada ryba, wiec moze uda sie to jakos przetrwac..:) Jestem na drugim dniu,ale
      wczoraj kolega przyniusl czekoladki, i pachn ialy niezemska..dlaczego one tak
      nieziemsko pachna???? :) Powodzenia przy ponownej probie!!! :)
      • Gość: Asia Re: Pokusy..:) IP: 80.51.199.* 17.02.04, 12:02
        Dzięki. Właśnie gotuję sobie jajka.
        • Gość: Anik Na glod- zakupy..:) IP: *.rbw.wh.local / *.rbw.stud.uni-goettingen.de 17.02.04, 17:26
          Czesc..obiadek drugiego dnia jest pyszny, swoja droga nie wiedzialam,ze
          gotowana wolowina moze byc taka dobra, po diecie chyba ja zostawie w
          repertuarze,ale ta oliwa z cytryna mi nie smakuje..:( buu..dzis jakos nie
          chodze glodna, bo wybralam sie na zakupy..tyle teraz promocji,a do tgeo
          szukalam butow...a z moja stopka Kopciuszka ( 42!!!!) nie jest to latwe cos
          ladnego kupic..ku mojej radosci jednak okazalo sie ,ze Niemcy to nie Polska, i
          standard obuwia jest wiekszy, dzieki czumu moglam sie po prostu oddac czysto
          kobiecej przyjemnosci przymierzeania dziesiatkow par butow..:)A w finale nawet
          jedne kupic..:)))))
    • Gość: Anik I jak sie trzymasz?? IP: *.rbw.wh.local / *.rbw.stud.uni-goettingen.de 18.02.04, 00:56
      I jak tam sie trzymasz??
      • Gość: Asia Re: I jak sie trzymasz?? IP: *.olsztyn.mm.pl 18.02.04, 16:49
        Jestem dopiero teraz, bo komputer mi się zepsuł. Pierwszy dzień wytrzymałam,
        byłam na aerobiku. Dziś strasznie boli mnie głowa i mam już serdecznie dość tej
        diety. No ale się trzymam.
        • Gość: Asia Re: I jak sie trzymasz?? IP: 80.51.199.* 18.02.04, 20:39
          Ojjj... tłusty czwartek zbliża się wielkimi krokami. A kocham pączki!!! I co ja
          zrobię??? Chcę zjeść pączka!
          • Gość: Anik :) IP: *.rbw.wh.local / *.rbw.stud.uni-goettingen.de 19.02.04, 05:23
            Moze zjedz go tak wirtualnie?? W wyobrazni???Przypomnijsz sobie smak, zapach, i
            to jakie mile wrazenie zostawia po sobie poczek w ustach..jak to wszytsko
            bedziesz miala w pamieci, to moze sam poczek nie bedzie potrzebny???
            Minal u mnie trzeci dzien, i zaczynma powoli miec ochote na rozne rzeczy,
            chociaz nadal o dziwo te podane w diecie mi smakuja, i wystarczaja, czemu sie
            strasznie dziwie..czy ty tez tak masz??
            • Gość: Asia Re: :) IP: *.olsztyn.mm.pl 19.02.04, 08:35
              Ja mam już dość tej wołowiny. Ale wszędzie widzę dziś pączki:(
              • Gość: Anik Re:W Niemczech nie obchodza.. IP: *.rbw.wh.local / *.rbw.stud.uni-goettingen.de 19.02.04, 11:57
                Tutaj ,gdzie teraz jestem chyba nie obchodza tlustego czwartku, wiec udaje mi
                sie jakby troche wyminac niebezpieczenstwo..ale jutro bede juz w domku,a tam
                pewnie cos zostanie na stole i bedzie kusilo..Nic..gdzie ta silna wola, wlasnie
                teraz kiedy by sie najbardziej przydala, wydaje sie zanikac jakos..:)
    • Gość: Anik Dzis skonczylam...:( IP: 212.191.169.* 20.02.04, 20:15
    • Gość: Anik Dzis skonczylam.. IP: 212.191.169.* 20.02.04, 20:17
      • Gość: Anik Dzis skonczylam...:( IP: 212.191.169.* 20.02.04, 20:22
        Ten slub mojje przyaciolki wykonczyl moja diete...:(
        • Gość: Asia Re: Dzis skonczylam...:( IP: *.olsztyn.mm.pl 21.02.04, 17:03
          Mnie wykończyły pączki:(. Ale niedługo i tak się odchudzę:)
          • Gość: Radek hahahahhahaahah IP: *.Astral.Lodz.PL 22.02.04, 01:49
            hahaahahah - bardzo fajny post, oby wiecej takich!! widac ze dietka ci sluzy:)
            pozdrawiam
            • Gość: Asia Re: hahahahhahaahah IP: 80.51.199.* 22.02.04, 14:39
              No przynajmniej podchodzę do odchudzania optymistycznie;)
              • Gość: brumbak Re: ah! IP: *.crowley.pl 22.02.04, 14:56
                - miło mie że posłuchałas mojej rady-
                by zaraz skończyc z ta idiotyczna kopenhaska
                - lepiej poźno niż z wcale:)
                pzdrv

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka