Gość: Łukasz IP: *.man.bydgoszcz.pl 02.07.07, 19:29 Jak wyglada sprawa z towarzystwem w dyskotekach? wiekszosc bułgarek?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
funkykitek Re: a jak z dziewczynkami ? 02.07.07, 19:47 Nie, wiekszość Polek, które szukają czegoś lepszego, niż mają w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gtw Re: a jak z dziewczynkami ? IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 02.07.07, 19:57 Bułgarek dużo, bardzo ładne, jak będziesz szukał szczęścia dostaniesz w papę od ich kolegów... Odpowiedz Link Zgłoś
mc_pele Re: a jak z dziewczynkami ? 02.07.07, 22:47 Gość portalu: gtw napisał(a): > Bułgarek dużo, bardzo ładne, jak będziesz szukał szczęścia dostaniesz w papę od > > ich kolegów... heeehehehh dokładnie, Bułgarki bardzo piękne za to raczej niedostępne, z Polkami raczej odwrotnie, tylko pamiętaj żeby po Polsku nie mówić ;D Odpowiedz Link Zgłoś
funkykitek Re: a jak z dziewczynkami ? 02.07.07, 23:00 Niestety, wiekszość Polek zna ten numer "na nieznajomość języka ojczystego". Biorąc pod uwagę, że nasi rodacy podrywając, nie są raczej trzeźwi, wystarczy rzucić krótkie: "uważaj!!!", żeby wypadli z roli i odwrócili się. Wielu już tak popłynęło... No i dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bułgar i rumun Re: a jak z dziewczynkami ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 23:12 no jak chcesz szpanować na dyskotekach to raczej zostań w Polsce, bo marne tam masz szanse, no chyba, że cię interesują urocze Dunki czy Angielki. Bułgarki nawet na ciebie nie spojrzą, wolą Rosjan, którzy potrafią wydać bez zmrużenia oka setki euro, byle się dobrze bawić. Jeśli będziesz jednak się naprzykrzał, to się nie zdziw jak się ockniesz na plaży nad ranem bez zębów Odpowiedz Link Zgłoś
funkykitek Re: a jak z dziewczynkami ? 02.07.07, 23:38 A tam, od razu bez zębów... Bez kilku najwyżej :D Osz... jak mnie denerwują tacy panowie, co kompleksy leczą na wakacjach, z dala od domu. Dlatego cieszę sie bardzo, bo wiem, jak się natną. Mieszkałam kiedyś (ze 3 lata temu) obok grupki Polskich studentów Politechniki Śląskiej. Ściany były cienkie, ubaw mieliśmy, jak się szykowali na disco. Po 3 godzinach wracali z podkulonymi, za przeproszeniem, ogonkami. Nie dziwię się, dla mnie wyznacznikiem ich osobowości było wywieszenie na sznurze bieliźnianym na balkonie "świeżutkich" skarpetek z podróży. Szczęście, że wiatr był w przeciwnym kierunku. Pozdrawiam wszystkich polskich macho :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mc_pele Re: a jak z dziewczynkami ? 02.07.07, 23:40 funkykitek napisała: > Niestety, wiekszość Polek zna ten numer "na nieznajomość języka ojczystego". > Biorąc pod uwagę, że nasi rodacy podrywając, nie są raczej trzeźwi, wystarczy > rzucić krótkie: "uważaj!!!", żeby wypadli z roli i odwrócili się. > > Wielu już tak popłynęło... > No i dobrze! niestety, a może "stety" bardzo dużo Polek tak bardzo szuka "czegos lepszego niż mają w domu" że dla osoby pracującej kilka miesięcy w Anglii czy Hiszpanii nie jest trudno udać kogoś kim się nie jest, szczególnie że czasem bywają trzeźwiejsi od tych "światowych" Polek... Fakt że nie jest tak łatwo jak pewnemu studentowi iberystyki w Bydzi o ciemnej karnacji ( ja też mam ciemną karnację ale niestety chyba za dużą wiarę w ideały a poza tym wyjątkjowy antytalent do języków obcych :D )podającego się za Brazylijczyka "nauczyciela samby" ( LOL, usmiałem się szczerze jak poznałem go przy piwie i uznałem raczej za ściemniacza i wesołego człowieka za to potem byłem pełen podziwu jak mówił po hiszpańsku i kazał kumplowi tłumaczyć "z brazylijskiego" :D ale no tak, nie dziwię się oszalałej kobiecinie, pewnie "w domu" nikt nie mówi jej po hiszpańsku :D ) ale widziałem już takie rzeczy " o których się fizjologom nie śniło" :D na całe szczęście są jeszcze wyjątki od reguły i można spotkać w naszym kraju ciekawe dziewczyny oraz nasze rodaczki za granicą a nawet jak w moim przypadku w Bułgarii piękną miejscową dziewczynę która zaintersuje się nie tylko Rosjaninem wydającym 100 euro w jeden wieczór lecz także młodym skromnym Polakiem mającym problemy nawet z językiem angielskim i mającym 100 euro na wydatki na cały 10-dniowy wyjazd :D Odpowiedz Link Zgłoś
funkykitek Re: a jak z dziewczynkami ? 02.07.07, 23:48 Mc_pele, takich "światowych", jak to ująłęś, Polek mi nie żal. Ale zdarzało się oglądać wspomniana przez Ciebie sceny, gdzie "fizjolodzy :D" za łeb by się złapali. Krótki autentyk: Rezydentka uprzedza, żeby nie chodzić do konkretnej dyskoteki, bo bywają tam albańczycy, którzy dosypują "substancje" do drinków. Pytanie jednej z panienek: "A w jakich godzinach można ich zastać?" Poskładałam się, nie mam więcej pytań. Każdemu według potrzeb. Odpowiedz Link Zgłoś
mc_pele Re: a jak z dziewczynkami ? 02.07.07, 23:58 funkykitek napisała: > Mc_pele, takich "światowych", jak to ująłęś, Polek mi nie żal. > Ale zdarzało się oglądać wspomniana przez Ciebie sceny, gdzie "fizjolodzy :D" > za łeb by się złapali. > Krótki autentyk: Rezydentka uprzedza, żeby nie chodzić do konkretnej dyskoteki, > > bo bywają tam albańczycy, którzy dosypują "substancje" do drinków. > Pytanie jednej z panienek: "A w jakich godzinach można ich zastać?" > Poskładałam się, nie mam więcej pytań. > Każdemu według potrzeb. heh, dokładnie, tak samo jak pewnie nam nie żal facetów "macho" ( naprawdę w cudzysłowie ;) którzy nie tylko za granicą leczą swoje kompleksy ale także w Polsce, smutne to że nawet pracuję i studiuję z takimi ludźmi a wyjście z nimi do klubu + alkohol kończy się tym że to ja bardzo się wstydzę za kogoś co tej drugiej osobie trudno zrozumieć... Pierwsza zasada wujka mc_pele to nie generalizować, druga to taka żeby pamietać o zasadzie pierwszej ;) _Nie wszyscy_ Polacy jadący do takiej Bułgarii chcą się wyleczyć z jakichś kompleksów czy udowodnić coś gdzieś kiedyś komuś lub sobie wygłupiając się przy tym tak jak nie wszystkie polskie kobiety są pokroju "bravo girl" ( choć kiedyś zajrzałem na gazeta.pl>forum>kobieta i tam był temat że każdy obcokrajowiec lepszy od Polaka, czytając wpisy troszeńkę sie przeraziłem ale rozmawiając z kobietami w pracy czy na uczelni odzyskuję wiarę ;) tak jak pewnie nie każda kobieta w Bułgarii nie leci tylko i wyłącznie na euro ( przynajmniej nie trzy ;D ) Odpowiedz Link Zgłoś
funkykitek Re: a jak z dziewczynkami ? 03.07.07, 00:27 Wujku Sama Prawda - no to się zgadzamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
gringo68 Rosjanie 03.07.07, 07:31 ci Rosjanie z setakmi euro w portfelu to akurat nie na bułgarskich plażach, tacy jeżdża do Nicei, Marbelli czy Emiratów, w Bułgarii odpoczywa masówka z bardzo średnią kasą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bułgar i rumun Re: Rosjanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 21:38 ale ta średnia kasa i tak jest ogromniasta w porównaniu z tym z jaką kasą jeżdżą tam Polacy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tjaa Re: Rosjanie IP: 212.2.101.* 04.07.07, 07:34 Kolejna urban legend. Każdemu Rosjaninowi kasa wysypuje się z kieszeni, hehe...przy średniej płacy 2x mniejszej niż u nas... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Rosjanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 12:14 Tylko czemu dziwnym trałem najwięcej milionerów jest w Rosji. A biedak i tak Ci nie pojedzie na wakacje:) Odpowiedz Link Zgłoś