Gość: Ajloona IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 06.12.09, 22:23 Szukam osób zainteresowanych wyprawami w góry, wspinaczką itp. Kontakt przez meila ilona_ib@o2.pl lub gg:2541865 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: poiu Re: Góry IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.12.09, 19:37 Trochę dziwne to ogłoszenie:-) Skoro łazisz po górach, to pewnie masz kupę znajomych, ktorzy tą niełatwą formę turystyki preferują. Z kolei wpinaczki nie można się nauczyć i uprawiać samemu z przyczyn obiektywnych - w większości przypadków konieczna jest druga (lub nawet trzecia) osoba do asekuracji. Jak widać szukanie kontaktów na forum i do tego tak dalekim od obu tych dziedzin, pachnie prowokacją bądź szukaniem kontaktów "innego rodzaju". Na wszelki wypadek nie skorzystałęm ani z maila, ani z GG. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ajloona Re: Góry IP: *.xdsl.centertel.pl 08.12.09, 12:20 Nie korzystaj, nikogo nie zmuszam. ;) Nie znasz mnie ani moich intencji a z góry zakładasz najgorsze. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juhas Re: Góry IP: *.tbcn.telia.com 16.12.09, 11:08 ja z tobom w gory pujdem ale tylko ja ty i ja-bendzie reumatycznie Odpowiedz Link Zgłoś