Gość: poszukujący IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 10.02.10, 20:33 Poszukuję opinii o mieszkaniach w słonecznej dolinie w Staniszowie? Oczywiście oprócz tego że to zadupie i wszędzie daleko. Generalnie chodzi mi o jakość wykonania domów. dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Grzesiek Re: Słoneczna dolina IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 10.02.10, 23:32 Spytaj np. skąd mają okna, drzwi i czy mają aprobaty, certyfikaty na materiały budowlane użyte do budowy. Ja ich poprosiłem i zapadło wielkie milczenie, które trwa już ponad pół roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korki Re: Słoneczna dolina IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.02.10, 11:05 tylko nie to !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natka Re: Słoneczna dolina IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 26.04.10, 20:12 Witam, Czy uzyskal Pan juz jakies informacje na temat tych mieszkan? Mam ten sam problem i rowniez szukam informacj. A moze juz nabyl Pan tam mieszkanie i moglby Pan cos opowiedziec lub doradzic? Pozdrawiam, Natka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beta Re: Słoneczna dolina IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.07.10, 14:25 Mieszkam tam, wszystko ok, ja o certyfikaty poprosiłam i dostałam, były mi potrzebne do polisy ubezp. Sąsiedzi również sobie chwalą mieszkania. Czasami pojawiają się usterki jak to wszędzie, ale z tego co wiem są szybko usuwane. Ja zgłosiłam takie pierdoły jak regulcja okien, gniazdka itp., jakiś poważniejszych wad nie miałam. Złą opinię pewnie wyrabiają konkurenci, bo mieszkania na słonecznej dolinie chyba sprzedają się najlepiej w mieście, widać po zwiększającej się ilości mieszkańców. W zimie drogi są odsnieżane, do centrum Cieplic dowozi mieszkańców bus do 16 opłacany przez developera, jeżdżę nim i wracam z pracy za darmo. Ogólnie polecam! Deweloper to spoko gość, można się z nim dogadać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: Słoneczna dolina IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 16.07.10, 23:27 A ja żadnych certyfikatów nie dostałem :( Widocznie jestem gorszy!!!. Odpowiedz Link Zgłoś