Gość: karola IP: *.unused.zigzag.pl 22.03.07, 12:48 no własnie...co zrobic z gotówką jak w hotelu nie ma sejfu??? i z innymi cennymi rzeczami... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bael Re: bezpieczeństwo.. IP: 212.75.114.* 22.03.07, 14:28 Witaj Ja jadąc do BG też miałem takie obawy, ale na szczęście nic się nie stało. Pieniądze, paszport aparat fotog., telefony zostawialiśmy w hotelu w swoim pokoju w szafce przy łóżku :)) nigdy nic nie zginęło. Pojój oczywiście zamykaliśmy, ale hotel jak to hotel był otwarty prawie cała dobę. Podobnie na plaży, bałem się że ktoś nam ukradnie pieniądze, zegarek, telefon gdy pójdziemy się kąpać ale i tu się myliłem!! Z grupy ludzi z którymi jechaliśmy nikomu nic nie zginęło, a mieszkaliśmy w róznych hotelach i kwaterach. Ani razu nikt mnie nie oszukał przy wydawaniu pieniędzy lub w podobnej sutłacji. Raz tylko posprzeczałem się z barmanem w klubie nocnym (on twierdził że nie zapołaciłem za piwo, ja twierdziłem że płaciłem), ale chyba on miał rację bo już byłem po kilku Zagorkach ^^ Pozdrawiam, naprawdę nie jest tak źle, to nie jest barbarzyński kraj, oni żyją z turystów :) Odpowiedz Link Zgłoś