albina111 20.06.09, 22:13 czy ktos był w apartamencie panorama dreams w Św Vlas? wybieramy sie tam w lipcu i interesują nas wszystkie opinie na temat tych apartamentów Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: vikusia Re: panorama dreams - Św Vlas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.09, 01:17 Witam! Ja również mam zamiar wybirac się do Panorama Dreams w lipcu. Jestem ciekawa jakie są opinie innych wczasowiczów. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BECI Re: panorama dreams - Św Vlas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.09, 15:56 mogę powiedzieć że byłam i było słońce, apartamenty w porządku, dobry standard, baseny dwa, masa ludzi, zajęte leżaki, daleko do plaży ok. 1200 m do Słonecznego Brzegu, gdzie plaża jest zaśmiecona leżakami i parasolami. poza tym co kto lubi, jeden tłok i hałas, drugi spokój , ciszę i relax na łonie natury - to ten drugi w ten rejon Bułgarii niech się nie wybiera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AAAA Re: panorama dreams - Św Vlas IP: 195.117.255.* 18.08.09, 11:27 Obiekt Panorama Dreams jest naparwdę godny polecenia. Wróciłam 15 sierpnia z rodzinką i znajomymi. Tylko jedna uwaga. Apartament 3 osobowy jest porażką dla rodziny z większym dzieckiem. Po rozłożeniu sofy i fotela (notabene lekko załamanych po poprzednim prawdopodobnie ciężkim mieszkańcu) w pokoju nie ma czym oddychać i jak się poruszyć. My z mężem zdecydowaliśmy się na apartament 5 osobowy i to był strzał w dziesiątkę. Duże wygodne łoże w sypialni a dla córki rozkładana kanapa. Wyposażenie kuchni w pełni zadowalające , obiadki gotowaliśmy prawdziwie domowe. Chociaż na mieście też można dobrze i nie drogo zjeść. Jedydnym problemem był pewien niemiec, który podobno był właścicielem dwóch apartamentów w Panorama i strasznie chciał rządzić. Delikatnie mówiąc był chamski i nastawiał przeciwko Polakom nawet obsługę hotelu. Było kilka nieprzyjemnych incydentów , ale nie warto o nich pisać. Ogólnie urlop w Panorama był super. Wypoczynek przy basenie , pyszne drinki, nie zbyt piękna i czysta plaża (ale tak poprostu chyba jest w całej Bułgarii) , urokliwy Nessebar, szleństwo w aqaparku.... Ogólnie urlop na 5 !!!!! No głównie dzięki całemu towarzystwu , które było w Panorama z nami :) i naszemu "kaowcowi". Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dj Re: panorama dreams - Św Vlas IP: 89.25.69.* 19.08.09, 14:54 jestem od 16.08.2009 do 28.08.2009 w PD czekam na pytania Odpowiedz Link Zgłoś