Gość: pracownik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 17:48 Co sadzicie o stacji paliw Müller w Cieplicach. Fajnie tam, czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prawdziwy_jelen Re: stacja paliw Müller 16.12.04, 18:12 Ja powiem że byłoby fajniej, i bym na niej tankował bo ma atrakcyjne ceny i dobrą jakość paliw gdyby wprowadzono jakiś program lojalnościowy. Zawsze to człowiek dostaje jakieś upominki raz na rok:) I dlatego taknuje na ORLENIE ale zmieniłbym na Mullera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prafianin Re: stacja paliw Müller IP: *.clk.net / *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.04, 19:34 jest Ok Odpowiedz Link Zgłoś
figa2 Re: stacja paliw Müller 24.01.05, 19:34 Stacja Muller w Jeleniej to złodzieje jakich mało. Do mojej Skody z 40l bakiem na ich stacji wchodzi 50l gdy niepali się jeszcze rezerwa. Głupkowato uśmiechnięty sprzedawca poinformował mnie, że bak mojego samochodu jest chyba z gumy. BOJKOTUJCIE tą stację benzynową!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki1 Re: stacja paliw Müller IP: *.mckinn1.vic.optusnet.com.au 26.01.05, 04:49 nie ma samochodow z 40l zbiornikiem, takich sie nie robi od czasow jak zaprzestano producji mikrusow czy wozkow invalidzkich na bazie motocykli Jawa... zbiornik paliwa nie jest zatwierdzona, miara, do kalibracji pomp sa, do tego specjane pojemniki. Ludzie ktorzy tak argumentuja, swoje odczucia sa, glupi, ska,pi nie calkiem normalni i bedzie duzo lepiej jak benda,,jez'dzic' rowerem. Przewietrza, sie troszeczke, i nie be,da, musieli tankowac' a za to za darmoche, od czasu do czasu moga, se dentki podpompowac' na stacji...szerokiej drogi palancie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stały czytelnik Re: stacja paliw Müller IP: *.clk.net / *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.04, 23:04 jest może fajna ale ja i tak wole tankować na stacji na Wolności lub w Kowarach. Ważne jest że Tam zawsze ktoś mi pomorze i nie będe musiał się męczyć :) Są bardzo mili pracownicy aaa i jeszcze jedno, nie zawiodłem się na Paliwie. Oby tak dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bryku Re: stacja paliw Müller IP: *.PMPoland.PL / *.jgora.dialog.net.pl 23.12.04, 15:26 Mam wrażenie, że jesteście w zmowie z innymi stacjami (zawsze litr benzyny 95 jest 2 grosze tańszy, niż na innych stacjach). Poza tym program lojalnościowy byłby rzeczywiście ok. Sam też tankuję na Millerze w Cieplicach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martin Re: stacja paliw Müller IP: *.jzo.com.pl 05.01.05, 06:23 firmujecie w Cieplicach również gaz, który znajduje się na terenie stacji, choć chyba w innych rękach (?). Nalewałem dwa razy, za drugim samochód zaczął wariować - więc nie polecam... Odpowiedz Link Zgłoś
szlifierski Re: stacja paliw Müller 15.07.14, 14:47 Uważajcie na stacje Muller bo zaczeli dodawac do benzyny rozpuszczalnik . Tydzień temu tankowałem na stacji w Radomierzu i niestety do domu ledwo dojechałem. Silnik prychał , rychał , szczescie ze to stary ford. Po wylaniu benzyny ze zbiornika i wlaniu nowej z orlena auto idzie jak burza. A benzyna wylana ma charakterystyczny zapach rozpuszczalnika i jest zbyt blada. Napewno cos kombinuja. Odpowiedz Link Zgłoś