Dodaj do ulubionych

Tini Cafe & Bar SzOK!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.11, 17:02
normalnie zaraz padnę.dzwonię do nich z zamówieniem pizzy a gość przez telefon do mnie że będę czekał godzine albo dłużej bo mają taki duży ruch .
-odpowiadam że rozumiem i mi to nie przeszkadza ale gość tak usilnie odradza mi złożenie tego zamówienia że zapytałem wprost czy chcą mieć klienta czy nie .(zamawiałem regularnie)
Na to on do mnie z tekstem że on przyjąć zamówienie może ale nie wie kiedy przyjedzie pizza a jak się nie podoba to dowidzenia.

Znacie jakąś dobrą pizzerie?
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Tini Cafe & Bar SzOK!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.08.11, 17:14
      Dobre podejście do klienta...Ale zarabiać to chcą wszyscy.Nigdy nie zamówię tam pizzy.
    • gku25 Re: Tini Cafe & Bar SzOK!!! 19.08.11, 20:40
      Kaflarnia w Cieplicach albo Pizza King z Zabobrza.
      • rymcycymcy Re: Tini Cafe & Bar SzOK!!! 21.08.11, 23:26
        ...nie lubisz Arka ? ;)
    • Gość: SETKA Re: Tini Cafe & Bar SzOK!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.08.11, 21:33
      ostatnio tylko " manhatan" koło kamienych schodków na 1 -ga Maja
      mega (50 cm srednica) do 30 złotych.bardzo smaczna
      • rymcycymcy Re: Tini Cafe & Bar SzOK!!! 21.08.11, 23:27
        ...dlaczego chcesz Arka unicestwić ? ;)
        • gku25 Re: Tini Cafe & Bar SzOK!!! 23.08.11, 18:17
          Może też skorzystasz??
          • rymcycymcy Re: Tini Cafe & Bar SzOK!!! 18.09.11, 22:18
            ...dzięki :) ...życie jest zbyt piękne ! Powiem Ci w tajemnicy, że mąż sasiadki znowu dostał pracę na wyspie ;) Tak, tak, wiem, że wszystko się kiedyś znudzi ..ale póki co ;)
            • Gość: tintin Re: Tini Cafe & Bar SzOK!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.11, 17:10
              Co ci po tym, że mąż sąsiadki wyjechał? Twoja żona też wyjechała?
    • Gość: SETKA Re: Tini Cafe & Bar SzOK!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.08.11, 21:52
      ps:

www.pizzeria-manhattan.pl/menu.html
      • Gość: Paweł Re: Tini Cafe & Bar SzOK!!! IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 25.08.11, 15:59
        Pizzeria Milano na pijarskiej
        Pizza z pieca opalanego drewnem kominkowym, super smak i bardzo dobre ciasto!!!
        Polecam
        • Gość: ana Re: Tini Cafe & Bar SzOK!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.11, 13:07
          ooo, Tini tak już się dorobiło?
      • Gość: Pic Re: Tini Cafe & Bar SzOK!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.08.11, 19:38
        Haha, nawet na stronie macie foto ze zjaraną pizzą! Brawo :D Świetna reklama...
        • Gość: pi Re: Tini Cafe & Bar SzOK!!! IP: *.play-internet.pl 18.09.11, 15:16
          chyba jesteś nieprzytomny, na stronie nie ma zdjęcia pizzy. wymyslaczu, nie pisz o czyms czego nie ma.
    • Gość: kasia Re: Tini Cafe & Bar SzOK!!! IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 26.08.11, 14:37
      Jadłam już wszedzie pizze w jg i wnoskuję że tylko Sorrento sie nadaje - najlepsza pizza w miescie. Do mnie zawsze przyjezdza w 20 - 30 min i jest pyszna. A, i jeszcze na zabobrzu Romana jest spoko.
    • Gość: Piccarz Re: Tini Cafe & Bar SzOK!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.08.11, 23:20
      Dla mnie tylko Pizza King z Zabobrza. Specyficzne ciasto, powtarzalność, kapitalny sos czosnkowy.
      • Gość: SETKA Re: Tini Cafe & Bar SzOK!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.08.11, 15:03
        Pizza King to PORAŻKA moim skromnym zdaniem nieprzyprawiona , udawane "coś" zamiast sera......
        • Gość: Pic Re: Tini Cafe & Bar SzOK!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.08.11, 19:36
          Przykro mi stary, ale kłamiesz. Zjadłem w swoim życiu setki Pizz. Owszem, gdybym miał polecać cokolwiek w lokalu, to poleciłbym Coloseum w Sobieszowie (i tutaj Pizzę Chef z sosem czosnkowym). Natomiast jeśli mowa i Pizzy na dowóz, to w centrum i na Zabobrzu liczy się TYLKO Pizza King. Kapitalny ser ma Dadami, ale ich ciasto nie jest dobre na moje zęby. W Kingu polecam też dwa sosy: czosnkowy i pomidorowy - nikt tak dobrze nie robi tych sosów jak oni. Zresztą, Boże, pizza nie kosztuje majątku. Zadzwońcie i sprawdźcie, zawsze będziecie mogli mnie poszorować.

Skoro o żarciu mowa: nie wiecie może gdzie w Jeleniej można zjeść prawdziwy Turecki kebab? Coś na kształt tego co można w niemcach spotkać? Szukam i szukam... i nic.
    • Gość: TINI Re: Tini Cafe & Bar SzOK!!! IP: *.play-internet.pl 29.08.11, 11:56
      Szanowny Panie Arku, bandzo przepraszam za zaistniałą sytuację. Kilka minut temu przeczytałem pański wpis i natychmiast przeprowadziłem rozmowę z osobą z którą Pan rozmawiał. Jest mi przykro że coś takiego miało miejsca. Bardzo proszę o maila na adre tini.jgora@wp.pl z kontaktem do Pana, gdyż chciałbym osobiście Pana przeprosic i w jakiś sposób zrekompensować się.
      Z poważaniem - A. Niedzielski

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka