tyna.101 25.07.14, 13:45 Witam czy ktoś może był w tym hoteluAqua Azur**** Złote Piaski - Święty Konstantyn i Elena - Bułgaria lub jedzie w najbliższym czasie. Dziki wielkie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: karo Re: hotel Aqua Azur **** Złote Piaski - Święty K IP: *.toya.net.pl 28.07.14, 16:46 Witam, Wybieram się do tego hotelu w sierpniu z biurem Alfa Star Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: hotel Aqua Azur **** Złote Piaski - Święty K IP: 109.207.105.* 31.07.14, 18:16 Ja też :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
tyna.101 Re: hotel Aqua Azur **** Złote Piaski - Święty K 01.08.14, 09:09 My też lecimy, a Alfa Star z Warszawy, wiecie jak jest tam w tym roku czy słyszeliście jakieś opinie o tym hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karo Re: hotel Aqua Azur **** Złote Piaski - Święty K IP: *.dynamic.chello.pl 01.08.14, 18:00 udało mi się odnaleźć jedna opinię z lipca tego roku i jest pozytywna. My też lecimy z Warszawy:) Odpowiedz Link Zgłoś
tyna.101 Re: hotel Aqua Azur **** Złote Piaski - Święty K 04.08.14, 10:29 My wylatujemy 18-go jak bym mogła prosić o jakieś wieści jak lecicie szybciej, z góry wielkie dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loja Re: hotel Aqua Azur **** Złote Piaski - Święty K IP: 83.228.70.* 07.08.14, 22:11 Nie jest warty tej ceny.Właśnie przyjechałam. Odpowiedz Link Zgłoś
tyna.101 Re: hotel Aqua Azur **** Złote Piaski - Święty K 08.08.14, 10:04 Witaj "loja" możesz napisać coś o tym hotelu i czy lecieliście z Alfa Star jak rezydent? Dzięki i pozdrawiam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loja Re: hotel Aqua Azur **** Złote Piaski - Święty K IP: 83.228.70.* 08.08.14, 14:34 tak alfa star.Rezydent super. ogólnie w necie wydaje się wszystko ogromne.Tutaj mało miejsca. basen wszędzie 130 150 cm więc jak macie dzieci tak jak my to radzę wziąść koła.Jedzenie dobre. mało atrakcji.O 23 zamykają drzwi i dostaniesz się do hotelu tylko od drogi szybkiego ruchu.Niby jest ok nie należę do osób które marudza ale jest wiele rzeczy które można było by zmienić. Odpowiedz Link Zgłoś
ann_as Re: hotel Aqua Azur **** Złote Piaski - Święty K 10.08.14, 09:27 Loja, nie przesadzaj. Zapomniałaś wspomnieć, ze obok duzego basenu jest również brodzik dla dzieci; o 23 zamykają drzwi od strony basenu, a główne wejście jest otwarte caly czas, a od drogi szybkiego ruchu oddziela je szeroki podjazd. Konstantyn to nie Zlote Piaski ani Sloneczny Brzeg, jeżeli chcesz atrakcji typu dyskoteki to polecam te dwie miejscowosci. Azur leży blisko morza, parę minut spacerkiem od centrum, w otoczeniu zieleni, są animacje dla dzieci i dorosłych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loja Re: hotel Aqua Azur **** Złote Piaski - Święty K IP: 83.228.70.* 10.08.14, 18:38 Tak jest brodzik ale wody w nim po kostki.Trochę mało jak dla dzieci 10 letnich.Skoro uważasz że animacje są ok to chyba nie widziałaś prawdziwych animacji. Odpowiedz Link Zgłoś
ann_as Re: hotel Aqua Azur **** Złote Piaski - Święty K 10.08.14, 19:30 Cóż, nie należę do osób, które wymagają ciągłego organizowania im czasu, więc animacje mi całkowicie wystarczają. 10-letnie dzieci radośnie sobie pływają w dużym basenie i nie mają najmniejszego problemu. Problemy robią sami ludzie, którzy zamiast cieszyć sie słońcem i wakacjami na sile wynajdują"mankamenty" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loja Re: hotel Aqua Azur **** Złote Piaski - Święty K IP: 83.228.70.* 08.08.14, 14:39 ogólnie rzecz biorąc jeśli jedziesz bez dzieci to ok mogę polecić jeśli z dziećmi to już gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karo Re: hotel Aqua Azur **** Złote Piaski - Święty K IP: *.dynamic.chello.pl 11.08.14, 16:04 witam, Właśnie dzisiaj wróciłam z hotelu Aqua Azur, zgadzam się, że basen jest mały - brodzik (super dla małych dzieci, moim trzylatkom w najgłębszym miejscu sięgał po kolana) i duży. Starsze dzieci radziły sobie doskonale w tym większym. Co do animacji to nie było najgorzej, ja także nie należę do osób którym ciągle trzeba zajmować czas. Hotel blisko morza, gorzej tylko dla tych którzy zabierają wózek bo na plażę prowadzą schody. Odpowiedz Link Zgłoś
tyna.101 Re: hotel Aqua Azur **** Złote Piaski - Święty K 12.08.14, 10:02 Witam bardzo dziękuje za informacje cieszę się że jest ogólnie pozytywnie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś