IP: 78.8.38.* 09.02.12, 10:40
Warto czytać palikot.blog.onet.pl/
Obserwuj wątek
    • Gość: dziękuję Re: Warto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.12, 11:52
      dziękuję, jestem hetero.
      • Gość: socjalista Re: Warto IP: 78.8.38.* 09.02.12, 14:01
        Nie wiem co do czego? Tu chodzi o gospodarkę>każda teściowa jest hetera .Poczytaj co się dzieje w Watykanie ,mniemam że to są twoi idole.
        • Gość: dziękuję Re: Warto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.12, 20:59
          lepiej mieć idole w Watykanie niż mieć "pan Ania" jako idol. o gospodarkę chodzi, no tak, Palikot jest jeden z najbogatszych polaków, jego majątek jest szacowany na ok. 90 milionów zł. lewicowiec pełną gębą...
          • Gość: Clitoris Re: Warto IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 09.02.12, 21:14
            dziękuję - wolisz mieć idole w Watykanie? Nie idolów? To jakiej właściwie płci są te osoby w czarnych kieckach w kwaterze głównej katolicyzmu? A może to hermafrodyci, tak jak ich przywódca, pan B.?
            • Gość: dziękuję Re: Warto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.12, 21:45
              clitoris: to wy zaglądacie ludziom pod kiecką a co do Watykanu to tak a nie inaczej napisałem albowiem po stolicy apostolskiej stąpają anioły... o szefa nie wspomnę ;)
              • Gość: socjalista Re: Warto IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.02.12, 23:40
                dziękuję > gdzie ty zyjesz? poczytaj se; Konferencja o zapobieganiu przypadkom seksualnego wykorzystywania dzieci
                Na Papieskim Uniwersytecie Gregoriańskim od 6 do 9 grudnia odbędzie się międzynarodowa konferencja sponsorowana przez Watykan o tym jak sobie radzić z przypadkami seksualnego wykorzystywania. to jest dopiero początek ,zobaczymy jak wypadnie JPII i jego kapciowy!
              • Gość: ba Re: Warto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.12, 08:28
                piszesz jak jakiś schizol albo jak sukienkowy. anioły stąpające po stolicy apostolskiej??? to pewnie nie wiesz o zatajaniu afer pedofilskich i zmowie milczenia w klerze? pewnie też nie słyszałeś o pewnym wysoko postawionym czarnym (lub nawet purpurowym) funkcjonariuszu z USA, który ma żonę i dwójkę dzieci na boku? ja za tą obłudę i hipokryzję dziękuję, wybieram pana z Lublina.
                • Gość: dziękuję Re: Warto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.12, 14:15
                  no właśnie, ja wybieram żonę (żony) i dzieci na boku a tobie zostawiam pana z Lublina (ewentualnie Biedrońia, ale on jest z Warszawy)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka