Gość: wisnia_79 IP: *.legionowodom.pl 04.05.14, 22:01 Wie ktoś może, czym w tym roku (myślę o linii lotniczej) będzie latał Sun Fun do Bułgarii? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tosia-84 Re: SUN&FUN Bułgaria 13.05.14, 12:38 Podbijam temat :) Ps. Wybieram się 05.06 z Katowic. Odpowiedz Link Zgłoś
tosia-84 Re: SUN&FUN Bułgaria 14.05.14, 13:38 Pisałam do biura i dostałam następującą odpowiedź: "Nie mam jeszcze podanych informacji jakie to będą linie lotnicze, ta informacja powinna być wkrótce podana". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wisnia_79 Re: SUN&FUN Bułgaria IP: *.legionowodom.pl 14.05.14, 19:10 Dzięki Tosia za info. Udanego pobytu. Dasz znać jak wrócisz ok?! Odpowiedz Link Zgłoś
antenelles Re: SUN&FUN Bułgaria 16.05.14, 21:08 Skoro nie ma na stronie internetowej podane to logiczne, że jeszcze nie wiadomo ;> ... Jak będa wiedzieć to zostanie to zaktualizowane w Rozkładzie lotów na stronie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wisnia_79 Re: SUN&FUN Bułgaria IP: *.legionowodom.pl 17.05.14, 11:19 Jakie to kur...a wszystko mądre aż mnie nie powiem gdzie i w czym strzyka. Nic innego nie robisz na tym forum tylko wpierda....sz swoje trzy grosze. Bo ludzie na tydzień jeżdżą, bo pytają się czy ktoś coś wie o wylotach. Opanuj się człowieku. Nie znasz odpowiedzi na zadane pytanie to nie odzywaj się. Już w szkole o tym uczyli. Odpowiedz Link Zgłoś
antenelles Re: SUN&FUN Bułgaria 17.05.14, 19:22 Typowy polaczek co chce mieć wszystko na tacy podane, a później pół dnia dupe zatruwa rezydentowi w hotelu, bo zupa była za słona Odpowiedz Link Zgłoś
antenelles Re: SUN&FUN Bułgaria 17.05.14, 19:34 EuroLot jeszcze nie jest do końca pewny. Aktualnie nie mają wylotów z Katowic. Dopiero prezesi dopinają umowy, po weekendzie powinno być wiadomo Odpowiedz Link Zgłoś
tosia-84 Re: SUN&FUN Bułgaria 17.05.14, 19:47 Nie widzę nic złego w tym, że chcę poznać przewoźnika. Skąd tyle jadu? Odpowiedz Link Zgłoś
antenelles Re: SUN&FUN Bułgaria 18.05.14, 09:19 W poniedziałkowe wyloty już na 100% bedzie to EuroLot, na czwartki jeszcze nie rozpisane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wisnia_79 Re: SUN&FUN Bułgaria IP: *.legionowodom.pl 18.05.14, 19:55 DZIĘKI !!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomi Re: SUN&FUN Bułgaria IP: *.dynamic.chello.pl 27.05.14, 13:34 Wybiera sie ktos 9.06.2014 na sloneczny brzeg z katowic? Odpowiedz Link Zgłoś
tosia-84 Re: SUN&FUN Bułgaria 30.05.14, 10:32 Przy większości lotów pojawił się przewoźnik: www.sunfun.pl/rozklad-lotow?id=1&date=2014-6-01&target=Burgas&from=Katowice Ps. Przy moim niestety nie :( Odpowiedz Link Zgłoś
tosia-84 Re: SUN&FUN Bułgaria 04.06.14, 08:18 Dzień przed wylotem podali informację- Bulgaria Air. Odpowiedz Link Zgłoś
tosia-84 Re: SUN&FUN Bułgaria 15.06.14, 18:05 Jakby ktoś był zainteresowany, to nie ma czego się obawiać odnośnie linii Bulgaria Air. Wylot z Katowic nastąpił przed czasem nowym i czyściutkim Airbusem A320. Starty i lądowania były łagodne, a na pokładzie proponowano poczęstunek (woda/ sok, kawa, rogalik). Jedyny minus, to bardzo długi czas oczekiwania przy międzylądowaniu w Warszawie w drodze powrotnej, jednak to nie jest chyba wina linii, tylko lotniska i/lub organizatora. Jednak biorąc pod uwagę fakt, że autobus odebrał nas z hotelu o 00.30, a potem przez ponad dwie godziny zbierał ludzi z innych hoteli, by godzinę przed odlotem zawitać na lotnisko (doszła do tego jeszcze awaria skrzyni biegów i na przystanku pod samym lotniskiem musieliśmy się przeładować do innego busa), to dwie godziny niepotrzebnego koczowania w Warszawie dało nam się we znaki. Bo tak naprawdę w domu byliśmy dopiero przed 10.00 rano... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wisnia_79 Re: SUN&FUN Bułgaria IP: *.legionowodom.pl 15.06.14, 20:23 Tosia gdzie byłaś? Jaki hotel? Opowiedz coś tak na gorąco.... Odpowiedz Link Zgłoś
tosia-84 Re: SUN&FUN Bułgaria 15.06.14, 22:08 Byłam w Słonecznym Brzegu w malutkim hotelu "Pliska" (miałam być w "Grand Hotel Sunny Beach", ale kilka dni przed powrotem poinformowali mnie, że niby hotel odrzucił moją rezerwację...). Generalnie było super, tylko pogoda nie dopisała. W pierwszy dzień cały czas lało, a później była mega kratka z przewagą chmur. Tak naprawdę podczas tygodniowego pobytu tylko jeden dzień był bez ani jednej chmurki (podczas gdy u nas były upały). Jednak dzięki temu dużo spacerowałam zamiast leżeć plackiem na plaży (hehe, trzeba się jakoś pocieszać). I w sumie przed sezonem jest spokojniej, chociaż- teraz już wiem- kosztem pogody. Generalnie bardziej podobało mi się w SB niż w Złotych Piaskach, w których byłam rok temu :) Odpowiedz Link Zgłoś
naturalny80 Re: SUN&FUN Bułgaria 16.07.15, 13:52 witam, mam pytanie czy ktoś lecąc do Burgas z tym biurem miała przesunięte godziny wylotu z do Burgas? Odpowiedz Link Zgłoś