Gość: koko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.14, 08:38 Czy ktoś z Was był w tej miejscowości? Proszę o opinie, wrażenia... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: qazi Re: Lozenets IP: *.comnet.bg 10.06.14, 09:38 Jeden z opisow: Lozenets ... to tam gdzie psy d...mi szczekają. Koszmarna plaża szerokości 3 leżaków. Syf i jakiś koszmarek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Lozenets IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.14, 10:41 Niewielka turystyczna miejscowość, ale moim skromnym zdaniem nie aż tak koszmarna jak ją Ktoś tam opisuje. Są zwolennicy wypoczynku w betonowych kurortach typu SB, ZP, ale i są tacy którzy preferują mniejsze , klimatyczne miejscowości.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bubchinka Re: Lozenets IP: 90.154.204.* 10.06.14, 17:35 Ten, kto napisał, że tam jest koszmarnie widział morze tylko na obrazku...jest fajnie. Zobaczcie zdjecia na tym linku i możecie przeliczyc ile lezaków jest szeroka plaża: www.urlopbg.com/pl/lozenec-p60.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FanBG Re: Lozenets IP: *.centertel.pl 13.06.14, 13:46 Nie ktoś tam napisał, tylko ja napisałem w innym wątku i ktoś mnie przekleił. Co do miejscowości to nie tylko psy d....i szczekają ale również ptaki lataja na plecach by nie sadzić na taką dziurę. NIe jestem zwolennikiem Słonecznego Brzegu (denerwuje mnie deptak pomiędzy plażą a hotelami i wszem obecne pety na plaży) Najlepiej wejść na mapy google i samemu sprawdzić. Bułgarię zjeździłem wszerz i wzdłuż. I z małych urokliwych miejscowości Lozenets jest na ostatnim miejscu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Lozenets IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.14, 14:29 Jak dla mnie na pierwszym miejscu był ,jest i będzie Sozopol...... Odpowiedz Link Zgłoś