Gość: gość IP: 213.91.247.* 22.07.09, 13:50 ciepło ciepło - ale poza hotelami totalny syf Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: D Re: słoneczny brzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 14:19 Poza hotelami to zarówno w Turcji i w Tunezji jest syf..A Bułgaria mimo wszystko ma rzeszę wielbicieli.W tym mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czysty Re: słoneczny brzeg IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.07.09, 15:18 Nie prawda. Są śmieci ale tak jak w Polsce czy innych krajach. Ja na ulicach widziałem mało śmieci, wylewało się ze śmietników ale częstość opróżniania śmieci nie jest i naszą mocną stroną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D Re: słoneczny brzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 15:44 Myślę, że poprzednik zakładający wątek w określeniu syf miał na myśli to, że poza hotelami jednak w wielu miejscach Bułgaria jest placem budowy..nowych hoteli czy apartamentów. Przy takich pracach na dość duża skalę czasem nie da się utrzymać porządku w 100 %..W szczegolności np. jak wieje wiatr i większość śmieci z budowy jak folie, styropian itp. są porywane na dośc duże odległości..Ale Generalnie w centrum SB czy Świetego Własu raczej utrzymane są w czystości..Zresztą myśle, że jadąc po całym roku na zasłużony odpoczynek..nie śmieci są najważniejsze :) Odpowiedz Link Zgłoś