IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 13:35
Wróciłem z Rawdy z hatelu Fresz mogę się podzielić opiniami
Obserwuj wątek
    • Gość: Izabelka Re: Rawda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.06, 10:58
      Jeżeli mogę się dowiedzieć to co jest godne obejrzenia w Radwie i gdzie warto
      udac się na smaczny posiłek na mieście
      • Gość: aldona Re: Rawda IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.08.06, 11:17
        Gość portalu: Izabelka napisał(a):
        > Jeżeli mogę się dowiedzieć to co jest godne obejrzenia w Radwie i gdzie warto
        > udac się na smaczny posiłek na mieście

Zobacz mój wątek - pisałam o tym tutaj:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=789&w=46963298&v=2&s=0
        pozdrawiam:)
        • Gość: Janusz Re: Rawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 19:21
          Rawda to mała miejscowość którą należy traktować jako bazę noclegową.Posiada
          dwie plaże małą ,jak byłem tobyły na niej glony i dużo ludzi ,i tzw.dużą trochę
          dalej ale piaszczystą z parasolami. Zjeść można najlepiej w takim bistro Bracia
          serbowie ,tojest naprzeciwko poczty,naprawdę warto tanio smacznie i dużo.W
          Rawdzie jest bardzo duża ilość budujących się hoteli, ale mnie mieszkającym we
          Freszu(hotel na uboczu spokój) to nie przeszkadzało. Za0.80 leva można pojechać
          do starożytnego miasta Nesseber,coś niezwykłego,ajeżli ktoś naprawdę ma kasę do
          wieczorem zaprasza Słoneczny Brzeg -bałkańskie Las Vegas.Ogólnie fajnie hotel
          polecam ,ale bez wyżywienia ,my mieliśmy śniadania było mało byle co,i naprawdę
          szkodaładować kasę za jedzenie hotelom ,bo w Rawdzie można się spokojnie
          wyżywić w restauracjach

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka