Gość: koras IP: *.focal-chi.corecomm.net 16.06.01, 21:26 Od pewnego czasu nie ma w sklepach slynnego podpiwka. Moze ktos wie co sie dzieje? Kiedys nawet do Stanow go exportowali a teraz cisza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: IGLOS Re: CO SIE DZIEJE Z PODPIWKIEM? IP: *.jgora.dialog.net.pl 17.06.01, 16:06 Drogi Korasie!. Dla takiego fanatyka złocistego płynu to musi być okrutne,ponieważ wiem że każda rzecz będąca choć namiastką prawdziwego browarku jest dla ciebie świętością.Obiecuję że wytężę wszystkie siły i poruszę ziemię w posadach by zdobyć gdzieś w Jeleniej podpiwek.Niewiem czy uda się ale postaram się przesłać ci niewielką ilość .Czekaj więc cierpliwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: CO SIE DZIEJE Z PODPIWKIEM? IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 04.07.01, 00:31 Zapewniałeś,że dowiesz się czegoś o podpiwku.Sądziłam,że po kilku dniach będzie odpowiedź,a tu cisza.Czy naprawdę aż tak trudno znaleźć odpowiedź na takie chyba proste pytanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koras Re: CO SIE DZIEJE Z PODPIWKIEM? IP: *.focal-chi.corecomm.net 04.07.01, 00:50 Gość portalu: kama napisał(a): > Zapewniałeś,że dowiesz się czegoś o podpiwku.Sądziłam,że po kilku dniach będzie > > odpowiedź,a tu cisza.Czy naprawdę aż tak trudno znaleźć odpowiedź na takie > chyba proste pytanie? Widze ze nie tylko ja jestem ciekaw co sie stalo ze nigdzie nie ma tego cudownego napoju.Ale warto poczekac na wiesci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kama Re: CO SIE DZIEJE Z PODPIWKIEM? IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 04.07.01, 16:43 Właśnie zauważyłam,że pojawił się IGLOS,który obiecywał wyjaśnić sprawę.Może wejdzie tutaj i przypomni sobie o danej obietnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maurycy Re: CO SIE DZIEJE Z PODPIWKIEM? IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 06.07.01, 11:19 To proste. Słod czarny krystaliczny. Cukier. Drożdże piwne. Woda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: CO SIE DZIEJE Z PODPIWKIEM? IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 07.07.01, 01:04 Bardzo dziękuję za przepis.Niestety jestem zupełny antytalent jeśli chodzi o kulinaria.Kocham jeść, pić ale niestety jak ktoś inny przygotuje.Jeżeli sama mam błysnąć,to konieczne są mrożonki,puszki i inne półprodukty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koras Re: CO SIE DZIEJE Z PODPIWKIEM? IP: *.focal-chi.corecomm.net 07.07.01, 05:31 Gość portalu: maurycy napisał(a): > To proste. > Słod czarny krystaliczny. > Cukier. > Drożdże piwne. > Woda. Jak by byly jeszcze proporcje to bym sie bardziej ucieszyl,ale i tak dzieki za dobre checi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: CO SIE DZIEJE Z PODPIWKIEM? IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 07.07.01, 14:14 Myślę,że Maurycy dopisze proporcje.Jak Tobie Koras wyjdzie to i ja pokuszę się o przygotowanie tego napoju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maurycy Re: CO SIE DZIEJE Z PODPIWKIEM? IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 08.07.01, 01:12 Jutro - ciiiiiiiiii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: CO SIE DZIEJE Z PODPIWKIEM? IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 08.07.01, 02:01 Na pewno sprawdzę, czy to jest taka prosta sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś