12.05.12, 17:25
Szukam osób chodzących po górach. Mogą być pojedyncze, grupy czy rodziny.Wiek i płeć bez znaczenia. Liczy się pasja. Chętnie się dołączę. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: re Re: góry IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.05.12, 22:21
      a jakiś namiar na Ciebie? ile masz lat? jakie trasy są dla Ciebie 'zbyt proste' a jakie w sam raz?
      • Gość: rymcycymcy Re: góry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.12, 12:14
        Napisz do piipi ! ;) Wiem, że czasem wspina się na Chojnik czy na Szybowcówę... ;)
        • Gość: 11111111111 Re: góry IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.05.12, 15:55
          Weź nie obrażaj* co?

* - góry szybowcowej i chojnika
          • Gość: rymcycymcy Re: góry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.12, 23:39
            Spoko ;) ...i tak nigdy jeszcze nie wspięła się na szczyt ! ;) Ale jak będzie miała chłopa przed sobą, to na pewno podziała na nią jak kiełbasa przed pyskiem psa i wbiegnie jakby miała silnik odrzutowy w dupie ! ;)
      • Gość: alien Re: góry IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.05.12, 12:53
        właśnie, prosimy o więcej info o Tobie. Jak nie chcesz publicznie to napisz do mnie na gg 7134685. Pozdrawiam
        • szantrapa.0 Re: góry 20.05.12, 09:36
          Chodzę po różnych górach, nie tylko Karkonoszach z racji bliskości. Nie wspinam się więc Himalaje odpadają. Jeżdżę na rowerze typowo rekreacyjnie, na zjazdówkach również. Lubię "wspiąć się" na Szybowcową, popatrzeć z góry na miasto, poczytać przy piwie. Co do wieku- pierwszą wiosnę mam za sobą, drugą też. Skończyłam 40stkę i nie jestem bynajmniej rycząca. No może w sprawie gór. Już sama się nachodziłam.
          • Gość: rymcycymcy Re: góry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.12, 12:19
            Czuję samicę ! ...stara, nie stara, jak ładna jesteś, to popędzę za tobą choćby w Karakorum ! ;) Przyślij fotkę na rymcycymcy@wp.pl, od tego właściwie należałoby zacząć całą dyskusję ! :)
            • szantrapa.0 Re: góry- Karakorum 20.05.12, 14:20
              Gdy wrócisz z Karakorum lub nawet lepiej- zdobędziesz Koronę Ziemi-wyślę nawet dwie.
              • Gość: rymcycymcy Re: góry- Karakorum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.12, 14:53
                Tylko po ch... mi Korona Ziemi czy choćby Karakorum ? ;) Moje zainteresowania sprowadzają się do seksu i wyścigówek ! ...mogę to robić nawet ze starą, zgrzybiałą i z parchami między palcami, byleby tylko miała cycki (nawet sflaczałe) i otwór między nogami ! :)
                • Gość: tratwa Re: góry- Karakorum IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 21.05.12, 10:12
                  Nie wierzę, ze to napisał rymcymcym! Ten ktos jest niezalogowany!
                  Ja mam o rymcymcym dobre zdanie!
                  :-(

Autorkę wątku pozdrawiam. Fajny pomysł z tymi wspólnymi wypadami w góry.
                  Gdyby nie to, ze mam przed sobą wakacje wypełnione wyjazdami, sama chętnie przyłaczyłabym się do takiej grupy!
                  • Gość: rymcycymcy Re: góry- Karakorum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.12, 12:00
                    Osobiście nie widziałem na tym forum żadnego "rymcymcyma" ! ;) ...oryginalny rymcycymcy jest jeden i zawsze pisze niezalogowany ! :)
                  • szantrapa.0 Re: góry- Karakorum 21.05.12, 16:38
                    Dzięki.
                    • Gość: rymcycymcy Re: góry- Karakorum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.12, 17:08
                      "Tratwa" to chyba tonąca, skoro już nawet mojego nicka nie potrafi poprawnie napisać ! :)
                • szantrapa.0 Re: góry- Karakorum 21.05.12, 16:34
                  Gość portalu: rymcycymcy napisał(a):

> Tylko po ch... mi Korona Ziemi czy choćby Karakorum ? ;) Moje zainteresowania s
                  > prowadzają się do seksu i wyścigówek ! ...mogę to robić nawet ze starą, zgrzybi
                  > ałą i z parchami między palcami, byleby tylko miała cycki (nawet sflaczałe) i o
                  > twór między nogami ! :)
                  Uważasz, że twoja odpowiedź jest na miejscu?
                  Do Twojego opisu najlepiej pasuje koza.
                  Gdy będzie spierniczała przed Tobą użyjesz wyścigówki.
                  • Gość: rymcycymcy Re: góry- Karakorum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.12, 17:06
                    Kozami też nie gardzę, pod warunkiem, że jest płci żeńskiej i nie kopie ! ;) ...a przed moją wyścigówką nie zwiejesz, ona jest jak magnes i laski lepią się do niej jak muchy do miodu ! :)
                    • szantrapa.0 Re: góry- Karakorum 22.05.12, 14:55
                      Myślisz Ty na "R", ze to śmieszne? Przepraszam, nie myślisz.
                      No tak, Bozia zapewne nie tylko Ci rozumu poskąpiła.
                      Jeśli jesteś tą babą ze zdjęcia- współczuję.
                      Teraz można zrozumieć Twoje niedowartościowanie, brak kultury, prostactwo i chamstwo.
                      Powodzenia.
                    • szantrapa.0 Re: góry- Karakorum 22.05.12, 15:38
                      Przepraszam, nie powinnam zniżać się do Twojego poziomu.
                      Jeśli jesteś kobietą ze zdjęcia- to nieźle wyszłaś.
    • szantrapa.0 Re: góry- Karakorum 28.05.12, 13:51
      Odnośnie cyców bym się spierała.
      Jednak nie zamierzam się licytować.
      • Gość: rymcycymcy Re: góry- Karakorum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.12, 14:59
        A co, może masz większe ? ;) ...udowodnij to !! :)
    • szantrapa.0 Re: góry- Karakorum-cyce 28.05.12, 13:56
      Może te cyce przesłaniają Ci świat. Zaburzają szczątkowe myślenie.
      • Gość: rymcycymcy Re: góry- Karakorum-cyce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.12, 15:01
        Przesłaniają, bo ma co przesłaniać ! ;) ...zaś twoje są mniejsze od pępka ! :)
    • Gość: Grzesiek Re: góry IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 28.05.12, 22:53
      A możesz dać jakiś kontakt do siebie?.
      • Gość: szantrapa.0 Re: góry IP: *.opera-mini.net 29.05.12, 03:03
        Jasne! Napisz na: wenilindner@wp.pl :)
      • szantrapa.0 Re: góry-do Grześka 30.05.12, 11:39
        28, 29 maja to powrót z Gdynii.
        Nie ma takiej opcji bym wczoraj w nocy podawała namiary na siebie.
        Adres nie jest mój.
        Zapytaj o to dyżurnego złośliwca.
        • Gość: szantrapa.0 Re: góry-do Grześka IP: *.opera-mini.net 30.05.12, 12:19
          Sorki, oczywiście adres jest mój i ja go też podałam.
          Po prostu nie zalogowałam się.
          Musiałam być jakaś nieprzytomna.
          Napisz na w/w adres a omówimy szczegóły.
          Pozdrawiam
          • szantrapa.0 Re: góry-do Grześka 30.05.12, 17:14
            Jeśli masz jakieś pytanie odnośnie gór, możesz pisać na szantrapę a ja odpowiem.
            Co do Twojej płci- nie moja sprawa.
            • Gość: szantrapa.0 Re: góry-do Grześka IP: *.opera-mini.net 31.05.12, 01:52
              PS. Na szantrapę, czyli na mail, który Ci podałam: wenilindner@wp.pl
              • szantrapa.0 Re: góry-do Grześka-szachrajstwa c.d. 31.05.12, 09:53
                Nie widzisz, że to nie ja podaję namiary.
                Zgłoszę administratorowi, że ktoś się podszywa.
                Pozdrawiam pańcię ze zdjęcia.
                • Gość: szantrapa.0 Re: góry-do Grześka-szachrajstwa c.d. IP: *.opera-mini.net 31.05.12, 12:33
                  Żeby uściślić: wszystkie posty podpisane szantrapa.0 są moje.
                  Czasem mi tylko logowanie przestaje działać.
                  Ktoś podszywa się, ale w innych wątkach, tu wszystko jest OK.
                  • Gość: 666 Re: góry-do Grześka-szachrajstwa c.d. IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.05.12, 14:11
                    ehh rymcy... 60 lat na karku a ty dalej jak gimnazjum... stary dziad a głupi
                    • szantrapa.0 Góry-Daj spokój 31.05.12, 15:25
                      Rymcymcymy, czy z koziej dupy jajko.
                      Nie wpierniczaj się.
                      Nie oszukuj.
                      Nie piszę jako gość szantrapa, tylko szantrapa.
                      Nudzisz się. Może spacer po górach?
                      Już nie jesteś Grześkiem?
                      • Gość: szantrapa.0 Re: Góry-Daj spokój IP: *.opera-mini.net 31.05.12, 20:16
                        Rymcymcymcy, Twoje trzy szóstki mogą być dla Ciebie pechowe.
                        Po co zaśmiecasz dyskusję?
                        Po co kłamiesz?
                        Lekcje odrobione?
                        Prawdziwa szantrapa.0 albo się loguje, albo pisze z neoplusa.
                        Nie uda Ci się mnie podrobić.
                        • Gość: szantrapa.0 Re: Góry-Daj spokój IP: *.opera-mini.net 31.05.12, 20:20
                          Znaczy się, pisze z opery.
                          Ech, tak to jest, jak człowiek popije.
                          Wtedy albo zapomina się logować, albo swojego IP.
                          Takie życie.
                  • szantrapa.0 Re: góry-do idioty 31.05.12, 15:32
                    Jeszcze chwilę a ktoś uwierzy.
                    Na głupotę nie ma lekarstwa.
                    Bawisz się?
                    Bawisz się dobrze?
                    Żeby Ci kapcie z kopyt nie spadły.
                    • Gość: szantrapa.0 Re: góry-do idioty IP: *.opera-mini.net 31.05.12, 20:17
                      To oczywiście było skierowane do "666", jakby ktoś miał wątpliwości.
                    • Gość: asd Re: góry-do idioty IP: *.tvk3.pl 31.05.12, 20:32
                      osobo ze stałego nicka dajesz się podpuszczać jak dziecko jakiemuś trollowi. daj spokój z odpisywaniem temu cymbałowi bo nigdy nie przestanie. takie debile podniecają się jak są w stanie wywołać pyskówkę w necie bo w realu to srają w majty. nie odpisuj tej szmacie bo tylko go nakręcasz.
                      • Gość: szantrapa.0 Re: góry-do idioty IP: *.opera-mini.net 01.06.12, 02:26
                        Masz rację.
                        Ale muszę prostować bzdury.
                        Nie rozumiem, dlaczego komuś zależy, żeby osoba nie skontaktowała się ze mną.
                        Nie rozumiem, skąd tyle zła w ludziach.
                        A ja tylko lubię chodzić po górach i szukam przyjaciela.
                    • szantrapa.0 Re: góry-do idioty 05.06.12, 14:28
                      Wiem, że odpowiadając pobudzam jeszcze bardziej osobę psychicznie obciążoną.
                      Niech się matoł cieszy.
                      Powinien popracować nad składnią, stylistyką, by się podszywać.
                      Macie rację: "g" się nie rusza.
                      • Gość: szantrapa.0 Re: góry-do idioty IP: *.opera-mini.net 05.06.12, 21:58
                        To było oczywiście do Grześka.
    • Gość: Grzesiek Re: góry IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.06.12, 09:25
      O cholera, trochę się pogubiłem. Sobota rano robi swoje. To jaki w końcu jest ten e-mail?.
      • Gość: szantrapa.0 Re: góry IP: *.opera-mini.net 02.06.12, 12:30
        wenilindner@wp.pl.
        Pisz prędko, to szybciej pójdziemy w góry.
        Już nie mogę się doczekać.
        Na zachętę dodam, że cel matrymonialny nie wykluczony :)
        Pozdrawiam
        • piipi_1 Re: góry 02.06.12, 16:57
          ~Cześć Szantrapa.O
          ~Wiesz,gdzie jest Babia Ściezka ? ... dołącz do Fajnych Ludzi,którzy
          chodzą chętnie po takich ścieżkach,ale również zdobywają góry !
          /więcej inf.tyg."Nowiny Jeleniogórskie" str.27 - "W niedzielę na wycieczkę"
          pozdrawiam*p
          • Gość: szantrapa.0 Re: góry IP: *.opera-mini.net 02.06.12, 21:12
            Babia Ścieżka to pewnie dla bab?
            Może ty Piipi wybierzesz się ze mną, bo Grzesiek taki jakiś niezdecydowany?
            Maila już znasz, więc pisz śmiało.
            Pokażesz mi tę Babią Ścieżkę, musi być tam ciekawie.
            Pozdrawiam
    • julijulia86 Re: góry 15.07.16, 13:01
      na wspaniały pobyt w górach serdecznie zapraszamy do Hoteliku Orański - pobyt mimo że krótki z pewnością będzie przyjemny i niezapomniany!
      Hotelik Orański jest położony w górach, w malowniczej okolicy Kotliny Kłodzkiej.
      Oferujemy noclegi w atrakcyjnej cenie i smaczną, zdrową domową kuchnię.
      Do tego bezpłatne miejsce parkingowe, a do użytku gości jest również piękny ogród oraz miejsce na grilla. Hotelik jest również przyjazny zwierzętom. Okolice Hoteliku Orańskiego są bogate w atrakcje - zaledwie 0,5 km od Hoteliku znajduje się zalew z wieżą widokową, w pobliżu znajduje się również pierwszy w Polsce park linowy Skalisko, będący doskonałą rozrywką zarówno dla młodzieży, jak i dorosłych.
      Jest to też idealna opcja na krótkie pobyty - 3,4 dni, weekendy - na pewno każdy znajdzie w tym miejscu coś dla siebie, zarówno dorośli, jak i dzieci.
      Kontakt:www.hotelikoranski.pl
      793 665 806 Paulina Grzelaczyk
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka