Dodaj do ulubionych

Hotel Royal Sun w Sł.Brzegu

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.08, 16:45
www.atur.com/go.php/pl/kurorty/bulgaria/sloneczny_brzeg/royal_sun_holiday.html?apic=2078
- czy ktoś coś o tym wie ? Cena za 2+2 w połowie lipca samolotem to 6080 PLN w
apartamencie z 1 sypialnią i pokojem dziennym...
Obserwuj wątek
    • Gość: man Re: Hotel Royal Sun w Sł.Brzegu IP: *.star.net.pl 01.02.08, 14:34
      Jest to nowy hotel 2008 rok, bardzo ładny z basenami i parkiem niedaleko
      centrum, około 400 metrów od plaży . UTC z Krakowa ma tam bogatą ofertę: studia,
      apartamenty z 1 sypialnią i apartamenty z 2 sypialniami. Bardzo korzystne
      warunki cenowe na autokar , samolot lub dojazd własny.
      • Gość: aktor Re: Hotel Royal Sun w Sł.Brzegu IP: *.aster.pl 01.02.08, 20:21
        Jest jeden problem co do Royal Sun - to obiekt, jak ktoś poprzednio napisał z
        roku 2008. Nowiutki. Tylko, że ktoś kto go proponuje to trochę jak Zagłoba z
        Inflantami. Otóż hotel tel jest , a może raczej będzie z 2008, bo musi być
        najpierw skończony. A rzadko się udaje Bułgarom coś skończyć w terminie. A poza
        tym to olbrzymi obiekt i na ten rok, jak dobrze pamiętam planowane jest
        zakończenie tylko jednego z segmentów. Reszta to raczej plac budowy.
        • Gość: jony Re: Hotel Royal Sun w Sł.Brzegu IP: *.star.net.pl 05.02.08, 18:30
          I tu sie mylisz kolego, podobna inwestycja hiszpańskiego koncernu Barcelo i Galaxy w Słonecznym Brzegu powiodła sie wielkim sukcesem - hotel " Royal Beach**** " w 1 rok - na czas były ukończone wszelkie prace budowlane i żadnych śladów budowy. Podobnie jest i z Holiday Complex "ROYAL SUN ***". W maju 2008 jest oficjalna data oddania obiektu do użytku. Widać rzadko bywasz w Bułgarii, bo większego tępa i rozwoju zaplecza z infrastrukturą turystyczną nie znajdziesz nigdzie w Europie. Ja bym nie obrażał Bułgarów i nie obawiał się czy coś skończą, bardziej bym się przejął naszymi stadionami i autostradami...
    • Gość: justin Re: Hotel Royal Sun w Sł.Brzegu IP: *.adsl.inetia.pl 09.02.08, 22:46
      jestem ciekawa, czy taka inwestycja w Royal Sun to jest opłacalna i właściwie
      jaki to standard
      • sad.sad.sad Re: Hotel Royal Sun w Sł.Brzegu 13.02.08, 13:09
        Bylem tam dokladnie 3 dni temu i ogladalem to od srodka. Panowie i Panie juz
        sprzataja plac budowy bo zostalo tylko wykonczenie wnetrz i basenow. Na pewno
        poziomem bedzie odbiegal od swojego poprzednika a ceny sa dosyc duze. Jesli
        jednak inwestowac to najlepiej pojechac samemu i obejrzec, sa jeszcze inne miejsca.
        • Gość: Joozeck Re: Hotel Royal Sun w Sł.Brzegu IP: 193.24.199.* 15.02.08, 12:56
          A jak się nazywa poprzednik Royal Sun ? Jak to wygląda na miejscu ? Ja mam
          informację, że bez problemu skończą na koniec maja nawet. Masz może jakieś fotki
          ? Może zrobiłbyś jakąś galerię na flickr albo picasaweb ?
          • sad.sad.sad Re: Hotel Royal Sun w Sł.Brzegu 18.02.08, 14:26
            Poprzednik nazywa sie Royal Beach. Wiekszosc fotek na stronach oficjalnych. Ja
            mam zdjecia "zimowe" chyba nie nadajace sie dla osob planujacych urlop :)
            • Gość: Joozeck Re: Hotel Royal Sun w Sł.Brzegu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.08, 15:00
              Heh,myslalem ze mowisz o czyms innym :) Barcelo Royal Beach jest nie
              poprzednikiem Royal Suna tylko 5-gwiazdkowym obiektem tego samego developera, co
              jest jego naprawde dobra rekomendacja...
              • Gość: letnik hehe Re: Hotel Royal Sun w Sł.Brzegu IP: *.brzesko.net.pl 28.02.08, 16:58
                właśnie wybieram się do Royala na przełomie lipca i sierpnie i kurcze mam
                nadzieję że się nie rozczaruje, myślę że wszystko będzie ukończone bo bym się
                bardzo zdenerwował. Ale narazie jestem dobrej myśli..
                • Gość: jony Re: Hotel Royal Sun w Sł.Brzegu IP: *.star.net.pl 28.02.08, 23:17
                  A z jakim biurem lecisz/jedziesz i którego lipca?
                  • Gość: letnik hehe Re: Hotel Royal Sun w Sł.Brzegu IP: *.brzesko.net.pl 29.02.08, 10:15
                    wyjeżdżamy z biurem UTC w ostatnią niedzielę lipca
                • Gość: ciekawa Re: Hotel Royal Sun w Sł.Brzegu IP: 217.172.227.* 23.05.08, 19:27
                  czesc mam pytanko i mała sprawe ja tez sie tam wybieram ale mam mele obawy czy to nie jest jakas ściema ze to tak tanio za tydzien wiec jak wejdziesz i moze to przeczytasz to odpisz bede wchodzic i sprawdzac
        • Gość: letniczka Re: Hotel Royal Sun w Sł.Brzegu IP: *.ies.krakow.pl 29.02.08, 12:40
          Mam pytanie do "sad.sad.sad".
          skoro byłeś tam na początku lutego to może masz jakieś aktualne zdjęcia.
          jadę tam na wakacje, a w internecie nie ma prawdziwych zdjęć tylko animacje komp.
          z góry dziękuję
          • Gość: letniczka Re: Hotel Royal Sun w Sł.Brzegu IP: *.ies.krakow.pl 29.02.08, 12:44
            mogą być zimowe
            • Gość: joe Re: Hotel Royal Sun w Sł.Brzegu IP: *.star.net.pl 12.03.08, 18:42
              są aktualne zdjęcia Royal Sun na stronie utc.pl
              • Gość: hophop Re: Hotel Royal Sun w Sł.Brzegu IP: *.ies.krakow.pl 13.03.08, 09:30
                Widziałam te zdjęcia, ale to są tylko pokoje a może ma ktoś zdjęcia z zewnątrz
                tego hotelu. Czy to dalej jest plac budowy? czy może jest już jakiś obraz
                • Gość: kik ki k Re: Hotel Royal Sun w Sł.Brzegu IP: *.ies.krakow.pl 13.03.08, 14:37
                  co z tego że na stronie biura UTC są zdjęcia pięknych pokoi,jak wokół hotelu
                  będzie jeden wielki plac budowy, nie zdążą oddać basenów itp. Więc wszasy w tym
                  hotelu to nie bedzie odpoczynek a jeden wielki huk
                  • Gość: joe Re: Hotel Royal Sun w Sł.Brzegu IP: *.star.net.pl 13.03.08, 19:58
                    do "letniczka", "hophop", "kik ki k" : skoro z góry zakładasz taką tezę to po co kupiłaś wczasy w tym hotelu? Jak już pisałem oficjalna data oddania hotelu to 15.05.2008. Poprzednik Royal Beach został oddany w terminie i Royal Sun również będzie oddany do użytku bez żadnych opóźnień.
                    • Gość: letniczka itp. Re: Hotel Royal Sun w Sł.Brzegu IP: *.ies.krakow.pl 14.03.08, 12:00
                      nie zakładam z góry że nie zdążą :) wierzę że jak tam pojadę to wszystko będzie
                      super, pięknie po prostu ekstra!!!! ja tylko żartowałam :)
    • katez-p Re: Hotel Royal Sun w Sł.Brzegu 08.04.08, 22:35
      Biuro zapewnia, że 15 maja. I komu tu wierzyć, tym bardziej, że chciałabym
      polecieć 25 czerwca (pierwszy turnus) ?!
      • Gość: Zorientowany Re: Hotel Royal Sun w Sł.Brzegu IP: *.crowley.pl 10.04.08, 21:26
        Na pewno hotel bedzie skonczony. Mam tam apartament i te rozbiezne informacje
        wynikaja pewnie z tego, ze 15.05 bedzie koniec wszelkich prac przy Royal Sun a
        15.06 jest impreza - huczne otwarcie kompleksu...
        • Gość: d:) Re: Hotel Royal Sun w Sł.Brzegu IP: *.centertel.pl 14.04.08, 19:59
          W zeszłym roku znajomi tez zamawiali wczasy , jak hotel był w budowie i okazało
          sie po przyjezdzie ze wszystko jest ok . Wiec w tym roku lecą z nami do Royal
          Sun bez żadnych obaw .
          • Gość: joe Re: Hotel Royal Sun w Sł.Brzegu IP: *.star.net.pl 15.04.08, 10:29
            Z ostatniej chwili: Prace budowlane w Royal Sun - Baseny są już wykończone, pokoje i hotel już tez skończone, do wykończenia pozostał: park-ogród, krzewy i drzewa. Wczoraj oglądałem aktualne zdjęcia i całkiem fajnie to już wygląda. Fotki niebawem ukażą sie na stronie utc.pl.
    • Gość: bbb powodzenia w swieżych tynkach,farbach,klejach itp. IP: 57.66.195.* 15.04.08, 15:07
      • Gość: gaduła Re: powodzenia w swieżych tynkach,farbach,klejach IP: *.crowley.pl 01.05.08, 09:07
        wole swieze (czyste) tynki niz syf, brud i grzyba ;) no ale o gustach sie nie
        dyskutuje, wiec jak ktos nie chce spedzic wakacji w komfortowych warunkach to
        nie ma takiego obowiazku :P
        • Gość: ja Re: powodzenia w swieżych tynkach,farbach,klejach IP: *.aster.pl 03.05.08, 14:55
          Czy zapach schnącego tynku i parująca wilgoć też nie będą przeszkadzały ?-
          gratuluję i życzę udanego pobytu
          • Gość: royalsun Re: powodzenia w swieżych tynkach,farbach,klejach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.08, 18:41
            Zapraszam do obejrzenia tych świeżych tynków:) www.slonecznybrzeg.eu
    • piotr9090 Re: powodzenia w swieżych tynkach,farbach,klejach 14.05.08, 13:48
      Świetny hotelik w fajnym miejscu blisko do moża, w samym centrum SB
      lecę w sierpniu jestem pewien że będzie git, pozdraiwma wszystkich
      ziomali wybierających się do Royal sun
      • Gość: fan Re: powodzenia w swieżych tynkach,farbach,klejach IP: *.aster.pl 17.05.08, 17:22
        Royal Sun - hotel w centrum SB - tak napisał poprzednik. Do centrum jest ok. 3km
        to tyle sprostowania. A swoją drogą to pozdrawiam tych optymistów co to widzieli
        na tym forum/w marzeniach uroczyście otwarcie hotelu w połowie maja. nic z tego.
        Ci co lecą w lipcu/sierpniu to chyba beda mieli gdzie zamieszkać, a potencjalni
        wczasowicze z czerwca to raczej muszą się liczyc ze zmianą lokalizacji po
        przylocie na miejsce.
        • Gość: GG Re: powodzenia w swieżych tynkach,farbach,klejach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.08, 13:48
          -PESYMISTA żYCIOWY-
          • Gość: No i CO Siedze w Royal SUN w SB i jest EXTRA IP: *.bs.spnet.net 26.06.08, 17:09
            Właśnie sobie siedzę w Royalu - jest w fantastycznie, przepiękne baseny
            wieczorkiem niesamowicie podświetlone, zieleń wokół, pokoje super wypasione,
            jestem bardzo zadowolony. Niema co sie obawiać pachnie świeżością i sterylną
            HIGIENą :), Jest bajecznie i bardzo cieplutko aż miło wejść do wody.
    • Gość: D_DIESEL Re: Party 21.06.2008 Otwarcie Royala IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.08, 22:57
      Jest super :) Dzięki za zdjęcia ! Mam nadzieję, że to będą idealne wakacje i
      super hotelowa atmosfera połączona z zabawą :)
      • Gość: Anonim Re: Party 21.06.2008 Otwarcie Royala IP: *.bs.spnet.net 03.07.08, 09:26
        Witam

Ja własnie spedzam drugi tydzien wczasow w Royal Sun. Osrodek bardzo fajny,
        szkoda ze trawa nie do konca wyrosla bo troch blotka jest :). Ale pozatym bardzo
        przyjemnie.

Pozdrawiam
        • piotr9090 Re: Party 21.06.2008 Otwarcie Royala 04.07.08, 07:47
          Anonim napisz jak tam śniadanka i obiadki w royal sun czy są dobre
          oraz proszę o info czy to jest cena z napojami czy bez???
          • Gość: Anonim Re: Party 21.06.2008 Otwarcie Royala IP: *.bs.spnet.net 06.07.08, 22:35
            Cena z napojami (soczki,kawy,herbaty) nie piwo. Dobre ale monotonne :)
    • Gość: jeho1 Re: Hotel Royal Sun w Sł.Brzegu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.08, 00:45
      Witam Wszystkich!
      Własnie wróciłem z tygodniowego pobytu w tym hotelu.Byłem tam z 3
      dzieci, które bawiły się świetnie, mając do dyspozycji 3 baseny i
      mały plac zabaw. Przydałyby sie jeszcze jakies animacje dla dzieci i
      byłby wypas. Jedzenia w hotelu nie polecam, natomiast pokoje nowe i
      ładne.Pozdrawiam
      • piotr9090 Re: Hotel Royal Sun w Sł.Brzegu 17.07.08, 08:49
        Witaj a gdzie polecasz, proszę opisz plażę jak to wygląda z opłatami
        albo jak wygląda darmowa plaza oraz czy można na plazy zjejść coś
        dobrego np. kupić browarka itd..
    • Gość: gregor Re: Hotel Royal Sun w Sł.Brzegu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.08, 13:33
      witam,pare dni temu wrocilem z bulgarii,bylem w royal sun i moge go kazdemu polecic,jest po prostu nowiutki,ma dwa duze baseny,mila obsluge,jest tam sporo polakow,podobno mozna zamowic sniadania i obiadokolacje w recepcji ale ja tego nie zrobilem.jest czysto i schludnie,aczkolwiek do najblizszej plazy jest 10min drogi,do samego centrum 15min.miejsca parkingowe sa przy hotelu,nie strzezone ale raczej bezpieczne.pozdrawiam,wiecej info udziele przez maila: magnetomotor@o2.pl
      • Gość: RomantycznyRoman Re: Hotel Royal Sun w Sł.Brzegu IP: 82.177.48.* 25.07.08, 08:14
        Jak wyglada cennik za obiadki w SB oczywiście blisko hotelu Royal Sun
        • Gość: były obecny Re: Hotel Royal Sun w Sł.Brzegu IP: *.centertel.pl 25.07.08, 15:17
          Właśnie wróciłem z Royal Sun , hotel rewelacyjny , bardzo duży kompleks,nie ma
          problemow z wolnymi leżakami na basenie ,woda w basenie super, codziennie
          czyszczona , niestety wokół hotelu budowy ale w niczym to nie przeszkadza,halasu
          brak , chyba ze ktos ma pecha i dostanie pokój z widokiem na taką budowe,pokoje
          codziennie sprzatane .Co prawda wciąz trwają tam prace, myśle ze w przyszłym
          tygodniu powinni otworzyć supermarket,SPA jeszcze nie ma .Ale mimo wszystko
          jeśli ktoś sie wybiera do bułgarii ,a ma mozliwośc wykupienia wczasów w Royal
          Sun -polecam bardzo, ja w przyszłym roku pojade jeszcze raz.
          • Gość: RomantycznyRoman Re: Hotel Royal Sun w Sł.Brzegu IP: 82.177.48.* 28.07.08, 08:17
            Hej interesuję mnie jak wygląda cennik za szamanko w restauracji
            hotelowej plus minus co i za ile oraz cena z piweczko.
            • Gość: byly obecny Re: Hotel Royal Sun w Sł.Brzegu IP: *.centertel.pl 28.07.08, 11:23
              W hotelu jedzenie , jest drozsze niz na miescie , np. szopska o ile dobrze
              pamietam ok. 6,50 lewa a na miescie od 3,3 , piwko tez troche drozsze ,nie wiem
              z jakiego biura podr. jedziesz , dla wczasowiczow z utc sa posilki w cenie ok 24
              zł. sniadanie i obiadokolacja , niedrogo ale podobno jak sie przyjdzie to w
              garach pusto , wiec radze stołowac sie na miescie np. Condor , jakies 10min na
              piechotke od royal sun od tanio i pysznie , chyba nawet najtaniej .
              • Gość: Agnieszka Re: Hotel Royal Sun w Sł.Brzegu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.08, 15:14
                mam do Was pytanie odnoście wyposażenia pokoju. Czy takie rzeczy jak talerzyki,
                kubki i ręczniki są w pokojach? Z góry dzięki za odpowiedź.
                • Gość: były obecny Re: Hotel Royal Sun w Sł.Brzegu IP: *.centertel.pl 29.07.08, 21:33
                  jedna patelnia , jeden dosc duzy garnek, expres do kawy ,talerze , szklanki ,
                  reczniki tez, brak czajnika bezprzewodowego, policzcie wszystkie talerze ,
                  sztucce i szklanki na wejsciu do pokoju i zgłoscie do rezydenta, bo jest jeszcze
                  troche bałagan i po wymeldowniu kaza placic za rozbite naczynia , których nie
                  było , pilnowac rowniez na basenie bo jak zabierze kelnerka z baru to tez bedzie
                  brak na stanie i trzeba za to zaplcic 3 lewa za jedną szklanke
                  • Gość: D_DIESEL Re: Hotel Royal Sun w Sł.Brzegu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.08, 23:15
                    Błahahaha... dobre :D <spoko> Jak to ludzie czasami potrafią zadawać śmieszne
                    pytania. Talerze, patelnie to są na polskich kwaterach, a nie w hotelu ;]
                    • Gość: byly obecny Re: Hotel Royal Sun w Sł.Brzegu IP: *.centertel.pl 30.07.08, 07:26
                      pojedziesz to sie przekonasz , ze i w hotelach sa , nikt sobie tego nie uroił
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka