Dodaj do ulubionych

janina- imieniny

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 22:19
Hej, forumowicze. Mamy solenizantkę, Jazda z życzeniami ! (ja już złożyłem na
innym "temacie"). Przy okazji - buziaki dla pozostałych Janów i Janek .
Sorry, że tak późno się opamiętałem ale podobno lepiej... itd
Pozdro!
Obserwuj wątek
    • Gość: Wojtek Re: janina- imieniny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 22:28
      negus tosie nazywa pucowanie to co ty robisz zyczenia kwiatki laurki, heheh.
      • Gość: negus Re: janina- imieniny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 22:42
        A już myślałem (temat:Cieplice), że coś z Ciebie będzie. Pampers przy Tobie to
        rzeszoto.
        Wyobraź sobie, że nic a nic z tego, co mi imputujesz (żeby nie nazwać tego
        dosadniej). Czy nie dociera do Twojej pały, że można komuś życzyć od tak , po
        ludzku, żeby było milej ? Czego jak czego ale pucowania to ty chłopie u mnie
        nie doświadczysz... :-(((
        • Gość: Wojtek Re: janina- imieniny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 22:55
          hehe nie obrazaj sie:) tak tylko mnie ponislo:) postaram sie byc juz powazny
    • Gość: janina Re: janina- imieniny IP: *.jgora.dialog.net.pl 25.06.04, 08:04
      Serdecznie dziekuje za zyczenia i pamiec :), ale jak wynika z kolejnych postów
      te imieniny to jak wesele w Zakopcu - jakas awantura zdarzyc sie musi... mimo
      to dzieki
      • Gość: Wojtek z Zakopca Re: janina- imieniny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.04, 10:37
        szczero prawde Gazdzino gadocie:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka