neandertalski 23.08.04, 14:38 ;) www.zgorzelec.kgb.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pieregierulka Re: polecam zgorzeleckim zboczeńcom 21.10.04, 04:13 dlaczego zboczeńcom? Czasem tam zaglądam, czy jest coś ze mną nie tak? Odpowiedz Link Zgłoś
neandertalski Re: polecam zgorzeleckim zboczeńcom 22.10.04, 09:34 zboczenie polega na odbiegnięciu od głównego nurtu, wg mnie porównując populację naszego miasta i zainteresowanie jego historią, jest to jednak zboczenie. Tutejszy człowiek normalny zajmuje się takimi sportami ekstremalnymi jak grillowanie na działce i porównywanie cen w realu, biedronce i lidlu a nie kartkami pocztowymi;) Odpowiedz Link Zgłoś
exprorer Re: polecam zgorzeleckim zboczeńcom 03.12.04, 22:48 hmmm nie pomyślałem,że zajmujac się widokówkami można zostac zboczencem :)) no ale niech i tak bedzie.Jeżeli mówimy o zgorzelec.kgb.pl to zapraszam już wkrótce,myśle,że materiały które szykuje do publikacji wraz z portalem zgorzelec.info spowoduja conajmniej duże zainteresownie historia miasta- przynajmiej tak bym sobie życzył,więc prosze wszystkich zgorzeleckich zboczencow o trzymanie kciukow za nowy projekt. Patelski Bartłomiej (www.zgorzelec.kgb.pl) Odpowiedz Link Zgłoś
exprorer Re: polecam zgorzeleckim zboczeńcom 21.02.05, 15:29 Pozwolę sobie zaprosić Państwa do obejrzenia naszej najnowszej pracy.Życzę miłego zwiedzania. www.stary.zgorzelec.info Pozdrawiamy serdecznie Patelski Bartłomiej Aleksander Pitura Odpowiedz Link Zgłoś
szastia Re: polecam zgorzeleckim zboczeńcom 31.03.05, 12:27 Dziękuję za tą stronę, a w szczególności za zdjęcia. Stare oczywiście....teraźniejszość naszego lokalnego krajobrazu jest dla mnie zbyt przybijająca, aby ją oglądać na zdjęciach. A za stronę "czapki z głów" dla Szanownych Panów... Odpowiedz Link Zgłoś
madzia_b2 Re: polecam zgorzeleckim zboczeńcom 26.04.05, 16:55 Hej! Trafiłam przypadkiem na wasze dyskusje i ich temat b mi się spodobał. Uważam, ze Zgorzelec ma interesującą historię, kt. warto na pewno poznać. Jeżeli będziecie robili w teren w poszukiwaniu śladów po starych mostach, dajcie znać :) Papa, Madzia P.S. Stronka jest super :) Odpowiedz Link Zgłoś