Dodaj do ulubionych

Fotograf na wesele

IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.09.10, 21:38
Szukam fotografa na 3 września 2011. Myślałam o Panu Jarku z D&S studio obrazu.
Czy już ktoś może z nim pracował ? Proszę o radę. Wiadomo ślub to ważne wydarzenie.
Obserwuj wątek
    • Gość: polecam_sebfoto Re: Fotograf na wesele IP: *.opawska.osi.pl 16.09.10, 15:37
      Zapraszam do www.sebfoto.com
    • Gość: teso Re: Fotograf na wesele IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.09.10, 16:11
      Z ciekawosci wygooglalem fotografow z jeleniej i, bez urazy, ale zdjecia D&S Studio sa kiepskie na tle innych. Sama zobacz

www.google.pl/search?q=fotografia+%C5%9Blubna+jelenia+g%C3%B3ra
      • Gość: . Re: Fotograf na wesele IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.09.10, 13:41
        w Wałbrzychu jest swietny fotograf radek ;) osobiscie go polecam , jednak radze o szybko kontakt bo ma dosc napiety kalendarz wiecej jego fotek na www.radoslawwitas.pl
        • Gość: .. Re: Fotograf na wesele IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.09.10, 13:42
          www.radoslaw-witas.pl
    • Gość: Kasia Re: Fotograf na wesele IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.09.10, 09:04
      Już wszystko wiem
      Wybrałam Pana Jarka dziękuję za podanie linka właśnie on pomógł mi w wyborze i utwierdził w trafnym wyborze, Właśnie ich prace na tle innych wybijają się nie i wieją nudą, ale to już ina rzecz. Po tym jak obejrzałam kilka filmów o ich pracy wiem że będzie ok.
      • Gość: mal Re: Fotograf na wesele IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.09.10, 19:14
        jak to się mówi... o gustach nie dyskutuje się :)
        Na pewno zdjęcia będą piękną pamiątką.
    • fotoinspiracje Re: Fotograf na wesele 31.03.11, 14:46
      Witam, oferujemy najwięcej za najniższą cenę.

Zapraszamy na www.wDniuSlubu.pl

Pełne pakiety już od 1100 zł z foto księgą i plenerem w dowolnym
      dniu.

Tel. 503 196 896 lub 505 258 538
      GG: 32 87 999 lub 82 71 521

www.wDniuSlubu.pl
      • Gość: Gość Re: Fotograf na wesele IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.04.11, 13:04
        Hmm Reklama powinna być płatna.
        W Dniu ślubu hmm Kiczowate fotoksiążki nic nie mające wspólego z fotografią. Ceny za taką jakośc usług wysoko przesadzone. Nie polecam
    • rymcycymcy Re: Fotograf na wesele 08.04.11, 23:07
      Może jeszcze przemyśl :) ...wesele, to kupa wydatków, a potem taka masa problemów i jeszcze nerwy przy rozwodzie :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka