Gość: Gość Miścia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 16:40 Witam .Czy ktoś może byl w holelu Pliska w Złotych Piaskach.Lecimy w sierpniu z Rainbowtours. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ula Re: Pliska Zlote Piaski IP: 195.177.196.* 23.08.06, 21:54 my lecimy do tego hotelu we wrześniu. Mam pewne obawy, więc proszę o kilka szczegułów o hotelu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: Pliska Zlote Piaski IP: *.gdansk.gda.pl 31.08.06, 12:54 Co prawda nie dostałam odpowiedzi na móje zapytania ale wlaśnie wrocilam i mogę ja coś nie coś opowiedzieć. Największą zaletą hotelu Pliska sa baseny jeden w hotelu (z ktorego się mniej korzysta) i basen odkryty, bardzo sympatyczny czysty nie ma problemu.Jedzenie przynajmniej jak dla mnie ok śniadania bardzo wypaśione kolacja z trzech dań jest menu w języku polskim, napojeje do kolacji jak ktoś chce musi kupować.Sam hotel nie jest jakiś super ale może być, sprzątają codzinnie, jeżli chcesz żeby wymienili Ci ręczniki to musisz je polożyć na ziemi. Dla mnie dolegliwością byl hotel (Viwa) obok, który stykał się prawie z naszym a konkretnie glośna muzyka dochodząca z niego, ale ogólnie byłam zadaowolona i sobie odpoczęłam. Życzę miłego pobytu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisi Re: Pliska Zlote Piaski IP: 213.199.218.* 31.08.06, 17:14 My wybieramy sie do tego hotelu w 2 polowie wrzesnia i nic wczesniej nie mogalm znalezc na temat hotelu oprocz tego co w kataligu. jak wygladaja pokoje,czy w kazdym jest taras?jedziemy z last minut i podobno trzeba brac co daja?jak lazienka,czy jest czysto? JAK DALEKO od hotelu do plazy?czy jakies fajne miejsca z dobrym i niedrogim jedzeniem sa?!JAKIES FAJNE MIEJSCA DO POTANCZENIA? To bedzie nasz druga podroz poslubna ,chcemy sie pobawic,powylegiwac na plazy,odpoczac! A jak obsluga w hotelu bo slyszalam,ze nie sa zbyt mili?! Ile pieniazkow wziac,zeby spokojnie starczylo na jedzenie i male szalenstwa. Czy brac euro czy tez od razu w Polsce wymienic?Jak na miejscu z kantorami? Z gory dziekuje za informacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisi Re: Pliska Zlote Piaski IP: 213.199.218.* 31.08.06, 17:20 Jeszcze zapytam jak dlugo sie leci?jak trafimy do hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś
robbi2 Re: Pliska Zlote Piaski 18.09.06, 17:10 Lot z Warszawy do Warny trwa 2 godz.40 min. Do hotelu od lotniska około 40 minut. Pokoje wyglądają tak jak w katalogu. Czyste. Każdy ma balkon. Nie ma klimatyzacji.Nie jest to jakiś wypasiony hotel ale ma inne zalety. Nam odpowiadało to że jest centrum w Złotych Piasków ale nie przy głównym deptaku więc nie słychać hałasu stamtąd, choć jednocześnie do niego jest blisko.Dojście do plaży spokojne, z pewnością nie jest dalej niż podają to w katalogach. W drodze na plaże jest restauracja gdzie ceny sa znacznie niższe niż w restauracjach znajdujących się przy deptaku( głównej ulicy)Nawet menu jest po Polsku.Latwo tam trafić bo w drodze na plaże nie ma innej restauracji. Ja ten hotel polecam. AAA. Ciekawostką hotelu są windy. Jedna jedzie tylko do 5 piętra. Jeżeli się mieszka wyżej to na 5 piętrze trzeba z niej wysiążć i przejść korytarz i wsiążć do drugiej windy.W tej windzie 5 piętro kryje sie pod numerem 2, 6 piętro to 3 itd.9 piętro to numer 6. Mieszkaliśmy w pokoju 912 na 9 piętrze.Okna były na wschód. Odpowiedz Link Zgłoś
robbi2 Re: Pliska Zlote Piaski 18.09.06, 17:17 Przy wejsciu w hotelu jest bankomat. Działał beż zarzutu. Miejsca na potańcówki też się znajdą. Jak ktoś bardzo chce to nawet można przy basenie hotelowym. Codzienne kolacje i wieczory umilała nam muzyka na żywo. Młoda kobieta spiewała znane kawałki facet przygrywał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zz Re: Pliska Zlote Piaski IP: *.stat.gov.pl 29.09.06, 14:20 uuuuuuuuu coś długo lecieliście ja leciałam z Centalwing - 2 godz. Było super Odpowiedz Link Zgłoś
robbi2 Re: Pliska Zlote Piaski 02.10.06, 15:13 Gapa ze mnie i tyle. Lecieliśmy 1 godzinę i 40 minut. Niewiem skąd ta pomyłka. Odpowiedz Link Zgłoś