Dodaj do ulubionych

CO SIE DZIEJE Z PODPIWKIEM?

IP: *.focal-chi.corecomm.net 16.06.01, 21:26
Od pewnego czasu nie ma w sklepach slynnego podpiwka.
Moze ktos wie co sie dzieje?
Kiedys nawet do Stanow go exportowali a teraz cisza.
Obserwuj wątek
    • Gość: IGLOS Re: CO SIE DZIEJE Z PODPIWKIEM? IP: *.jgora.dialog.net.pl 17.06.01, 16:06
      Drogi Korasie!.
      Dla takiego fanatyka złocistego płynu to musi być okrutne,ponieważ wiem
      że każda rzecz będąca choć namiastką prawdziwego browarku jest dla ciebie
      świętością.Obiecuję że wytężę wszystkie siły i poruszę ziemię w posadach
      by zdobyć gdzieś w Jeleniej podpiwek.Niewiem czy uda się ale postaram
      się przesłać ci niewielką ilość .Czekaj więc cierpliwie.
      • Gość: kama Re: CO SIE DZIEJE Z PODPIWKIEM? IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 04.07.01, 00:31
        Zapewniałeś,że dowiesz się czegoś o podpiwku.Sądziłam,że po kilku dniach będzie
        odpowiedź,a tu cisza.Czy naprawdę aż tak trudno znaleźć odpowiedź na takie
        chyba proste pytanie?
        • Gość: koras Re: CO SIE DZIEJE Z PODPIWKIEM? IP: *.focal-chi.corecomm.net 04.07.01, 00:50
          Gość portalu: kama napisał(a):

> Zapewniałeś,że dowiesz się czegoś o podpiwku.Sądziłam,że po kilku dniach będzie
          >
          > odpowiedź,a tu cisza.Czy naprawdę aż tak trudno znaleźć odpowiedź na takie
          > chyba proste pytanie?

Widze ze nie tylko ja jestem ciekaw co sie stalo ze nigdzie nie ma tego cudownego
          napoju.Ale warto poczekac na wiesci.
          • Gość: Kama Re: CO SIE DZIEJE Z PODPIWKIEM? IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 04.07.01, 16:43
            Właśnie zauważyłam,że pojawił się IGLOS,który obiecywał wyjaśnić sprawę.Może
            wejdzie tutaj i przypomni sobie o danej obietnicy.
    • Gość: maurycy Re: CO SIE DZIEJE Z PODPIWKIEM? IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 06.07.01, 11:19
      To proste.
      Słod czarny krystaliczny.
      Cukier.
      Drożdże piwne.
      Woda.
      • Gość: kama Re: CO SIE DZIEJE Z PODPIWKIEM? IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 07.07.01, 01:04
        Bardzo dziękuję za przepis.Niestety jestem zupełny antytalent jeśli chodzi o
        kulinaria.Kocham jeść, pić ale niestety jak ktoś inny przygotuje.Jeżeli sama
        mam błysnąć,to konieczne są mrożonki,puszki i inne półprodukty.
      • Gość: koras Re: CO SIE DZIEJE Z PODPIWKIEM? IP: *.focal-chi.corecomm.net 07.07.01, 05:31
        Gość portalu: maurycy napisał(a):

> To proste.
        > Słod czarny krystaliczny.
        > Cukier.
        > Drożdże piwne.
        > Woda.

Jak by byly jeszcze proporcje to bym sie bardziej ucieszyl,ale i tak dzieki za
        dobre checi.
        • Gość: kama Re: CO SIE DZIEJE Z PODPIWKIEM? IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 07.07.01, 14:14
          Myślę,że Maurycy dopisze proporcje.Jak Tobie Koras wyjdzie to i ja pokuszę się
          o przygotowanie tego napoju.
          • Gość: maurycy Re: CO SIE DZIEJE Z PODPIWKIEM? IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 08.07.01, 01:12
            Jutro - ciiiiiiiiii
            • Gość: kama Re: CO SIE DZIEJE Z PODPIWKIEM? IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 08.07.01, 02:01
              Na pewno sprawdzę, czy to jest taka prosta sprawa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka