Dodaj do ulubionych

Poszukujemy znajomego!

IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 17.08.01, 00:12
W związku z tym, ze kończą się wakacje i będzie więcej osób na forum ponawiam
pytanie które zadał mąż. Czy ktoś zna nr.telefonu lub stronę www. do Miejskiego
Komitetu Przeciwpowodziowego. W czasie transmisji z powodzi był wywiad z naszym
znajomym, z którym urwał się kontakt po zmianie przez Niego pracy. Nie podaję
jego nazwiska, bo nie wiem czy życzyłby sobie, chociaż wiem,że to w znacznym
stopniu ułatwiłoby sprawę. Dlatego bardzo proszę w imieniu męża i swoim o pomoc.
Obserwuj wątek
    • Gość: kama Re: Poszukujemy znajomego! IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 27.08.01, 03:41
      Ponawiam prośbę.
    • sivasec Re: Poszukujemy znajomego! 27.08.01, 16:07
      Jezeli to cos pomoze to sluze pomoca.

WOJEWÓDZKI KOMITET PRZECIWPOWODZIOWY
      ŚLĄSKI URZĄD WOJEWÓDZKI
      40-032 Katowice, ul. Jagiellońska 25
      Ośrodek Dyspozycyjno - Informacyjny
      tel. 032 / 255 36 78
      e-mail: wkpp@katowice.uw.gov.pl.

Centrum Zarządzania Kryzysowego Wojewody
      Tel. (032) 256 56 01, 20 77 101, fax. 256 22 13
      e-mail: czkw@katowice.uw.gov.pl.

Wydział Zarządzania Kryzysowego, Ochrony Ludności i Spraw Obronnych
      tel./fax. 032 / 251 04 32

pozdrawiam

• Gość: kama Re: Poszukujemy znajomego! IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 27.08.01, 16:35
        Dziekuję za chęć udzielenia pomocy. Niestety, mnie chodziło o urząd w Jeleniej
        Górze, dlatego prośbę swoją skierowałam na forum tego miasta a nie Katowic.
        Przepraszam, że przysporzyłam kłopotu.
        • Gość: kama Re: Poszukujemy znajomego! IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 27.08.01, 16:41
          Zapomniałam dodać, że spróbuję tą drogą uzyskać informacje. Jeszcze raz
          dziękuję. Pozdrawiam.
          • sivasec Re: Poszukujemy znajomego! 28.08.01, 12:28
            No wlasnie o to mi chodzilo - zawsze to jakies naprowadzenie. pozdr
            • Gość: kama Re: Poszukujemy znajomego! IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 28.08.01, 14:20
              Odnalazłam znajomego. Dziekuję za pomoc.
              • Gość: SoSoS Re: Poszukujemy znajomego! IP: *.jgora.dialog.net.pl 28.08.01, 14:29
                Fajnie, ze poszukiwanie znalazlo swoj final :-)
                • Gość: kama Re: Poszukujemy znajomego! IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 28.08.01, 22:47
                  Jeśteśmy z mężem niezmiernie wdzięczni SIVASEC. Po 10 latach spotkamy się. Czyż
                  to nie wspaniałe?
                  • sivasec Re: Poszukujemy znajomego! 03.09.01, 16:11
                    tez sie czesze razem z wami hehe
                    • Gość: kama Re: Poszukujemy znajomego! IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 04.09.01, 19:46
                      Jescze raz chciałam Tobie jeszcze raz bardzo, ale to bardzo serdecznie
                      podziękować za podsunięty pomysł. Chociaż muszę przyznać, jak przeczytałam te
                      katowickie adresy to (tylko się nie obraź)pomyślałam, że kpisz sobie.
                      • sivasec Re: Poszukujemy znajomego! 05.09.01, 15:40
                        no raczej nie - jak bym chcial sobie zakpic to bym napisal cos w stylu (wypchaj
                        sie i poszukaj se na piechote albo inne swinstwo) ale to by chyba raczej byla
                        obraza. staralem sie pomoc i bardzo sie ciesze ze ci sie udalo. pozdrowienia
                        dla przyjaciela.
                        • Gość: kama Re: Poszukujemy znajomego! IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 05.09.01, 16:15
                          Czytajac takie treści serce rośnie. Jednak z nami nie jest tak żle. Nie wszyscy
                          mają w oczach tylko $$$. Dzięki takim ludziom jak Ty można mieć nadzieję, że
                          niesienie bezinteresownej pomocy tak obecnie niemodnej zwycięży z
                          powiedzeniem " po mnie choćby potop". A propos potopu: za oknem leje
                          niemiłosiernie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka