Gość: andrew IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.07.06, 15:29 WYBIERAM SIE 22 DO RAWDY NA 10 DNI ILE KASY ZABRAC I JAKIE SA CENY W TYM MIASTECZKU Z GÓRY DZIEKI ZA ODPOWIEDZ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kellys16 Re: CENY w Rawdzie??? 08.07.06, 11:36 W Rawdzie byłem z rodzinką 2 lata temu. Ceny przystępne, prawie jak w Polsce a nawet taniej. Jedna główna ulica i pełno kafejek, tawern itp. Jeżeli pojedziesz do Neseberu to tam już jest drożej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrew Re: CENY w Rawdzie??? IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 08.07.06, 16:51 dzieki za informacje prosze o jakies konkrety pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DJK Re: CENY w Rawdzie??? IP: 80.54.16.* 09.07.06, 09:05 jedyna cena, ktora zapamietalem z Ravdy sprzed roku to Zagorka - 0,80 w sklepie i 1,20 lv w knajpie :):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do andrew :) Re: CENY w Rawdzie??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.07.06, 21:48 hej andrew. my z narzeczonym też wybieramy się do Rawdy na 10 dni tylko, że 30 lipca. jedziesz z biurem czy na własną rękę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aldona Do andrew :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.07.06, 21:50 hej andrew. my z narzeczonym też wybieramy się do Rawdy na 10 dni tylko, że 30 lipca. jedziesz z biurem czy na własną rękę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrew Re: Do andrew :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.07.06, 21:53 hej my jedziemy 22.07 z biurem www.utc.pl z krakowa tez na 2 tyg pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mselene Re: Do andrew :) IP: *.tvtom.pl 14.07.06, 09:54 Cześć Przypadkiem wpadłam na Twojego posta. Właśnie z mężem zastanawiamy się nad wykupieniem tej wycieczki. Czy już jechałeś gdzieś z tego biura podróży, albo znasz kogoś kto jechał i możesz je polecić? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrew Re: Do andrew :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.07.06, 16:32 Hej nie jeszcze nie jechałem ale pisalem poniżej w forum czy ktos z nimi jechał i ktos odpisł i chwalił ich mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze najważniejsze jest to aby spoko ludzie byli i wszystko dobrze sie ułoży hehe wydaje mi sie oferta ze jest bardzo fajna hotelik też niezły i cena nie wygorowana pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś