izabellajedrych 07.05.09, 12:00 Witam czy ktoś może był w hotelu Amfibia w Słoneczym Brzegu? Wybieramy się tam w połowie czerwca z dwuletnim dzieckiem... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewmir3 Re: Hotel Amfibia 12.05.09, 10:13 Byłam w zeszłym roku w tym hotelu. Jakie masz pytania? Odpowiedz Link Zgłoś
nowakaga5 Re: Hotel Amfibia 27.05.09, 11:52 Ja mam pytanie, przy jakiej ulicy znajduje sie hotel? Chciałabym go zobaczyc na mapie, ale nigdzie nie mogę znaleźć adresu. Czy warto kupować obiadokolacje w hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwooszka Re: Hotel Amfibia IP: *.acn.waw.pl 08.07.09, 19:39 ja też miałabym kilka pytań, tylko czy ktoś tu jeszcze jest?:) Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.slonecznybrzeg Re: Hotel Amfibia 09.07.09, 09:18 w słonecznym nie ma poprostu ulic:) zobacz na stronce grillbaru(tam jest google maps) który jest jakby czescia amfibii, posilkow raczej dodatkowych nie wykupujcie - lepiej miec bezp wplyw na menu i stolowac sie w mehanach - moim zdaniem, hotelowe posilki maja to do siebie że maja monotonne menu Odpowiedz Link Zgłoś