olgap1976 Re: Mikri Poli - Rodos 17.03.13, 09:28 długo myslałam, zastanawiałam sie nad tym hotelem,Pani w biurze też bardzo zachwalała, ale w koncu wybrałam na wycieczkę majową Kalithea Horizon Royal, w ktorm juz byłam 2 lata temu:) Odpowiedz Link Zgłoś
zawszeartur.n Re: Mikri Poli - Rodos 18.03.13, 21:35 Byłem dwa lata temu. POLECAM. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: joanna Re: Mikri Poli - Rodos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.13, 19:32 ja lecę z rodzinką 27 maja na tydzień Odpowiedz Link Zgłoś
laostic Re: Mikri Poli - Rodos 19.03.13, 20:07 To czekam na info, my dopiero w lipcu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: joanna Re: Mikri Poli - Rodos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.13, 11:53 kurcze obawiam się że tego aquaparku nam jeszcze nie otworzą, macie info kiedy ma być otwarty dokładnie? Odpowiedz Link Zgłoś
nysia12 Re: Mikri Poli - Rodos 10.06.13, 20:06 Aqua park jest jz otwarty od 1 czerwca wyslano mi zdjecia z niego przez recepcje bo pisalam maila z zapytaniem wlasnie o to Odpowiedz Link Zgłoś
twojaplaneta Re: Mikri Poli - Rodos 20.03.13, 11:36 Zapraszam - to sprawdzony hotel! Polecam tinyurl.com/cqj66s6 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kaja Re: Mikri Poli - Rodos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.13, 11:11 Czy ktos był w tym roku w MIKRi Poli? iNTERESUJE MNIE STAN POKOI I CZY JEST JUZ OTWARTY aquapark? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: beata Re: Mikri Poli - Rodos IP: *.pppoe.covernet.pl 05.06.13, 13:04 Ja wybieram się 17 czerwca i dopytywałam w biurach podróży i ponoć jest już otwarty aquapark, mam nadzieję w przeciwnym razie składam reklamację;) Jadę tam właśnie ze względu na aquapark:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: beata Re: Mikri Poli - Rodos IP: *.pppoe.covernet.pl 10.06.13, 08:58 ja lecę z córką 8 lat? Ty też z dzieciaczkami? fanie by było jakby moja miała jakieś towarzystwo do zabawy:) Odnośnie aquaparku jest już czynny, napisałam do hotelu i przysłali mi aktualne zdjęcia:) Mam nadzieję, że hotel będzie spoko:) Odpowiedz Link Zgłoś
beti.b Re: Mikri Poli - Rodos 10.06.13, 12:29 ja z rodziną, mąż oraz dwójka - 6-latek i mała dziewczynka. tak, zdjęcia i my dostaliśmy, więc już spokojna o aqua jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: beata Re: Mikri Poli - Rodos IP: *.pppoe.covernet.pl 10.06.13, 13:24 To w takim razie do zobaczenia:) słyszała Pani jakies opinie na temat tego hotelu? był może ktoś ze znajomych? bo ja tylko tyle co czytam w internecie i raczej są w porządku:) Odpowiedz Link Zgłoś
beti.b Re: Mikri Poli - Rodos 13.06.13, 13:58 nie znam nikogo, kto był w tym hotelu. ale opinie na forum ma ok. i w tripadvisorze też. wiec zakładam, że będzie ok! do zobaczenia w poniedziałek na lotnisku :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Justys Re: Mikri Poli - Rodos IP: *.dynamic.chello.pl 15.06.13, 16:39 Witam, Lecę z rodzinką do tego hotelu 05.08 z Gdańska proszę o info osoby które lecą wcześniej będę wdzięczna. Pozdrawiam życzę super wakacji Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Zainteresowany tat Re: Mikri Poli - Rodos IP: *.air-net.gda.pl 16.06.13, 21:21 Dajcie znać czy ten AQUAPARK w hotelu jest otwarty bo czekam z rezerwacją na tę informację właśnie!! Dzieciaki już w blokach startowych ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Justys Re: Mikri Poli - Rodos IP: *.dynamic.chello.pl 19.06.13, 15:44 Witam, Czytałam, że na 100% aquapark czynny jest opinia na jakimś portalu turystycznym od osób które tam są że jest super i pisały też osoby które dzwoniły do hotelu o info o aquapark i potwierdzili że już działa. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Zainteresowany tat Re: Mikri Poli - Rodos IP: *.air-net.gda.pl 23.06.13, 23:20 To, że na wakacje.pl jest jedna opinia nie jest dla mnie wiarygodne ;))) Tam mozna wpisac co sie chce i organizator wycieczki tez moze powpisywac brednie ;)) Pytam wiec osob ktore byly i na wlasne oczy widzialy, badz dopiero przed koncem sierpnia zobacza! ;)) Dajcie znac czy ten AQUAPARK jest otwarty i czynny ;))) Dzieki!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: beata Re: Mikri Poli - Rodos IP: *.pppoe.covernet.pl 26.06.13, 09:37 Właśnie wróciłam z hotelu Mikri Poli Rodos i przyznam szczerze, że dawno nie byłam tak zadowolona z wakacji. Aquapark jest i to przepiękny, czysty, nowy i wogóle rewelacyjny. Świetny hotel z mega animacjami, a na dodatek polskimi. Jeśli ktoś szuka wakacji rodzinnych to jest to idealne miejsce. Polecam!! Jeśli ktoś ma jakieś pytania proszę pytać na forum:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: EDI Re: Mikri Poli - Rodos IP: *.ip.netia.com.pl 26.06.13, 10:57 zastanawiam się nad tym hotelem, mam pytanie jak wygląda plaża oraz dojście do niej, oczywiście głównie pod kątem dzieci czy jest menu dla dzieci? czy jest dobre jedzenie? jak wyglądają animacje w jęz. polskim? czy do centrum, do sklepików i tawern można spokojnie dojść z dziećmi i wózkiem? dzięki i pozdrawiam, edi Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: beata Re: Mikri Poli - Rodos IP: *.pppoe.covernet.pl 26.06.13, 11:13 Witam. Plaża jest średnia tzn. kamienisto-piaszczysta, ale blisko na prawo można przejść spokojnie z dziećmi, my akurat mało korzystamy z plaży więcej z basenów, najlepsza plaża Tsambika ale trzeba jechać samochodem albo autobusem. Jest menu dla dzieci, praktycznie cały dzień jest coś do jedzenia, pizza, frytki, lody do 18 tej. Przerwa w posiłkach jest od 18-19 tej i po kolacji już nic nie można zjeść. Jedzenie jest w miarę smaczne ale mało urozmaicone, ja jestem zwolenniczką polskiego menu, także zazwyczaj w obcych krajach trochę marudzę, ale tutaj było w porządku. Animacje są rewelacyjne, jest 4 polskich animatorów, panie w mini klubie są Polkami ( Ewelina i Monika ) bardzo miłe i sympatyczne, moja córka uwielbiała spędzać czas w Mini Klubie, ciekawe zabawy i opieka cały czas. Moja córka przez tydzień ani razu nie powiedziała, że się nudzi, wręcz brakowało jej czasu, była tak zaabsorbowana zabawami i animacjami. Dla doroslych w ciągu dnia, aqua aerobuik, pillates, streching, piłka wodna, plażowa, nożna, lotki, bingo, nauka tańca w wodzie, naprawdę dużo jeżdżę po różnych hotelach i nigdy nie spotkałam takich animacji. Do centrum jest może 600 m, bardzo blisko, spokojnie można przejść z dziećmi i wózkiem, było bardzo dużo ludzi z małymi dziećmi, nawet takimi po 5 miesięcy. Hotel jest bardzo czysty, miła obsługa, czyste baseny, pokoje. Z czytsym sumieniem polecam dla rodzin z dziećmi. Aquapark cudowny, nowy, czysty, dla małych, dużych i średnich, myślę, że nie będziecie Państwo żałowali. Życze Udanego Urlopu i jak są jeszcze jakieś pytania to proszę śmiało pisać:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: beata Re: Mikri Poli - Rodos IP: *.pppoe.covernet.pl 26.06.13, 11:17 Przepraszam pisałam szybko i trochę chaotycznie. Miałam na myśli że 200 metrów od plaży hotelowej na prawo jest fajna plaża, mniej kampanii, a jeszcze dalej za dużą skałą, można również przejść przez centrum jest piękna plaża gdzie nie ma kampanii, taka mała zatoczka. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: EDI Re: Mikri Poli - Rodos IP: *.ip.netia.com.pl 26.06.13, 15:52 dziękuje, wszystko było jasne:) a czy ta dalsza plaża jest już bardziej piaszczysta? chodzi mi o to czy moze tam swobodnie raczkować maluch? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: beata Re: Mikri Poli - Rodos IP: *.pppoe.covernet.pl 26.06.13, 15:54 Tak tam spokojnie można raczkować, ale w hotelu jest bardzo dużo atrakcji dla dzieci, także myślę, że będą Państwo spędzali czas również przy basenach. Życzę Miłego Wypoczynku:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: EDI Re: Mikri Poli - Rodos IP: *.ip.netia.com.pl 26.06.13, 16:08 baseny zdecydowanie tak, dlatego biore pod uwagę ten hotel:) a jeszcze co do basenów jedno pytanie, jak się patrzy na mapie na zdjęcie z góry to jest hotel i chyba 3 baseny, potem droga i znowu jakiś basen przy plazy, czy ten basen przy plaży to też jest z tego hotelu? i w którym miejscu jest aqua park patrząc na mapke? chodzi mi o to czy daleko od basenów ze zjeżdżalniami jest na plaże przepraszam że tak męcze:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: beata Re: Mikri Poli - Rodos IP: *.pppoe.covernet.pl 27.06.13, 08:23 Nie ma sprawy, nie męczy Pan (Pani:)?. Ten basen, który widać przy plaży należy do hotelu, ale jest przeznaczony dla osób które mieszkają w domkach przy plaży, myślę, że są to jakieś specjalne apartamenty, które zamawia się wcześniej przy wykupywaniu wakacji w biurze podróży. Dla wszystkich są 3 baseny na terenie hotelu, jeden duży przy którym są animacje, dalej jakieś 100 m jest aquapark obok którego są małe baseny i zjeżdżalnie również dla małych dzieci i dalej 150 m pod górę jest mini klub i troszkę dalej jeszcze jeden basen w sumie to przeznaczony dla osób które chcą mieć spokój:). Na pierwszy rzut oka myślałam, że jest wszędzie daleko, ale w rezultacie okazało się że jednak parę kroków:) Nie są bardzo oddalone od siebie wszystkie te punkty. Na plaży nie ma baru, jest tylko budka w której obsługuje się samemu ( piwo i woda mineralna ). Naprawdę jest bardzo fajnie, jestem przekonana, że będą Państwo zadowoleni z urlopu:) Do zobaczenia polecam Lindos, Rodos i Plażę Tsambikę...przynajmniej ja tyle widziałam i byłam zachwycona widokami:) Proszę napisać po powrocie czy się podobało? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jolka Re: Mikri Poli - Rodos IP: 195.116.208.* 28.06.13, 18:35 Witam Pani Beato, wybieramy się do Mikri Poli Rodos 2 rodziny z dziećmi końcem lipca. Interesuje mnie jak wygląda sprawa pokojów i zakwaterowania. czy faktycznie jest tak, że część pokojów jest po remoncie, a część nie ? czy jest sens załatwiać coś dodatkowo na recepcji przy kwaterowaniu, żeby dostać pokój w dobrym standardzie ? / albo w dobrym położeniu ? czy lepiej mieć na dole pokój na parterze czy na górze ? czy pokoje są czyste ? i codziennie sprzątane ? dziękuję z góry za odpowiedź :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: baggi Re: Mikri Poli - Rodos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.13, 09:37 Mam pytanie,czy pamieta Pani ile trwa transfer z lotniska?? Czy do wody dla dzieci potrzebne beda buty i czy sa reczniki na basen ? dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: beata Re: Mikri Poli - Rodos IP: *.pppoe.covernet.pl 01.07.13, 08:56 Transfer z lotniska trwa do 30 minut, do morza przydałyby się buty, będzie napewno wygodniej, my mało korzystalismy z plaży, a jak już to szliśmy tam gdzie nie było kamieni-czyli dalej w prawo, ale jeśli planujecie przy hotelu to lepiej zabrać buty. Ręczniki plażowe my wypożyczaliśmy w recepcji za kaucję 20 euro ( na koniec zwracają ), można kilka razy wymienić na czyste i chyba jest jeszcze jakas stała opłata za każdy dzień ( 1 euro ?, ale nie jestem pewna ? ) od Nas w sumie nie wzięli. Jak będą jeszcze jakies pytania, proszę śmiało pisać:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aga Re: Mikri Poli - Rodos IP: *.miedzychod.mm.pl 01.07.13, 19:23 Ja mam pytanie odnośnie plaży czy przy brzegu i dalej w głąb sa kaminie, czy to jest żwirek, czy tylko miejscami, czay cała plaża ? Pytam bo sie zastanawiam nad tym hotelem, ale ta plaża nie daje mi spokoju, a planuje wyjazd z 2letnim dzieckiem. Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: beata Re: Mikri Poli - Rodos IP: *.pppoe.covernet.pl 02.07.13, 08:21 Napewno 2 letnie dziecko sobie nie pospaceruje spokojnie po tej plaży hotelowej, jest żwirek, ale są i kamienie. Przy brzegu są kamienie, trzeba iść trochę w głąb i tam nie ma. Tak jak wspomniałam wcześniej można się udać troszkę dalej jakieś 150 m tam jest dużo lepsza plaża. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: beata Re: Mikri Poli - Rodos IP: *.pppoe.covernet.pl 01.07.13, 09:04 Witam serdecznie. Nic mi o tym nie wiadomo, że pokoje są różne, z tego co widziałam to wszystkie są bardzo podobe, większość ma tylko łóżka dziecięce przedzielone taką przesuwaną ścianką z drewna i szyby mlecznej, ale nasz akurat tego nie miał i w sumie tylko tym się różnił od innych pokoia ale w zamian mieliśmy większą łazienkę. W sumie nie był jakiś mega standard, ale normalny i czysty pokój. Z tego co wiem to za widok na morze trzeba dopłacać, ale nie pamiętam ile. Znajomy dał 10 euro i nie miał w sumie może odrobinę lepsze miejsce niż My, ale znowu inni znajomi nie dali nic i mieli w super miejscu, z balkonu trochę było widac morze, blisko basenu i restauracji. Jedyna wada to, że można trafić pokój trochę dalej tak jak my, w pierwszy dzień mnie to zdenerwowało, ale potem stwierdziałam, że w sumie bo all inclusive można się kawałek przejść:)) Także myślę, że to loteria przydzielają poprostu po kolei. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jolka Re: Mikri Poli - Rodos IP: 195.116.208.* 01.07.13, 20:44 dziękuję za informację ! mam jeszcze pytanko o dostępność do internetu ponieważ mam taki typ pracy, że potrzebuję 2 x dziennie na godzinkę dostęp do internetu najlepiej z własnego sprzętu. Czy faktycznie za dostęp do Wi-Fi trzeba płacić ?? czy jest jakaś możliwość innego logicznego bezproblemowego i ewentualnie bezpłatnego dostępu we własnym pokoju hotelowym ? pozdrawiam jolka Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: beata Re: Mikri Poli - Rodos IP: *.pppoe.covernet.pl 02.07.13, 08:25 Bezpłatny dostęp za WIFI jest tylko przy recepcji w holu. Można sobie wygodnie usiąść na kanapach i korzystać do woli, ale jeżeli chce mieć Pani w pokoju to trzeba sobie zapłacić. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jolka Re: Mikri Poli - Rodos IP: 195.116.208.* 02.07.13, 13:33 dziękuje :) a czy wypożyczała Pani może samochód ? jeśli tak, to w jakiej cenie kształtuje się wynajem na 3 dni auta ? ? I może wie Pani gdzie i jak się to najbardziej opłaca zrobić ? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: beata Re: Mikri Poli - Rodos IP: *.pppoe.covernet.pl 02.07.13, 13:37 My wypożyczaliśmy auto w hotelowej wypożyczalni ponoć ceny są te same, drożej mają przez biuro podróży. Koszt wynajmu na jeden dzień to od 60 euro w górę, w zależności od auta. My wzieliśmy na 9 osób za 75 euro na jeden dzień, także zrzuta po 25 euro. Fajny cabrio 75 euro:) Nie wiem jak kształtują się ceny w przypadku wynajmu na 3 dni, ale pewnie są jakieś zniżki:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kaska Re: Mikri Poli - Rodos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.13, 12:28 Witam Panią, my tez lecimy do tego hotelu. Proszę o informacje czy jest w pokoju czajnik? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: beata Re: Mikri Poli - Rodos IP: *.pppoe.covernet.pl 03.07.13, 12:30 Tak jest w pokoju czajnik:) Życzę Miłego Pobytu:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kaśka Re: Mikri Poli - Rodos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.13, 12:31 Dziękuje za informacje... A co z przydatnych info moze Pani jeszcze dodać....przeczytałam powyższe wpisy. Mało było informacji o tym hotelu na internecie-dlatego wole zapytać. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kaśka Re: Mikri Poli - Rodos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.13, 12:33 Jaka była temperatura podczas Pani wakacji? Można wytrzymać te upały? Czy dzieciaczki poniżej 5 roku życia tez korzystaja z mini clubu? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kaśka Re: Mikri Poli - Rodos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.13, 12:34 Przepraszam, że pisze tak haotycznie-ale co mi sie przypomni - o to Pania pytam. Bardziej opłaca sie wynajać auto czy środkami komunikacji publicznej jeździc do miast? Chcemy cos tez zwiedzic. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: beata Re: Mikri Poli - Rodos IP: *.pppoe.covernet.pl 03.07.13, 12:39 Myślę, że bardziej opłaca się wynająć auto i pozwiedzać np. Lindos, Rodos jednego dnia. Polecam również wyjazd na plażę Tsambikę w drodze powrotnej z Lindos. Liczylimśmy z mężem, że autobusy na naszą 3 osobowa rodzinę, wyniosą nas w sumie drożej niż samo auto, ale my wypożyczyliśmy na 1 dzień i zwiedziliśmy to co chcieliśmy. Cała wyspa dookoła ma 180 km. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: beata Re: Mikri Poli - Rodos IP: *.pppoe.covernet.pl 03.07.13, 12:35 Temperatura był ok 38 - 40 stopni. Dzieci jeśli tylko mają ochotę i się nie wstydzą, nie boją:) mogą korzystać z Mini Klubu, Panie Polki, które tam przebywają są wspaniałe i opiekuńcze:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: beata Re: Mikri Poli - Rodos IP: *.pppoe.covernet.pl 03.07.13, 12:36 Ogólnie było gorąco, ale nie tak strasznie jak np. Turcja czy Egipt:) Wieczorkiem koło 19 tej robiło się już bardzo przyjemnie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kaśka Re: Mikri Poli - Rodos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.13, 12:40 A co z alkoholem? Czy tylko "Ich" trunki czy jakieś europejskie-to informacja dla męża:) A poza tym czy mozna w jakis wieczór skorzystać z restauracji ale carte? Chodzi mi o to czy jest w cenie? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kaśka Re: Mikri Poli - Rodos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.13, 12:43 Oj to faktycznie goraco-hmmm a jednak trzeba zabrac ogromne filtry do opalania prawda? No własnie o co z klimatyzacja-działa bez problemu ? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: beata Re: Mikri Poli - Rodos IP: *.pppoe.covernet.pl 03.07.13, 12:46 Klimatyzacja działa wszędzie:) także można się schłodzić:) Filtry trzeba zabrać, ja dla dziecka 8 lat miałam 30 i w sumie ok:) Dla siebie 15 kę bo lubię się przysmażyć:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: beata Re: Mikri Poli - Rodos IP: *.pppoe.covernet.pl 03.07.13, 12:44 Można kupić w barze nie drogo jakieś lepsze trunki, piwo europejskie i inne drinki, ale ich regionalny alkohol nie jest zły, może tylko słabszy:) whisky z colą, wódka ze spritem lub lemonem - Polecam:) Kwestia gustu:) Jest tylko jedna kolacja ala carte, tzw. Grecki wieczór, szału tam nie ma, ale bardziej exlusive niż w restauracji ogólnej na górze, kelner przynosi napoje, kwiaty na stole, ale ogólnie szwedzki stół:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kaśka Re: Mikri Poli - Rodos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.13, 12:46 Na ten wieczór grecki trzeba zapisać sie z recepcji?? Ile dni wcześniej-pytam, ponieważ z doswiadczenia wiem, że w niektórych hotelach trudno z dostępnością terminów. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: beata Re: Mikri Poli - Rodos IP: *.pppoe.covernet.pl 03.07.13, 12:47 My zapisaliśmy się od razu po przyjeździe, ale z tego co wiem nie było z tym problemu:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kaśka Re: Mikri Poli - Rodos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.13, 12:50 Nie doczytałam na jak długo Pani była?A czy wcześniej gdzieś w Grecji Pani tez juz była? Ja troszke juz na swiecie pozwiedziałam ale do Grecji pierwszy raz wybieram sie z rodzina i powiem szczerze, że ten hotel wzbudza we mnie mieszane emocje-dlatego bardzo sie ciesze, że trafiłam na Pani opinie-podbudowały mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kaśka Re: Mikri Poli - Rodos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.13, 12:52 Pytam, ponieważ ceny w tym roku na Rodos-naprawde do tanich nie należą...:( Mam nadzieje, że będziemy również tak zadowoleni jak Pani. A czy Pani jechcła do połozonego blisko Aquaparku? Wyczytałam, że przy LINDOS jest jakis bardzo duzy-największy na Rodos. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: beata Re: Mikri Poli - Rodos IP: *.pppoe.covernet.pl 03.07.13, 13:04 Nie jechaliśmy do tego aquaparku, bo mojej córce wystarczył ten który jest na miejscu i w all inclusive:) a Ja boję się tego typu atrakcji:)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: beata Re: Mikri Poli - Rodos IP: *.pppoe.covernet.pl 03.07.13, 12:56 Byłam drugi raz w Grecji, wczesniej na Korfu, 3 razy w Turcji, 2 w Egipcie, raz w Tunezji raz na Gran Canarii i powiem szczerze, że najbardziej podoba mi się Grecja. Fakt, że najlepsze i najładniejsze hotele są w Egipcie, ale tu jest miła obsługa, której nie trzeba za wszystko płacić i wogóle bardziej europejsko. Jest też bardzo czysto, non stop zmieniają obrusy w resturacji, myja krzesełka, stoliki, nowe leżaki, parasolki, czyste baseny i obok nich, czysto przy barze i przedewszystkim suuuuuper animacje, które dodatkowo podnoszą jakość wakacji w tym hotelu:) Wiadome, że to kwestia tego gdzie kto był i co widział, ale dla mnie było bardzo fajnie, na pierwszy rzut średnio mi się podobało, bo nie ma takiego przepychu jak w hotelach w Egipcie, ale im dłużej byłam tym bardziej byłam zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kaśka Re: Mikri Poli - Rodos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.13, 12:59 Ok, BARDZO PANI dziękuje za wszystkie informacje. Świetnie, że ktos taki jak Pani pojawił sie na forum-juz nie moge sie doczekać kiedy tam bede. Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: beata Re: Mikri Poli - Rodos IP: *.pppoe.covernet.pl 03.07.13, 13:06 Nie ma sprawy:) proszę napisać jak Pani wróci czy też jesteście zadowoleni? Życzę Udanych Wakacji! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aga Re: Mikri Poli - Rodos IP: *.miedzychod.mm.pl 03.07.13, 22:35 Wyczytałam ze była Pani na Rodos i Korfu, która z wysp sie Pani bardziej podobała?. Zastanawiam sie która wybrać na wrzesniowy urlop. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: beata Re: Mikri Poli - Rodos IP: *.pppoe.covernet.pl 04.07.13, 08:01 Zdecydowanie Rodos mi się bardziej podoba:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aga Re: Mikri Poli - Rodos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.13, 10:17 a co Pania urzekło na Rodos, czego nie ma Korfu.? Wiem ze to różne wyspy, jedna zielona druga bardziej sucha. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kaska Re: Mikri Poli - Rodos IP: *.testing.net.eu.org 07.07.13, 17:18 Proszę o info czy jest suszarka do wlosow w pokoju? Odpowiedz Link Zgłoś
anja0anja0 Re: Mikri Poli - Rodos 08.12.13, 22:49 Witam, a ja mam zupełnie inne pytanie: była Pani w czerwcu, tak? Czy wieją wtedy mocne wiatry w tej okolicy i czy było wilgotno, duszno? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: beata Re: Mikri Poli - Rodos IP: *.pppoe.covernet.pl 09.12.13, 08:17 Witam. Ja byłam dokładnie od połowy czerwca i pogoda była idealna, zero wiatru, temp. ok 30 32 stopnie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kasiek Re: Mikri Poli - Rodos IP: *.dynamic.chello.pl 13.08.13, 14:05 Wybiera sie ktoś 9.09 do tego hotelu??? Odpowiedz Link Zgłoś
corrina_f1 Re: Mikri Poli - Rodos 16.08.13, 10:44 Gość portalu: kasiek napisał(a): > Wybiera sie ktoś 9.09 do tego hotelu??? Wybieramy się 9 września na tydzień z czterolatką. Czy ktoś się orientuje, czy w pobliżu hotelu jest jakaś wypożyczalnia samochodów i jak wygląda kwestia fotelika dla dziecka ? Jak wychodzi cenowo wypożyczenie np. na 2 dni ? Odpowiedz Link Zgłoś
corrina_f1 Re: Mikri Poli - Rodos 16.08.13, 13:37 Mam jeszcze jedno pytanie odnośnie Mikri Poli. Czy w przypadku pobytu z dzieckiem lepiej wziąć pokój na parterze, czy na piętrze ? Czy pokoje na parterze maja jakieś ogródki czy balkony, jak to wygląda w praktyce ? Odpowiedz Link Zgłoś
misiulka27 Re: Mikri Poli - Rodos 20.08.13, 16:01 Akurat miniemy sie, wy wracacie wtedy co my przylatujemy. Dziwne jest to, że lot nie jest na zakładkę, my mamy wylot z Warszawy 16tego września w poniedziałek ok,. godz. 10 rano, a powrót tez w poniedziałek ale dopiero po 22. Zazwyczaj jak lataliśmy czarterowymi na takie wycieczki to samolot od razu wracał z pasażerami. Chętnie dowiem się jak to jest z fotelikiem i samochodem bo tez chciałabym gdzieś wybrać się i coś zwiedzić. My jedziemy z dzieckiem 20miesięcznym, bardzo ruchliwym więc będzie wesoło ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gosia Re: Mikri Poli - Rodos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.13, 19:55 Lecimy do Mikri Poli Rodos - 12.08. 3 osoby dorosłe plus dzieci: 13 lat (dziewczynka) i 6 lat (chłopiec). Może ktoś się wybiera w tym terminie? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Monia Re: Mikri Poli - Rodos IP: *.adsl.inetia.pl 01.08.13, 15:30 Właśnie wróciłam z Mikri Poli. Hotel super, dużo udogodnień dla dzieci. Rozległy teren, piękny ogród , jedzenia aż za dużo. Pokoje duże, suszarka, czajnik i lodówka, spore balkony. Fajny aquapark z wydzieloną częścią dla maluchów. Animacje SUPER!!! Plaża długa i szeroka, niestety kamienista, więc bez butów trudno przejść. Leżak 4 E. Ok. 25 min. spacerkiem 2 ładne plaże piaszczyste (przejście przez centrum). Samochód z hotelu Daihatsu Cuore 70 E. na 2 dni. Przy 3-4 osobach i chęci odwiedzenia kilku miejsc wychodzi taniej niż autobus. Wycieczki tańsze z agencji w mieście, można negocjować ceny. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
figa33 Re: Mikri Poli - Rodos 01.08.13, 16:07 Monia, rozumiem, że miałaś all inclusive ? Byłaś z Grecosem ? Jak oceniasz ich obsługę ? Orientujesz się może w podstawowych cenach na miejscu ? Gdzie dodarliście samochodem ? Odpowiedz Link Zgłoś
ka_chna_b Re: Mikri Poli - Rodos 01.08.13, 16:41 Witam, My lecimy 19.08 na 2 tygodnie. 3 osoby dorosłe + 2 dzieci (dziewczynki 4 i 1,5 roku). Mam nadzieję, że to był dobry wybór :-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Monia Re: Mikri Poli - Rodos IP: *.adsl.inetia.pl 01.08.13, 22:45 Z pewnością wybór był trafny, jest to najlepszy hotel w jakim byłam. Samochód miałam na sobotę i niedzielę, bo parkingi w Rodos Town są w niedzielę bezpłatne, a ruch mniejszy. Samo miasto jest fascynujące i tam przydałby się cały dzień. Jest także przyjazne dla kierowcy cudzoziemca, nie można się zgubić. Polecam parking koło okrągłego budynku dyskoteki Elli, za jelonkami. Proponuję jeden dzień poświęcić na część wschodnią wyspy, a drugi na zachodnią. My pojechaliśmy najpierw na plaże Tsambika i Charaki, a potem do zjawiskowego Lindos. To podobno najgorętsze miejsce na wyspie i rzeczywiście upał dał mojej rodzinie w kość. Planowałam dotrzeć jeszcze na przylądek Prassonisi, ale skończyło się na plażowaniu w Kiotari. Drugiego dnia zatoka A. Quinna, miasto Rodos (byliśmy tam już wcześniej ok. 5 godzin wieczorem), wioska Siana w górach, Monolithos i powrót na wschód na plażę w ok. Gennadi. Czuję ogromny niedosyt, byliśmy jeszcze w Marmaris, ale musiałam zadowolić wszystkich członków mojej rodziny od juniora do seniora. Z Grecosa byłam drugi raz i jestem b. zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
misiulka27 Re: Mikri Poli - Rodos 05.08.13, 15:54 hej, czy ktoś jedzie do Mikri Poli we wrześniu? My wybieramy się na 2 tyg., wylot 16.09. Wyjeżdzamy z 1,5 rocznym synkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: katarzynka Re: Mikri Poli - Rodos IP: *.lasypanstwowe.gov.pl 07.08.13, 12:43 My równiez prawdopodobnie wybieramy się do mikri poli. Nasz malec bedzie miał 14 miesięcy. Martwi nas tylko kamienista plaża- tzn samo wejscie do wody Odpowiedz Link Zgłoś
misiulka27 Re: Mikri Poli - Rodos 07.08.13, 13:36 Rodos ma dużo plaż kamienistych. Ciężko znaleźć fajny hotel w połączeniu z piękną plażą i jeszcze w obrębie założonego budżetu. Ja swojemu półtorarocznemu synkowi kupuję klapki ala crocsy. Myślę, że i tak najwięcej czasu będziemy spędzac na basenach. Poza tym, od kolezanki która była na Krecie wiem, ze jej roczna wtedy córeczka miała wielką frajdę z tych kamieni. Wybieracie się 16tego września? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: katarzynka Re: Mikri Poli - Rodos IP: *.lasypanstwowe.gov.pl 12.08.13, 08:04 Wycieczki jeszcze wykupionej nie mamy ale cos sie zapowiada ze jednak troche wczesniej. Prawdopodobnie 2.wrzesnia. Z tymi kamieniami to rzeczywiscie moze byc niezła zabawa. Ja się rozgladam za typowymi bucikami na kamienista plaze bo na typ crocsy jest chyba za mały. Mam wrazenie ze za mało stabilnie jeszcze chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Rafal Re: Mikri Poli - Rodos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.13, 15:25 Hej my równiez lecimy 16.09 na 2 tyg :) do Mirki Poli z niespełna 2letnim synkiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
corrina_f1 Re: Mikri Poli - Rodos 04.09.13, 17:13 Jeszcze mam pytanie o jedzenie w Mikri Poli, czy ma ono cokolwiek wspólnego z kuchnią grecką, czy raczej typowe hotelowe europejskie ? Strasznie żałuję że nie było tu opcji innej niż all inclusive, bo nie cierpię takiej formy przywiązania do hotelu, ale w tym przypadku nie było innego wyjścia. Czy poza kolacją grill grecki, czy jak to tam się nazywa, dają coś greckiego ? Odpowiedz Link Zgłoś
corrina_f1 Re: Mikri Poli - Rodos 05.09.13, 15:18 Czy z przystanku autobusowego, który jest ponoć w okolicy hotelu (czyli dokładnie gdzie?) można jechać do Lindos lub Rodos ? Ile czasu zajmuje jazda do obydwu miast ? Czy np. do Rodos można wyskoczyć wieczorem, do której jeżdżą autobusy ? I jak wychodzi to cenowo ? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: katarzynka Re: Mikri Poli - Rodos IP: *.dynamic.chello.pl 06.09.13, 15:01 a nam zmienili hotel na mitsis norida beach :-( dzisiaj nas łaskawie poinformowali Odpowiedz Link Zgłoś
misiulka27 Re: Mikri Poli - Rodos 06.09.13, 15:56 Jak to możliwe ze zmienili Wam hotel? Skąd wylatujecie i kiedy kupiliście wycieczkę? Odpowiedz Link Zgłoś
corrina_f1 Re: Mikri Poli - Rodos 06.09.13, 16:36 Gość portalu: katarzynka napisał(a): > a nam zmienili hotel na mitsis norida beach :-( dzisiaj nas łaskawie poinformow > ali Kupowaliście jako last minute ? Na jaką datę ? Ile przed wylotem kupowana ? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Fortis Re: Mikri Poli - Rodos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.13, 16:56 My Kupowaliśmy 13.08.2013 I jako Normalną wycieczkę nie na LAST'A :) Przykra sprawa że was przerzucili :( ale zawsze możemy się złapać i wynająć samochód :)... Daj Znać co i jak i gdzie jesteście do wyjazdu jeszcze 10dni :) Pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: katarzynka Re: Mikri Poli - Rodos IP: *.dynamic.chello.pl 06.09.13, 20:16 kupowalismy 13 sierpnia. A zmienili nam nie na mitsis norida tylko na mitsis maris. Grecos nie podaje powodów ale podobo nie jestesmy jedyni. W sumie zachowali sie dosc dobrze bo dorzucili jeszcze gratis samocód lub wycieczke. No ale nastawilismy sie na co innego :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: katarzynka Re: Mikri Poli - Rodos IP: *.dynamic.chello.pl 06.09.13, 20:19 A na reszte pytań: to chyba był już last choc nie jestem pewna. Jak pisałam kupiony 13 sierpnia a wylot w poniedziałek 9 wrzesnia. No i poinformowali dzisiaj kolo południa wiec w zasadzie pół dnia zeby z Nimi rozmawiac Odpowiedz Link Zgłoś
misiulka27 Re: Mikri Poli - Rodos 06.09.13, 21:19 My kupiliśmy pod koniec lipca, na początku sierpnia, nie z lasta. Teraz będę przez tydzień zastanawiać się czy i ja nie otrzymam takiej wiadomości ;) Odpowiedz Link Zgłoś
corrina_f1 Re: Mikri Poli - Rodos 06.09.13, 22:48 Hmmm ja kupowałam w polowie sierpnia (16.08) jako lasta ( de facto wstrzelilam sie w dzien jedenjedyny kiedy cena spadla bo wcześniej i pozniej byla tylko tendencja zwyzkowa.w efekcie 2 tyg.pozniej musialabym za nasza rodzine zapłacić 900 zl wiecej!) i tez wylatuje w poniedzialek 9 wrzesnia. Dzis dzwonila agentka i potwierdzala godziny wyotu. O zmianie hotelu ani slowa Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: katarzynka Re: Mikri Poli - Rodos IP: *.dynamic.chello.pl 06.09.13, 23:17 Szkoda ze wcześniej nie wiedziałam to klocilabym się z grecosem no ale cóż okaże się na miejscu czy rzeczywiscie jest lepiej czy gorzej. Spotkamy się w samolocie jak lecicie z www. Odpowiedz Link Zgłoś
misiulka27 Re: Mikri Poli - Rodos 05.09.13, 10:30 Fajnie, może chłopaki polubią się i wspólnie będą szaleć w brodziku czy na placu zabaw ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: katarzynka Re: Mikri Poli - Rodos IP: *.lasypanstwowe.gov.pl 12.08.13, 08:15 Mam pytanie o wykwaterowanie. Wylot z tego co wiedze jest ok 22 podejrzewam ze wyjazd z hoteli ok 20tej. Czy doba hotelowa konczy się o 12tej i te ok 6 godzin trzeba sie tułać p[o hotelu czy mozna zostac do konca?? Odpowiedz Link Zgłoś
ka_chna_b Re: Mikri Poli - Rodos 15.08.13, 00:10 Pytałam w biurze o kwestię wykwaterowania w dniu wyjazdu. Poinformowano mnie, że aby móc korzystać z pokoju trzeba wykupić sobie 1/2 doby i wtedy do wieczora ma się człowiek gdzie podziać. Wylot jest po 22, ale biorąc pod uwagę 2h przed odlotem na lotnisku i czas transferu to pewnie będą zbierać grupę ok 19-19.30. Do tego czasu pasowałoby mieć gdzie przetrwać od porannego wykwaterowania... Czy ktoś wybiera się może w terminie 18.08-03.09 do tego hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś
corrina_f1 Re: Mikri Poli - Rodos 20.08.13, 15:23 ka_chna_b napisała: > Pytałam w biurze o kwestię wykwaterowania w dniu wyjazdu. Poinformowano mnie, ż > e aby móc korzystać z pokoju trzeba wykupić sobie 1/2 doby i wtedy do wieczora > ma się człowiek gdzie podziać. Wylot jest po 22, ale biorąc pod uwagę 2h przed > odlotem na lotnisku i czas transferu to pewnie będą zbierać grupę ok 19-19.30. > Do tego czasu pasowałoby mieć gdzie przetrwać od porannego wykwaterowania... > Czy ktoś wybiera się może w terminie 18.08-03.09 do tego hotelu? ka_chna_b, aktualnie wygląda na to że jesteś na miejscu, więc o ile zajrzysz do tego wątku po powrocie (mam wielką nadzieję), czy możesz napisać, jak wygląda kwestia świadczeń w dniu wyjazdu w przypadku, kiedy wylot jest po 22:00 ? Dzwoniłam do Grecosa i dostałam tylko informację taką, że ostatnim oficjalnym świadczeniem jest śniadanie. Że oczywiście z hotelu nie wyrzucą itp. Walizki mogę sobie bez problemu zostawić u nich, ale kwestia posiłków mnie zastanawia. Pani powiedziała, że generalnie (podobno) zwykle nie zdejmują ludziom opasek i można do wieczora korzystać, ale czy to jest prawda, to chętnie bym się dowiedziała. Z góry wielkie dzięki za wszelkie info. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gosia Re: Mikri Poli - Rodos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.13, 09:10 Właśnie wróciliśmy. Nikt opasek nie zdejmuje i można korzystać ze wszystkiego do momentu opuszczenia hotelu. W głównym budynku są przyzwoite prysznice ogólnie dostępne, z których spokojnie można skorzystać przed wyjazdem. Uważam iż nie ma najmniejszego sensu dokupowania czegokolwiek w dniu wyjazdu - wystarcza to co jest ogólnie dostępne. Odpowiedz Link Zgłoś
misiulka27 Re: Mikri Poli - Rodos 28.08.13, 10:15 Ale pokój musieliście oddać o godz. 12? Jak oceniasz wasz pobyt? Jesteście zadowoleni z miejsca, obsługi i jedzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Marzena Re: Mikri Poli - Rodos IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 17.08.13, 23:44 Witam , Czy ktoś leci 19 sierpnia z Poznania na Rodos do Mikri Poli? Lecimy( 2 osoby dorosłe i 2 dzieci) już 2 raz z Grecosa , pierwszy ram byliśmy na Krecie i mam nadzieję że pobyt na Rodos będzie równie udany. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ka_chna_b Re: Mikri Poli - Rodos 18.08.13, 00:21 My lecimy z Warszawy 19.08 (3 osoby dorosłe i 2 dzieci). Do zobaczenia na miejscu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Marzena Re: Mikri Poli - Rodos IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 18.08.13, 12:28 W takim razie do zobaczenia :-))) mam nadzieję że czekają nas dwa cudowne tygodnie , moje córcie nie mogą się już doczekać. Są to Nasze drugie wakacje z Grecosem z pierwszych na Krecie byliśmy bardzo zadowoleni ,i z opisów na forum wnioskuję że teraz będzie pdobnie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Monia Re: Mikri Poli - Rodos IP: *.adsl.inetia.pl 25.08.13, 20:23 Nasz wylot był po południu, bez problemu zjedliśmy lunch, nikt nie zabrał nam opasek, ani o nie nie pytał. Pokój rzeczywiście trzeba opuścić o 12, w innym wypadku trzeba płacić za przedłużenie doby hotelowej, ale nie wiem ile. Odpowiedz Link Zgłoś
corrina_f1 Re: Mikri Poli - Rodos 25.08.13, 21:31 Jakby komuś lecącemu wcześniej niż 9 września udało się dowiedzieć na miejscu, ile kosztuje przedłużenie o pół doby, będę wdzięczna bo przy wylocie po 22:00 jednak pokój bardzo by się przydał, głównie ze względu na dziecko. Jednak jak sprawdziłam na booking.com a potem na ich stronie, że taki rodzinny pokój jaki mamy, kosztuje w tym terminie... 415 EUR za dobę, to padłam !! Bardzo jestem ciekawa, wg jakich stawek liczą dla gości, którzy spędzają u nich wakacje z biurem. Odpowiedz Link Zgłoś
ka_chna_b Re: Mikri Poli - Rodos 14.09.13, 00:10 Trochę późno tu zajrzałam i odpowiedź nt przedłużenia pobytu w pokoju może już się nie przydać ale napiszę: nas kosztowało to 25EUR - możliwość pozostania w pokoju do godz. 18. Nasz wylot był o 22.25, autokar po wczasowiczów był o 19.40 więc jeszcze zdążyliśmy zjeść kolację. Przez cały dzień można było korzystać do woli ze wszystkiego, łącznie ze wszystkimi posiłkami. Hotel polecam jak najbardziej, zdecydowanie nastawiony na dzieci (moim zdaniem najwięcej atrakcji jest dla dzieci w wieku 6-10 lat, ale to moje zdanie, dla maluszków też jest sporo atrakcji - moje dzieci 4 i 1,5 roku były bardzo zadowolone). Jedzenia sporo, ale śniadania mogłyby być bardziej urozmaicone. Jak ktoś jedzie na 2 tygodnie to w drugim tygodniu już nudne jedzenie ciągle tego samego. Pozostałe posiłki zdecydowanie lepiej:-) Odpowiedz Link Zgłoś
corrina_f1 Re: Mikri Poli - Rodos 07.10.13, 13:03 Pozwolę sobie wkleić kilka punktów po wrześniowym pobycie. Raczej już dla tych, co pojadą w następnym sezonie. Generalnie wszystko co zostało powiedziane wcześniej - potwierdzam. Ponadto : • restauracja hotelowa główna mieści się na piętrze nad recepcją, można do niej wejść z budynku głównego (obok recepcji) lub z dworu (jedno ze zdjęć z kotami). Teoretycznie jest winda, w praktyce widziałam jak raz jechała nią osoba niepełnosprawna z wózkiem przy asyście pracownika hotelu. Przez cały pozostały czas na windzie naklejona była kartka z napisem, ze winda nie działa. Mam nadzieje, że w przyszłym sezonie ją naprawią… Istotne o braku windy w przypadku osób z wózkami, które zwykle zostawiali na dole przed schodami do restauracji. • w terminie 9-16 września, nie było najmniejszego problemu z miejscami na leżakach na basenach, zarówno w water parku jak i przy pozostałych 4 basenach. Tym bardziej na plaży, dosłownie kilka osób zajmowało leżaki. • Super opcją jest możliwość wypożyczenia wózka dla dziecka (spacerówki) w recepcji. Teraz był to koszt chyba kilku EUR za dzień (3-4?), nie wiem dokładnie po pożyczaliśmy 2 razy na krótki spacer do centrum Kolimbii, i nie płaciliśmy nic. Jak się ma dziecko które już wózka nie używa, jak nasza ponad 4 latka, a jednak czasem by się przydał (tak jak w przypadku, kiedy nie miała faktycznie siły chodzić bo rota wirusie), to opcja w sam raz. • W hallu głównym jest wypożyczalnia samochodów, która ma ceny zupełnie porównywalne o ile nie takie same jak w centrum Kolimbii w Rodos Cars czy innych. Dodatkowo promocje typu 2 dni za 60 EUR, lub 5 dni w cenie 3. • Animacje dla dzieci super, mini klub, mini disco – animatorki z Polski świetne. Bez 2 zdań. • Sama Kolimbia to w sumie jedna główna ulica Eukaliptusowa, a wzdłuż niej kilka tawern, kawiarni, sklepów z pamiątkami. Największy sklep (ok 400 m od hotelu) – Zeus, super zaopatrzony we wszystko co potrzeba, od towarów pierwszej potrzeby, po wszystkie możliwe pamiątki, oliwę, oliwki, mydła, przyprawy, sery itp. Pełna wystarczalność i najlepsze chyba ceny. My większość pamiątek itp. kupowaliśmy właśnie tam. • Plaża w sumie kiepska, jest troszkę piasku, ale przy samej linii brzegowej gruby żwir, a w wodzie kamienie – duże i śliskie. Bez butów do wody nie da rady. Komplet leżaków z parasolem – 8 EUR. Na plaży tylko woda i piwo. Korzystaliśmy raz, a tak to plaża obok ok 2 km w Tsambika (piękna, długa, piaszczysta, z pełną infrastrukturą) • Pracownicy hotelu w sezonie (barmani, kelnerzy, recepcja) to często nie tylko Grecy – była Polka na recepcji oraz Czesi lub Słowacy w restauracji i barach. Ogólnie wróciliśmy bardzo zadowoleni. Szkoda, ze tylko tydzień, ale dobre i to. Enter Air na powrót się spóźnił (z Warszawy wyleciał z opóźnieniem), więc wylatywaliśmy w praktyce kilka minut przed północą a na Okęciu byliśmy przed 3:00. Odpowiedz Link Zgłoś
misiulka27 Re: Mikri Poli - Rodos 07.10.13, 14:20 U nas niestety też było opóźnienie lotu, dolecieliśmy dopiero o 1:30 w nocy zamiast 00:15, jadąc na lotnisko juz wiedzieliśmy że będzie 1,5 h opóźnienia gdyż jakąś pasażerkę z autobusu poinfirmowała koleżanka. My ogólnie byliśmy zadowoleni z pobytu ale mieliśmy kilka zastrzeżeń: - nasz pokój miał mrówki - po zgłoszeniu w recepcji tego faktu u Polki (która nie była za miła dla Polaków musze przyznać szczerze) powiedziała że wyśle sprżataczkę z jakimś sprayem, ok tylko że spokój był na 2-3h... Potem znów pojawiały się, nie tylko w łazience ale i w pokoju na biurku koło czajnika... gdzie trzymaliśmy mleko dla dziecka i butelki!!! Na recepcji przez kilka dni codziennie zgłaszałam ten fakt, któregoś dnia powiedzieli ze sprawdzą i dadza znać żeby przyszła i spytała się o pokój. Spytałam się nast dnia o godz. 14 a ta właśnie pani Polka na mnie z przysłowiową 'mordą' że pokój czekał do godz. 13ej i musiała go już wydać.... Hallo ale mnie nikt nie informował że jest w ogóle! Na szczęscie jakoś poradziłam sobie (zatykałam pewne otwory mydłem i wszystko opakowałam w reklamówki... jak w jakimś blokowcu z płyty z czerwonymi faraonkami ;) ) i po tygodniu uspokoiło się. - sprzatanie było powierzchowne - mąż niechcący wysypał piasek z ubrania na srodek pokoju i papierem podsunął kupkę na bok żebyśmy nie roznieśli tego, w róg pokoju i przez tydzień nikt tego nie raczył sprzatnąć! Stan kątów w pokoju po przyjeździe do hotelu to 2 na szynach, mieliśmy pajęczyny, piach w rogach itp. Nie wymagam niewiadomo czego ale te pajęczyny to już szczyt. - Jak dla mnie brodziki są totalnie nieprzystosowane dla dzieci 2 letnich, albo są od razu głębokie na 30-40cm albo tak śliskie z początku że dorosły może fiknąć a co mówić dziecko. - często nawalająca widna, a i jazda nią jak działała przyprawiała o palpitacja. Ponadto jeśli weszło się do windy w trakcie jej zamykania chciała się zatrzymac na Tobie bądź wózku z dzieckiem... nie miała blokady, widać że przedpotopowa! w takim miejscu pełnym rodzin z dziećmi nie powinno być takich sprzętów. Ogólnie: - Plaża przy Hotelu bardzo kamienista, wejście nawet takie sobie ale wielkie głazy utrudniały kąpiel. Za to ciut dalej jak się szło na wysokości Port Royal była lepsza plaża. Niestety leżaki przy plazy Mikri Poli były płatne 8 euro. - Jedzenie nawet ok, choć jakość średnia; spodziewałam się lepszych greckich specjałów, na szczęście Tawerna Edem na trasie do Tsambiki nie zawiodła, o dzięki ci Przewodniku! - Napoje okropne...Nie dało się tego pić, współczuję tym maluszkom którym rodzice wlewali do butelek te pomarańczowe napoje, sama chemia... Piwo dobre acz lekko siurowate. Kawa w ciągniu dnia tak cienka że szkoda gadać. Nie wiem czego spodziewałam sie po tym all ;) - ustytuowanie Hotelu dość dogodne, do najbliższego supermarketu 5min drogi a w miasteczku była też apteka co jest dość ważne przy małych dzieciach bo wszystkiego się nie przewidzi. - szybki transfer z lotniska do Hotelu, autobus dowiózł nas w 25 min! Ja nie uważam że ten hotel zasługuje na 4* ale to tylko moja opinia. Byłam w 3* na Krecie i było zdecydowanie czyściej i lepiej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gość Re: Mikri Poli - Rodos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.13, 23:09 Hej! My wróciliśmy z Mikri 2tyg temu inopinia zgodna w 1000% nic dodać nic ująć ;) generalnie bez szału. Ewentualnie jeszcze dopisał bym info odnośnie kuchni która była baaaaardzo słaba jakościowo i smakowo juz nie powiem o różnorodności .... animacje B. Dobre i codziennie poza sobotami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anka Re: Mikri Poli - Rodos IP: *.adsl.inetia.pl 13.07.14, 14:25 Hej. Czy ktoś już wrócił w tym sezonie z tego hotelu i może się podzielić wrażeniami? Czy kuchnia dalej taka słaba i czy aquapark funkcjonuje bez zarzutu ? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: beata Re: Mikri Poli - Rodos IP: *.pppoe.covernet.pl 14.07.14, 08:51 Nie wiem jak w tym roku, ale byłam w zeszłym i jest to dla mnie najlepszy hotel w jakim byłam ( a trochę jeżdżę;) Jedzenie jest w porządku, animacje rewelacja, atmosfera w hotelu super, aquapark nowy, zadbany, rewelacyjny. Polecam każdemu ten hotel!:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: agusia Re: Mikri Poli - Rodos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.14, 15:30 Przeszlam przez cały wątek. Cieszę się, ze w piątek juz tam lece z rodzinka. Mialabym male zapytanie, czy ten aquapark jest na terenie hotelu i czy obowiązuje w nim opcja All inclusive? Z gory dziękuje za odpowiedz! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anka Re: Mikri Poli - Rodos IP: *.adsl.inetia.pl 14.07.14, 18:48 Mam stary katalog Grecosa z 2013 i na nim jest tylko wizualizacja komputerowa aquaparku bo w 2013 miał być oddany do użytku. I w końcu nie wiem-ile jest tych dużych zjeżdżalni 5 czy 7 ? ze zdjęć wynika,że aquapark jest na terenie hotelu.... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: teresa Re: Mikri Poli - Rodos IP: *.3.13.vie.surfer.at 16.07.14, 22:39 Jest tam 7 dużych zjeżdzalni i kilka małych dla dzieci ale nie wiem ile na pewno 2 widziałam,leniwa rzeczka ,ceber z wodą itd...ogólnie jest super,byliśmy tam 2 tyg.Dwa dni temu wróciliśmy i mogę polecić ten hotel z czystym sumieniem,wszystko funkcjonuje bez zarzutów,kuchnia super i duży wybór,animacje dla dzieci ciekawe,przez cały dzień przy głownym basenie coś się dzieje.Sumując,nie mam się do czego przyczepić!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: teresa Re: Mikri Poli - Rodos IP: *.3.13.vie.surfer.at 16.07.14, 22:48 Zapomniałam napisać że miejsca przy basenach nie brakuje tylko główny basen jest wypełniony a na innych jest ok!! my mieliśmy pokoje po drugiej stronie ulicy i było super ...były dni że przy basenie było 6-10 osób...cicho,kameralnie blisko na plażę gdzie jest też hotelowa budka z napojami....super!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: teresa Re: Mikri Poli - Rodos IP: *.3.13.vie.surfer.at 16.07.14, 22:28 Wszystko jest na terenie hotelu...bez żadnych opłat...tylko leżaki na plaży są płatne 8 euro za 2 leżaki+parasol-1 dzień.Na terenie hotelu jest jeszcze 5 basenów więc nie ma konieczności korzystania z plaży,chociaż w zeszłym tygodniu zrobili piekny podest (molo)z którego można skakać do morza ,jest to dodatkowa atrakcja.życzę udanego urlopu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: teresa Re: Mikri Poli - Rodos IP: *.3.13.vie.surfer.at 16.07.14, 22:19 My wróciliśmy w poniedziałek....byliśmy 2 tyg.Hotel piękny...jesteśmy zadowoleni.Jedzenie bardzo dobre i duży wybór.Park wodny funkcjonuje bez zarzutów.Z czystym sumieniem mogę polecić , Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anka Re: Mikri Poli - Rodos IP: *.adsl.inetia.pl 17.07.14, 14:57 Dzięki za odpowiedź. Z Grecosa byliście ? Czy przy recepcji jest darmowe wifi czy trzeba płacić? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: beata Re: Mikri Poli - Rodos IP: *.pppoe.covernet.pl 17.07.14, 15:43 Ja bylam z Grecosa i cały czas z nimi latam, to świetne biuro. WIFI w recepcji jest darmowe:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: teresa Re: Mikri Poli - Rodos IP: *.3.13.vie.surfer.at 17.07.14, 20:59 nie prawda .....internet jest wszędzie płatny.jeśli masz swój sprzęt kupujesz kartę która ma zdrapkę ,wbijasz kod i wtedy się łączysz.....5 euro -90 min. a za 10 euro chyba 240 min??(kupowałam za 5 euro)są też komputery działają jak nasze telewizory w szpitalach wrzucasz pieniadze do automatu,nie wiem ile kosztuje godzina bo nie korzystałam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: teresa Re: Mikri Poli - Rodos IP: *.3.13.vie.surfer.at 17.07.14, 21:10 nie prawda .....internet jest wszędzie płatny.jeśli masz swój sprzęt kupujesz kartę która ma zdrapkę ,wbijasz kod i wtedy się łączysz.....5 euro -90 min. a za 10 euro chyba 240 min??(kupowałam za 5 euro)są też komputery działają jak nasze telewizory w szpitalach wrzucasz pieniadze do automatu,nie wiem ile kosztuje godzina bo nie korzystałam.Od trzech lat latamy z Grecosem,działa bez zarzutów....chociaż nie wiem co jest powodem ale w tym roku nie było prezentów za wczesną rezerwację i rezydent nic nie wspomniał o bonusie 20% na 1 wycieczkę.Podobno w umowie jest o tym napisane ja nie czytałam dokładnie,myślałam że w tym roku już nie ma.Przez poprzednie lata rezydent od razu przy zakupie wycieczki odbijał 20%.Przeczytajcie dokładnie umowę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: teresa Re: Mikri Poli - Rodos IP: *.3.13.vie.surfer.at 17.07.14, 21:13 nie prawda .....internet jest wszędzie płatny.jeśli masz swój sprzęt kupujesz kartę która ma zdrapkę ,wbijasz kod i wtedy się łączysz.....5 euro -90 min. a za 10 euro chyba 240 min??(kupowałam za 5 euro)są też komputery działają jak nasze telewizory w szpitalach wrzucasz pieniadze do automatu,nie wiem ile kosztuje godzina bo nie korzystałam.Od trzech lat latamy z Grecosem,działa bez zarzutów....chociaż nie wiem co jest powodem ale w tym roku nie było prezentów za wczesną rezerwację i rezydent nic nie wspomniał o bonusie 20% na 1 wycieczkę.Podobno w umowie jest o tym napisane ja nie czytałam dokładnie,myślałam że w tym roku już nie ma.Przez poprzednie lata rezydent od razu przy zakupie wycieczki odbijał 20%.Przeczytajcie dokładnie umowę!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: beata Re: Mikri Poli - Rodos IP: *.pppoe.covernet.pl 18.07.14, 09:21 jak ja byłam internet przy recepcji był za free, teraz może się to zmieniło? nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anka Re: Mikri Poli - Rodos IP: *.adsl.inetia.pl 19.07.14, 12:09 Na jakich wycieczkach byliście? Kupowałaś u rezydenta? czy może w lokalnych biurach? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: teresa Re: Mikri Poli - Rodos IP: *.3.13.vie.surfer.at 19.07.14, 14:12 Wszystko kupowaliśmy u rezydenta.....nie interesowałam się tym ale nie widziałam nigdzie ciekawych ofert ani biur które by coś ciekawego reklamowali...zresztą Mikri Poli znajduje się w małej miejscowości może nie ma wielkiego wyboru.Miasteczko jest małe ale bardzo urocze i znajdziesz w nim wszystko.My byliśmy na 4 wycieczkach.Marmaris-Turcja,Rodos-stolica wyspy,Lindos,Symi-wyspa.Moim zdaniem,zaznaczam moim zdaniem!!!!Wycieczka do Marmaris w czwartki....rejs kataramaranem ok 2 godz.(49 euro,dzieci połowa ceny+15 euro od osoby opłaty wizowe)NIE WARTO!!! nic tam nie ma poza ogromnym bazarem na którym możne kupić,podróby wszystkich marek ciuchów ,torebek itd....Miejscowość jest ładna ale nie ma tam żadnego zaplanowanego zwiedzania tylko zakupy ,na samym początku proponują śniadanie Tureckie(5euro od osoby)nic specjalnego ale w uroczym miejscu,póżniej przejazd do Jubilera gdzie nie można się odgonić od namawiania do kupna,następnie bazar-czas wolny 2-3 godz.w drodze powrotnej był duży wiatr i bardzo rzucało wiele osób miało chorobę morską.Symi-sobota ,2 godz płynie się dużym statkiem nie rzuca,zwiedzanie pięknego miasteczka Symi(rywalizuje z Santorini)następnie opływamy wyspę do innego portu krótko zwiedzamy Sanktuarium Archanioła ....dużo czasu spędza się na statku ale jest pięknie ..warto cena 47euro, dzieci połowa ceny.Miasto Rodos -Piękne,cena 30 euro,dzieci połowa.Każdy coś znajdzie dla siebie,przez rezydenta proponowana jest restauracja ale!!!!proponowane tam jedzenie tzw menu Grecosa to ????lepiej sobie coś innego zamówić.No i Lindos...(26euro,dzieci 13euro)piękny akropol wejscie na niego 6euro dzieci za darmo,warto!!Są jescze inne wycieczki np:Perły Rodyjskie,Rejs po zatokach.Wszystkie z wyjątkiem gąbki(Symi)kupowaliśmy w Kolympii ceny są jak wszędzie a niektóre rzeczy nawet tańsze...to chyba tyle...aha samochód można pożyczyć na miejscu w hotelu(najtaniej)35 euro dzień lub 2 dni 60euro oczywiście sam sobie tankujesz,znajomi wypożyczyli ale nie byli zadowoleni,pojechali do Rodos i Lindos nie mieli gdzie zaparkować w następnym tygodniu pojechali na wycieczki fakultatywne.Auto warto pożyczyć i pojeżdzić po wyspie ale nie pchać się do miast. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: teresa Re: Mikri Poli - Rodos IP: *.3.13.vie.surfer.at 19.07.14, 14:18 Jesli jeszcze jakieś pytania to chętnie w miarę możliwości odpowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: teresa Re: Mikri Poli - Rodos IP: *.3.13.vie.surfer.at 19.07.14, 14:14 My byliśmy teraz...od 30 czerwca do 14 lipca i na pewno WiFi jest płatne. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ola Re: Mikri Poli - Rodos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.14, 12:51 Ale z tym wifi to jest tak ,ze jak kupisz zdrapke np. za 5 czy 10 euro to możesz korzystać przez cały pobyt czy od razu wszystko wykorzystać? Do tej pory zawsze darmowe Wi-Fi przy recepcji mieliśmy... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: teresa Re: Mikri Poli - Rodos IP: *.3.13.vie.surfer.at 20.07.14, 16:30 Jeśli kupisz sobie zdrabkę to musisz korzystać z Wifi na terenie głównego holu bo tam jest tylko zasięg.Nie musisz od razu wykorzystać wszystkiego ale musisz za każdym razem wyłączać Wifi (w każdym urządzeniu jest taka opcja)bo inaczej cały czas minuty kasuje,pamiętajcie o tym!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Teresa Re: Mikri Poli - Rodos IP: *.3.13.vie.surfer.at 20.07.14, 16:41 Jak byliśmy, to upominali się wczasowicze u rezydenta o darmowe WiFi,podobno gdzieś tam ...w ofercie mieli darmowe Wi-Fi ale niestety nie mieli na to dowodów i nic nie wywalczyli!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Fortis Re: Mikri Poli - Rodos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.14, 18:43 Tutaj w jest wifi przy recepcji ale tylko dla Skandynawów i innych krajów ale jak ich poprosisz to podadzą ci Hasło :) A zdrapkę wykorzystujesz jak długo chcesz działa to na zasadzie zalogowania przez przeglądarkę i ona odlicza czas :) wylogowujesz się to nie zciaga z konta :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anka Re: Mikri Poli - Rodos IP: *.adsl.inetia.pl 21.07.14, 16:48 Zastanawiam się nad tym hotelem we wrześniu. Jesteście zadowoleni z niego ? Jakie są minusy ? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: teresa Re: Mikri Poli - Rodos IP: *.3.13.vie.surfer.at 21.07.14, 19:37 Słaba kawa w restauracji Laurelx (główna stołówka)ale można było sobie z tym poradzić,my odstawialiśmy sobie filiżankę wczesniej żeby nie wlewać całej porcji wody.Jestem osobą która przywiązuje dużą wagę do jedzenia i porządku i teraz tak się zastanawiam ale naprawdę nie mam żadnych konkretnych zastrzeżeń.Pokoje codziennie sprzątane (ja zawsze zostawiałam na brudnych ręcznikach 2 euro)pościel i ręczniki codziennie zmieniane.To były nasze trzecie wakacje z Grecosem na wyspach Grecji i wszędzie bylismy zadowoleni(wszystkie hotele mielismy z polecenia).Byliśmy na Kosie na Krecie a teraz Rodos a teraz czekamy już na przyszły rok,pewnie Korfu albo Zakynthos. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Basia Re: Mikri Poli - Rodos IP: *.246.40.164-rev.hti.pl 21.07.14, 22:37 Witam, mam pytanko - w jakiej części hotelu najlepiej mieć pokój? Z góry dziękuję za odpowiedź:) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: teresa Re: Mikri Poli - Rodos IP: *.3.13.vie.surfer.at 25.07.14, 20:01 Jesli ktoś lubi tłok i głośną muzykę to polecam przy głównym budynku czyli tam gdzie recepcja w tedy jest blisko do restauracji napoje alkoholowe itd...ale po tej stronie są też piękne i ciche miejsca przy basenach(basenów jest 4,głośno jest przy głównym),Po drugiej stronie ulicy jest plusem morze,do którego jest najbliżej więc jeśli ktoś chce korzystać dużo z morza polecam pokoje po drugiej stronie ulicy....jesli ma się pokój w pierwszym rzędzie(np:pokój727) to widok jest piękny na morze i basen który był zawsze pusty.Z tej strony pokoje są najnowsze.Reasumując wszystkie pokoje mają swoje plusy w tym hotelu nie ma brzydkich miejsc,może w tej najwyższej a zarazem najstarszej częsci jest wszędzie daleko(5min)ale nie tam też jest uroczo..... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: basia Re: Mikri Poli - Rodos IP: *.246.40.164-rev.hti.pl 25.07.14, 20:10 Dziekuje za cenne informacje:) mam jeszcze jedno pytanie - jak daleko jest z budynku glownego do aquaparku, czy obok aquaparku tez sa w miare blisko pokoje i czy jest z nich widok na morze? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
misiulka27 Re: Mikri Poli - Rodos 26.07.14, 00:39 Z budynku głównego do aquaparku jest bardzo blisko, wystarczy minąć głowny basen, przejść kilkadziesiąt kroków i masz przed sobą wejście do aquaparku. Pokoje - jeśli komuś zależy na ciszy to polecam pokoje wyżej, za Mini Clubem, bądź wokół dwóch basenów na tyłach Mikri Poli. Jeden ma bar, ale jest cisza i można pić % i delektowac się słońcem i ciszą ;) (zimna woda w basenie na ochłodę ;)) Współczuję tym którym trafią się pokoje wokól głownego basenu - zawsze jest głośno. No może bliżej 23-24 jest cisza ale od 10 rano muzyka na maxa plus wieczorne pokazy. Jak ktoś ma małe dziecko lub lubi spać do południa to lepiej trafić na bardziej oddalone budynki. Ciut dalej do głownego budynu ale spokojniej. Obok aquaparku pokoje nie mają widoków na morze. Raczej te wyżej przy tych basenach o których pisałam powyżej (0czywiście lepiej mieć pokój na 1p niż parterze nie tylko ze wzgl na widok, ale pewnie też na brak mrówek... my je mieliśmy - pokój na parterze) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: basia Re: Mikri Poli - Rodos IP: *.246.40.164-rev.hti.pl 26.07.14, 00:42 Super dzieki za info:) Odpowiedz Link Zgłoś
mczura Re: Mikri Poli - Rodos 24.08.16, 10:08 Bardzo fajny hotel a raczej kompleks basenowo - rekreacyjny. Dziwią mnie komentarze ludzi na temat hałasu - przecież ten ośrodek jest w głównej mierze poświęcony dzieciom i oczywistym jest że wszędzie jest gwarno, ale co naj ważniejższe w określonych godzinach. Potem jest cisza i nie ma żadnych nocnych baletów. Mieliśmy pokój na parterze i żadnych mrówek w pokoju nie było. Jedzenie bardzo dobre, obsługa nad wyraz miła i uprzejma, dużo basenów z barami, super aquapark więc czego chcieć więcej - gorąco polecam - byliśmy tam z 7 -letnia córką Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: teresa Re: Mikri Poli - Rodos IP: *.3.13.vie.surfer.at 27.07.14, 19:17 wszędzie jest b.blisko,park wodny też...my wszystko chcielibyśmy mieć pod drzwiami ale to nie możliwe .Ten ośrodek jest duży ale ma zwartą zabudowę więc bez obaw nie nachodzicie się ,tak jak pisał poprzednik...turyści którzy mają widok na park wodny lub basen główny nie mają widoku na morze.Widok na morze ma stosunkowo nie wielka ilość pokoi ( 35%) . Odpowiedz Link Zgłoś