Dodaj do ulubionych

HOTEL CONDOR

IP: 81.219.30.* 27.08.06, 18:17
Wybieram się ze znajomymi 2.wrz, miejscowość Słoneczny Brzeg, hotel CONDOR,
czy ktos może był z Was w tym hotelu i może coś o nim napisać. A może ktoś
wyjezdza tam w tym terminie??:). Prosze o odpowiedz.Pozdrawiam.AGA
Obserwuj wątek
    • Gość: Magda Re: HOTEL CONDOR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.06, 16:20
      hej my tez lecimy 2 wrzesnia do SB.Chcielismy najpierw hotel Condor ale po
      przeczytaniu opinii internautów zrezygnowalismy.Moze sie spotkamy na lotnisku;))
      • Gość: Aga27 Re: HOTEL CONDOR IP: 81.219.30.* 28.08.06, 17:21
        Hej, no my własnie dopiero teraz doczytujemy ze tam jedzenie nie jest dobre,
        ale juz przepadło. Ja i moi znajomi wybieramy sie tam z Biura Open travel.Mam
        nadzieje ze sie spotkamy:)) pozdrawiam.
        • Gość: Magda Re: HOTEL CONDOR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.06, 17:42
          my tez z Open travel.My poczytalismy na miejscu,przy kupowaniu wczasów.Ale
          przeciez jedzenie nie jest najwazniejsze w całej imprezie.My bedziemy sie
          gościc w Aqamarine(zobaczymy co tam nam zaserwują).Fajnie,ze lecicie grupą
          znajomych,bedziecie mieli wesoło;)
          • Gość: Maja Re: HOTEL CONDOR IP: 195.6.159.* 28.08.06, 19:01
            My tez jedziemy do SB, ale do DIAMOND'a, zastanawialismy sie nad CONDOREM ...
            Lecimy 2-giego z OPEN TRAVEL, moze sie spotkamy ? milych wakacji
            • Gość: Magda Re: HOTEL CONDOR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.06, 19:47
              oj,widzę juz coraz wiekszą grupke lecących 2-go,szkoda,ze kazdy w innym
              hotelu.Na pewno sie wszyscy zobaczymy na lotnisku,a moze i poznamy juz;))
      • Gość: gosc Re: HOTEL CONDOR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.06, 13:20
        bylem z zona w S.B od 02 wrzesnia do 12 wrzesnia traktowanie polakow jak cos
        gorszego nawet za szklanke kazali sasiadowi zaplacic 4 lewa tj 8 zlotych
        najgorsze jest ze tej szklanki nie bylo jedzenie zimne a firma OPEN TRAWEL
        doslownie olewa swoich klijentow warto jechac do mniejszej miejscowoci
        PROMORSKO lub KITEN duzo lepiej dbaja o swojego klijenta koniecznie samolotem
        autokar popsuje caly urlop
    • marco6868 Re: HOTEL CONDOR 28.08.06, 22:58
      Rewelacje, że trochę poczytaliśmy o tym hotelu są chyba nie na miejscu.Ja
      próbuję dowiedzieć się czegoś więcej o tym hotelu już od ok. miesiąca i niczego
      nie znalazłem. Jedyne, co mam to parę zdjęć hotelu zrobionych przez
      znajomych,którzy byli w SB.
      PS Ja też lecę 2.09 z W-wy
      Podobno brak komentarzy i opini, też bywa dobrym znakiem.
      • Gość: kasia Re: HOTEL CONDOR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.06, 11:18
        Byłam w tym hotelu ze znajomymi w sierpniu, jestem bardzo zadowolona, przed
        wyjazdem czytałam też te negatywne opinie o jedzeniu i trochę się przeraziłam,
        ale na miejscu okazalo sie , że hotel jedzenie jest super.
        Na wszystkie pytania chętnie odpowiem
        • Gość: Aga27 Re: HOTEL CONDOR IP: 81.219.30.* 29.08.06, 17:37
          Super, widze, że fajna ekipa się szykuje na ten wyjazd:). Ciesze się,
          dozobaczenia na lotnisku:))) Pozdrawiam.aaaaaa my jesteśmy z Rzeszowa:)
          • Gość: ania Re: HOTEL CONDOR IP: *.sejm.gov.pl 01.09.06, 14:45
            byłam w tym hotelu w sierpniu, fajnie bo blisko plaży, jedzenie uważam że było
            całkiem dobre, w pokoju czysto, codziennie sprzatano. Zdecydowanie polecam ten
            hotel niż Diamond ponieważ jest blisko do fanych basenów no i morza.
            • marco6868 Re: HOTEL CONDOR 07.09.06, 20:35
              Jestem, obecnie w SB w hotelu Condor wszystko jest ok, oprocz zimnych
              obiadokolacji, my jemy poza hotelem. Restauracji jest mnostwo, niedrogo i
              bardzo smacznie.
              • sylwencja83 Re: HOTEL CONDOR 26.09.06, 22:22
                no chyba wy nie wiecie co to jest dobre jedzenie albo ci co byli w sierpniu
                mieli lepsze bo te od 13.09 do 23.09 było zimne smierdzące i beznadziejnie
                wyglądające.. super czysto??? tez bym nie powiedziała ale zgodze się z tym że
                dobre miejsce bo można dużo fajnych hoteli zwiedzić a ogólnie NA NIC!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka