Dodaj do ulubionych

forum osiedla kadetów

IP: 46.7.200.* 04.10.11, 22:36
czy ktos moze mi podac adres forum osiedla kadetow, z gory dziekuje
Obserwuj wątek
    • rymcycymcy Re: forum kadetów 05.10.11, 00:24
      Próbuj tutaj >>> www.nasze-wojsko.pl/forum ;))
    • Gość: ja Re: forum osiedla kadetów IP: 46.7.200.* 05.10.11, 11:14

dziekuje za podpowiedz, ale chodzi mi o forum mieszkancow tego osiedla
      wiem ze kiedys takowe istnialo, ale czy nadal... no i nie pamietam adresu, ale jeszcze raz dziekuje za pomoc...
      • Gość: PodJeleniami.pl Re: forum osiedla kadetów IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.12.11, 22:54
        Tak, to prawda, takowe istniało kiedyś, ale aktualnie umarło śmiercią naturalną, jednak jest nadzieja.

Właśnie powstaje (raczkuje) nowe forum forum.podjeleniami.pl i miejmy nadzieję że się rozwinie i będzie ciekawym miejscem wymiany opinii i doświadczeń.

forum.podjeleniami.pl
      • Gość: artor Re: forum osiedla kadetów IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 14.12.11, 00:47
        hahaha , aleś sie dał wkrecić przez rymcego, pieknee :))
        • Gość: PodJeleniami.pl Re: forum osiedla kadetów IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.12.11, 09:08
          Próbowałem, ale nie potrafię zrozumieć Twojej wypowiedzi. Gdzie i w co wkręcić?

Polecam:
          forum.podjeleniami.pl
          • Gość: toja Re: forum osiedla kadetów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.11, 12:02
            Myślę, że forum pod jeleniami umrze śmiercią naturalną jak dogorywa forum parku sudeckiego www.park-sudecki.jgora.pl/.
            • Gość: PodJeleniami.pl Re: forum osiedla kadetów IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.12.11, 15:54
              Oby nie, ale czas pokaże, jeśli tak to znaczy że mieszkańcy raczej mają gdzieś co się dzieje na ich osiedlu.
              • Gość: toja Re: forum osiedla kadetów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.11, 17:05
                Na sudeckim - mają dokładnie gdzieś a jednostki, które coś chcą, wychodzą z jakimiś pomysłami - są skutecznie zaszczekiwane. Tu nie ma sensu wychodzić z inicjatywą ale Tobie- życzę powodzenia :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka