Gość: taglish IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 22:35 Podobno to dobry czas na wakacje w BG...Niby przed tzw wysokim sezonem ale w Biurach Podrózy drożyzna...może jakos inaczej??macie jakies ciekawe doswiadczenia?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewa Re: czerwiec w BG IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.05.07, 13:56 ja jadę właśnie w czerwcu do Bułgarii pierwszy raz. mam nadzieje że będzie fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
niussia82 Re: czerwiec w BG 16.05.07, 16:36 eee.... wcale nie wszedzie drozyzna. My jedziemy w pierwszej połowie i zaplacilismy 450 zł za osobe na tydzien (dwoje dzieci for free). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norbert Re: czerwiec w BG IP: 213.76.128.* 16.05.07, 16:51 A gdzie jedziesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taglish Re: czerwiec w BG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 17:52 Do Słonecznego Brzegu.Podobno to najlepsze miejsce i jest tam wszystko zarówno dla dzieci jak i dla dorosłych..a i nude tez mozna znaleźć jak ktoś chce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maks Re: czerwiec w BG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 18:33 Czerwiec w Słonecznym Brzegu-ja tez tam jadę z rodzinka (w sumie 5 os).Płaciłem 200zł na osobę za tydzień (bez jedzeniai bez dojazdu)w 4 gwiazdkowym Aparthotelu- ale nie przez Biuro bo taka cena byłaby niemozliwa. Chętnie podziele się namiarami jak chcesz-moja emalia to : Folta@op.pl Do zobaczenia w BG!! Odpowiedz Link Zgłoś
niussia82 Re: czerwiec w BG 17.05.07, 21:11 my tez w do Slonecznego Brzegu, ale hotel 3 i pol gwiazdki + All inclusive. Mam nadzieje tylko, ze bedzie odpowiednia pogoda Odpowiedz Link Zgłoś
laurka112 Re: czerwiec w BG 17.05.07, 21:25 my też z rodzinką już 2 czerwca do SB lecimy-po raz pierwszy tam i z dzieckiem więc nie moge sie już doczekać, ale i pełna wątpliwości jestem:) ale musi być dobrze, a pogodę będziemy mieć cudną:) Odpowiedz Link Zgłoś