Dodaj do ulubionych

Kiten, Hotel Kiten Palace

07.07.06, 08:43
Hej. wybieram sie do Kiten, do Hotelu Kiten Palace. Wiem ze to nowy hotel.
Czy ktos juz moze tam byl i moze powiedziec cos na jego temat? Interesuja
mnie tez informacje na temat sytuacji w Kiten po ostatnich ulewach...Dzieki i
pozdrowionka:)
Obserwuj wątek
    • Gość: JP Re: Kiten, Hotel Kiten Palace IP: *.streamcn.pl 12.07.06, 17:52
      W samolocie siedzialam obok wracajacych z tego hotelu i mieli negatywna
      opinie
      • Gość: axelife Re: Kiten, Hotel Kiten Palace IP: *.emrsn.co.uk 13.07.06, 10:04
        co to znaczy ze negatywne? jakies szczególy..??
        • oleczkaw Re: Kiten, Hotel Kiten Palace 13.07.06, 10:30
          Dziekuje za wiadomosc. Czy masz jakies bardziej szczegolowe informacje?
    • Gość: JJ Re: Kiten, Hotel Kiten Palace IP: *.streamcn.pl 13.07.06, 12:12
      mowili o wadach budowlanych bo byli po burzy zalani w pokoju i byly jakies
      klopoty ze zmiana pokoju niesympatyczie zachowania rezydenta w tym sporze/
      oraz zastrzezenia do posilkow choc takie sa zawsze bo ja w green park tez
      slyszalam uwagi ze nie podaja np scabowego a stoly uginaly sie od smakolykow .
      uwazam ze trzeba ostroznie podchodzic do tych informacji. Przed wyjazdem sama
      czytalam rozne uwagi co do hotelu gren Park i biura open travel a w mojej
      opini wszystko bylo super4
      • oleczkaw Re: Kiten, Hotel Kiten Palace 13.07.06, 14:47
        Dziękuje za wiadomosc. tez tak mysle, kazdy ma swoj gust. a do Bulgarii nie
        jade po to, zeby jesc schabowego :)
        pozdrawiam
        • Gość: doimka Re: Kiten, Hotel Kiten Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 08:50
          Witam,
          my tez poszukujemy informacji na temat tego hotelu?Może ktos byl??
          pozdrawiam
          doimka
          • oleczkaw Re: Kiten, Hotel Kiten Palace 26.07.06, 15:01
            Hej, niestety jak narazie nikt nic nie pisze na ten temat.
            Doimka - czy wybierasz sie tam?
            • Gość: doimka Re: Kiten, Hotel Kiten Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 19:44
              Czesc !
              Tak, lecimy 12 z Katowic ...i nadal niewiele wiemy o tym hotelu...:)
              ale jesteśmy nastawieni optymistycznie.A Ty tez się tam wybierasz?Lecimy z
              dwulatkiem, mam nadzieję że bedzie ok.Pozdrawiam Doimka
              • Gość: oleczkaw Re: Kiten, Hotel Kiten Palace IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.06, 10:41
                hej,
                ja lece dopiero 2.09. rowniez staram sie myslec optymiostycznie.
                widzialam tylko pare zdjec w necie.
                Mam prosbe, napiszcie cos po powrocie, jak bylo itd.
                Zycze udanego wyjazdu!!!
                Pozdrowionka
                Olcia
              • dowoz.na.lotnisko.pyrzowice Re: Kiten, Hotel Kiten Palace 30.07.06, 21:08
                Jeśli potrzebujesz dostać się z Katowic lub okolic na lotnisko w
                Pyrzowicach,Balicach lub na Okęcie to napisz do mnie maila-oferuję transport
                samochodem kombi z klimatyzacją, w tygodniu transport możliwy w
                godz.popołudniowych i wieczornych oraz nocnych , w weekendy 24h.Cena
                atrakcyjna-do uzgodnienia w zależności od ilości km.
                W razie zainteresowania proszę o kontakt mailowy:
                dowoz.na.lotnisko.pyrzowicemalpkagazeta.pl
    • oleczkaw Re: Kiten, Hotel Kiten Palace 13.09.06, 09:29
      WITAM!!!
      wczoraj wrocilam z hotel Kiten Palace. bardzo udany wyjazd !!! szkoda tylko ze
      tak szybko minelo :( jesli ktos ma jakies pytania...chetnie odpowiem :)
      • Gość: Alicja Re: Kiten, Hotel Kiten Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.14, 12:08
        niewiem za bardzo kiedy Pani tam byla? z mezem wyjezdzamy 15-go lopca do Kiten hotel palace, prosze powiedziec co ze soba zabrac ?chodzi mi o rzeczy podreczne i najbardziej potrzene,czy mozna miec swoj lezak ?itp
    • Gość: cwiru Re: Kiten, Hotel Kiten Palace IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.06.14, 17:02
      Byliśmy w zeszłym roku we wrześniu. Hotel nieduży, pokoje średniej wielkości, raczej czysto. Łazienka mała, ciężko było ustawić wodę w prysznicu na odpowiednią temperaturę. Ściany niestety bardzo cienkie, słychać sąsiadów. Jedzenie smaczne, polski kucharz, w niedziele tradycyjny rosół i kotlet; każdego dnia do wyboru menu (zaznaczamy z 2 rzeczy co chcemy jeść), czasem jedzenie troszkę tłuste i ciężkie ale nam smakowało, dobrze doprawione, ciepłe. Wieczorki zapoznawcze, bułagrski i przebieranki w hotelu jak ktoś lubi (z muzyką, można potańczyć :) Basen ok, niewielki ale czysty, można znaleźć cień i poopalać się w słoneczku, w barze przybasenowym piwo (2lewa), różne smaczne drinki, wino. Miejscowość niewielka ale bardzo nam się podobała. 2 plaże, większa trochę dalej ale polecam ją bardziej, więcej stref bez płatnych leżaków, gdzie można się spokojnie rozłożyć. Ciekawa dyskoteka "w skale", wydzielona część do tańczenia na plaży i kilku podestach; ponadto 2 puby, w których też można potańczyć. Zdecydowanie taniej niż w SB, nawet o 20%. Wycieczkę do Sozopolu sami sobie zorganizowaliśmy, pojechaliśmy busikiem z miejscowego PKS (chyba 4lewa), żadnych problemów a dużo taniej niż z przewodnikiem. Można się targować (bliżej Turcji), dużo podróbek. Wyjazd zaliczam do udanych.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka