Dodaj do ulubionych

Szkoła Plejada

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.10, 23:59
hej,studiuje/studiował ktoś?
np.kierunek masażysta,jacy wykładowcy,podejście do studenta,poziom itp.
dziękuje z góry za opinie!
Obserwuj wątek
    • Gość: Gośc też Re: Szkoła Plejada IP: *.tvk3.pl 30.01.11, 01:11
      www.female.pl/forum/viewtopic.php?f=29&t=442496&p=609413#p609413
      na innych forach jest tak samo
    • Gość: znowu ja Re: Szkoła Plejada IP: *.tvk3.pl 30.01.11, 01:18
      Masaż ok., ale w ub. roku zdała tylko 1 osoba !!!
      Anatomia na wysokim poziomie - jest trudno
      Radzę przygotować się na kontakt babkami w sekretariacie (Agnieszka i Monika) - są głupie poprostu, jakby pozjadały rozumy.
      Z Dyr. Szklarz może coś załatwisz ale musisz dobrze to rozegrać, by cię polubiła, inaczej jestes na przegranej pozycji.
      Wszystkie 3 damy obgaduja kazdego kto wejdzie do sekretariatu - więc uwaga na to jak się ubieracie i co mówicie.
      Ja tu uczyłam i szykanowały mnie aż do końca pracy (jestem puszysta).
      Musisz byc piekna, mądra i bystra by cię szanowały - inaczej polegniesz.
      • Gość: g Re: Szkoła Plejada IP: *.tvk3.pl 30.01.11, 01:25
        AHA, A DYREKCJA ZE SZCZECINA NIE MA POJĘCIA CO SIĘ W SZKOLE DZIEJE - JA PROSIŁAM, DZWONILAM I ZAWSZE WYSZŁAM NA DURNIA - NIE DA RADY OBEJŚĆ ADMINISTRACJĘ - WSZYSTKIE 3 BABY BIORA SIĘ DO KUPY I MASZ PRZESRANE. NIKT CI NIE UWIERZY CHOCBYŚ MIAŁA DOWODY
        WŁAŚCICIEL SZKOŁY NIE SŁUCHA UCZNIÓW - JEST STRONNICZA (TO KOBIETA)
        ZASTANÓW SIĘ ZANIM WYBIERZESZ PLEJADE - JAK MASZ NERWY ZE STALI - MOŻE SIĘ UDAĆ ALE JAK NIE TO SZKODA TWEJ KASY
      • Gość: venom Re: Szkoła Plejada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.11, 12:51
        Fakt,w sekretariacie różnie bywa,to jeżeli jest prawdą z tym obgadywaniem i wyśmiewaniem po wyjściu petenta,to zakrawa na ironię,bo same nie są kanonami ideału.
        Co do wykładowców,prócz psychologii(zajęcia są po prostu nudne),
        to starają się przekazać wiedzę w wyczerpujący sposób,tłumaczą aż zrozumiesz(co jest istotne dla kogoś,kto nigdy nie miał do czynienia z medycyną).Podają przykłady z życia,są młodzi,otwarci i z poczuciem humoru.Poszerzają i aktualizują swoją wiedzę a nie tkwią
        w przestarzałych schematach.Aha i jeszcze jedno,bardzo dużo zależy od podejścia samego słuchacza,jeżeli ktoś ma podejście typu odbębnić i zapomnieć,to rozległego i trudnego przedmiotu jak np. anatomia czy teoria masażu nie da się nauczyć w przeddzień egzaminu!
        Jeżeli chodzi o wykładowców,to jest akurat na plus w tej szkole.Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka