Dodaj do ulubionych

Dziwne forum...

25.11.12, 20:42
Ale dziwne forum. Mało wpisów, mało ludzi. W tym roku lecieliśmy na Wyspy Kanaryjskie
sporo czasu spędziłam na forum z wyspami, było naprawdę super. W tym roku wymyśliłam blisko, Bułgarię, wchodzę na forum, a tu pustynia. Dość to symptomatyczne. Wiadomo, każdy wchodzi na holidaycheck, oceniacz itp., ale nie ma to jak odnaleźć na forum jakieś wpisy nt, hotelu. Np. wykupiłam wycieczkę w Melia Grand Hermitage, a tu na forum raptem jedna osoba coś opisała. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • oh.bordello Re: Dziwne forum... 26.11.12, 00:57

Jolu,

Aby cos czytac trzeba tez cos pisac. Pochwal sie co napisalas na forach
      hiszpanskich.

Pozdro
    • Gość: marcin Re: Dziwne forum... IP: *.internetia.net.pl 26.11.12, 20:37
      Zauważyłaś jaką mamy porę roku? W Bułgarii jest ta sama. Raczej chłodno na leżenie na plaży.
      • Gość: gal Re: Dziwne forum... IP: *.adsl.inetia.pl 26.11.12, 22:32
        Temperatura trochę wyższa weather.sinoptik.bg/burgas-bulgaria-100732770/10-days
        • jola.1111 Re: Dziwne forum... 01.12.12, 20:46
          :-)
          Krótko mówiąc, cieszymy się ogromnie, że lecimy do Bułgarii. Nasze nastolatki nie mają takich obciążeń, jak my z mężem, w rodzaje: postkomuna, itd. itp. Dla nich to normalny kierunek, a my przynajmniej zobaczymy znajomą cyrylicę ( w końcu uczyliśmy się kilkanaście lat rosyjskiego...).
          • pawel.slonecznybrzeg Re: Dziwne forum... 10.01.13, 21:29
            podjedzcie lokalnego żarełka a nie pożałujecie
          • Gość: kasia Re: Dziwne forum... IP: *.xdsl.centertel.pl 30.01.13, 16:56
            Witaj, bulgaria dla mnie jest super, zalezy co kto lubi bylam w slonecznym brzegu jedna wielka imprezownia :-) piaszczysta szeroka plaza, kolorowo i tlumnie (ogolnie fajnie ) a w tym roku jade po raz drugi z rzedu do ahtopolu :-) znacznie spokojniej male rybackie miasteczko na tureckiej granicy ,- takie klimaty lubie :-) w bulgarii jest wiele miejsc ciekawych ktore warto zobaczyc, kuchnia super ( rzecz jasna zdarzaja sie kiepskie knajpy jak wszedzie) jesli masz jakies konkretne pytania to jesli bede wiedziala to odpowiem :-) aha i nie jestem naganiaczem :-) i tez lubie po forach pogrzebac juz w styczniu :-) k.
    • Gość: realista Re: Dziwne forum... IP: *.169.70.86.rev.sfr.net 29.01.13, 22:11
      nie rozmieszaj mnie .........forum Bułgaria działa tylko dlatego ze siedzą tutaj od lat naganiacze z prywatnych kwater, pseudo hoteli, biura podroży inaczej (cyganie naciągacze) bajki ludziom opowiadają , kto raz sie nabrał ten więcej nogi tam nie postawi , jak chcesz sie przekonać to jedz lub zajrzyj na "wakacje-bulgaria' relacje na żywo.... to tyle spadam bo zaraz będzie atak mafii naganiaczy ŻE BEE GADAM . POZDRAWIAM WIEŚNIAKÓW miłośników BG

• Gość: xyz Re: Dziwne forum... IP: *.adsl.inetia.pl 29.01.13, 22:28
        nie spadadaj, tylko spierd..... łosiu
        • Gość: realist Re: Dziwne forum... IP: *.169.70.86.rev.sfr.net 31.01.13, 17:58
          możesz mnie cmoknąć i spier do rumuni ciapaty
          • Gość: fajka Re: Dziwne forum... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.13, 20:39
            Realist a Ty naganiaczem z jakiego forum jesteś?
            • Gość: gal Re: Dziwne forum... IP: *.adsl.inetia.pl 03.02.13, 21:56
              To nie naganiacz tylko "POGANIACZ" buhahahahaha
    • annaiwanow Re: Dziwne forum... 23.02.13, 19:28
      jola.1111 napisała:

> Ale dziwne forum. Mało wpisów, mało ludzi. W tym roku lecieliśmy na Wyspy Kanar
      > yjskie
      > sporo czasu spędziłam na forum z wyspami, było naprawdę super. W tym roku wymyś
      > liłam blisko, Bułgarię, wchodzę na forum, a tu pustynia. Dość to symptomatyczne
      > . Wiadomo, każdy wchodzi na holidaycheck, oceniacz itp., ale nie ma to jak odna
      > leźć na forum jakieś wpisy nt, hotelu. Np. wykupiłam wycieczkę w Melia Grand He
      > rmitage, a tu na forum raptem jedna osoba coś opisała. Pozdrawiam.

Trudno aby poważni ludzie tutaj często i dużo pisali skoro to forum zostało w znacznej części opanowane przez bandę gó...arzy którzy każdy nawet merytoryczny wpis wyśmiewają lub w niewybredny sposób komentują.
      • jola.1111 Re: Dziwne forum... 24.01.15, 18:33
        Tak na podsumowanie: NIGDY więcej Bułgarii. Byliśmy w 2013r. były to dość smutne wakacje. A pomyśleć, że się tak cieszyłam. A dlaczego smutne? Nie dość, że doszło do zatrucia pokarmowego ( jak się czyta, to dość częste), to jeszcze ta bieda. Warna wygląda, jak Polka " za komuny", ale 100 razy gorzej. Wszystko tam takie..., no jestem zdegustowana i nie polecam ani nie zachęcam.
        • Gość: Lue Re: Dziwne forum... IP: *.adsl.inetia.pl 24.01.15, 19:26
          No to poprostu zle trafilas !!!!! My bylismy 2012 i 2013 / Sveti Vlas i Obzor /i byly to wspaniale wakacje z cudna pogoda ,wieczornymi szalenstwami .... ,poznalismy wspanialych ludzi i nie tylko Polakow .... Hotele ,obsluga ,jedzonko ,drinki itp SUPER .... Piekne widoki ,plaze i gdyby nie to ze jeszcze chce zwiedzic inne zakatki swiata /a mam juz sporo zaliczonych/ to jezdzilabym do Bulgarii co rok .... Pozostaly piekne zdjecia z Bulgarii i cudowne wspomnienia , ale jeszcze napewno tam wrocimy !!!!! Nie ma co sie zniechecac po pechowym wyjezdzie ,,,,,
          • Gość: słafko Re: Dziwne forum... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.15, 07:30
            A jęździ ktoś autokarem do Bułgarii ?? Chodzi o autokary z biura Gama jakie tam mają
            • Gość: gosc Re: Dziwne forum... IP: *.adsl.inetia.pl 26.01.15, 16:59
              Raz i nigdy wiecej ..... mordega ....samolotem 1 godz 40 min !!!!!!!
        • Gość: Bubchinka Re: Dziwne forum... IP: *.btc-net.bg 26.01.15, 20:45
          Tak, w Bułgarii jest bieda.. to prawda, ale wiecie co? - nigdy w pięknej ii bogatej Polsce nie będzie takiej ładnej pogody jak w Bułgarii, latem: morze i słońce, zimą - 5-6 stopni, a nie jak w Polsce -10. Mieszkam tu od 30 lat i takie wpisy naprawdę mnie obrażają. Ta pani może sobie myśli, że może pojechać do Włoch, gdzie bardzo bogato i pięknie, ale sama wie jakie są ceny - dużo drożej niż w Bułgarii. Więc szanowna pani, proszę nie narzekać na Bułgarię, bo większość Polaków jeżdzi tu po ładną pogodę, plaże i niskie ceny, proszę dziękować, że ten kraj istnieje, aby było gdzie Polacy za małą forsę się opalili na plaże.
          • jola.1111 Re: Dziwne forum... 26.01.15, 23:14
            Wcale tak tanio nie było, wczasy kosztowały tyle co w Grecji, Hiszpanii, czy Włoszech.
            • Gość: slafko Re: Dziwne forum... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.15, 08:50
              a propo mojego pytania o autokary do Bułgarii to już jechałem kilka razy i tak źle nie było oprócz czasu jazdy reszta ok.
              Pytanie mam jaki przewoźnik obsługuje BTH Gama ze Skierniewic
          • Gość: c Re: Dziwne forum... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.15, 23:36
            przyroda ładniejsza w czarnogorze
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka