Dodaj do ulubionych

Oddalacie się od Gliwic.

IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 03.07.01, 01:06
Z przykrością stwierdzam,że dość duża ilość postów dzieli was od Gliwic.Mam
propozycję.Może przyłączycie się do akcji na rzecz organizacji EXPO-2010 we
Wrocławiu?
Obserwuj wątek
    • Gość: koras Re: Oddalacie się od Gliwic. IP: *.focal-chi.corecomm.net 04.07.01, 00:06
      Gość portalu: kama napisał(a):

> Z przykrością stwierdzam,że dość duża ilość postów dzieli was od Gliwic.Mam
      > propozycję.Może przyłączycie się do akcji na rzecz organizacji EXPO-2010 we
      > Wrocławiu?

Jeszcze nic straconego wszystko mozna nadrobic prawda?:))
      • Gość: kama Re: Oddalacie się od Gliwic. IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 04.07.01, 00:10
        Teoretycznie tak,ale w praktyce będzie chyba trudno.Chyba zauważyłeś,że po tym
        forum biegają cztery osoby na krzyż.Chyba to prawda,że Jelonka wyjechała na
        saxy.
        • Gość: maurycy Re: Oddalacie się od Gliwic. IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 04.07.01, 09:27
          Cienko widzę nasze jeleniogórskie forum. Zapanowały już wakacje. Chetnie bym
          się udzielił, bo Jelonka moglaby coś z Expo skorzystać.
    • Gość: maurycy Re: Oddalacie się od Gliwic. IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 06.07.01, 11:16
      Pracuje ciężko i nadrabiam
      • Gość: kama Re: Oddalacie się od Gliwic. IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 07.07.01, 01:10
        Maurycy jestem pełna podziwu dla dzisiejszej (a właściwie wczorajszej)Twojej
        wytrwałości.Nadrobiłeś za wszystkie czasy.Jak wczoraj opuszczałam forum było
        766 postów.Dzisiaj nie mogłam uwierzyć,że aż tyle przybyło.
        • Gość: koras Re: Oddalacie się od Gliwic. IP: *.focal-chi.corecomm.net 07.07.01, 05:24

> Maurycy jestem pełna podziwu dla dzisiejszej (a właściwie wczorajszej)Twojej
          > wytrwałości.Nadrobiłeś za wszystkie czasy.Jak wczoraj opuszczałam forum było
          > 766 postów.Dzisiaj nie mogłam uwierzyć,że aż tyle przybyło.
          Jak by tak kazdy naskrobal to sporo bysmy punktow nabili no i znow by my
          prowadzili:)))
          • Gość: kama Re: Oddalacie się od Gliwic. IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 07.07.01, 14:16
            Mało.że byśmy prowadzili.Widzisz już te zazdrosne minki,że Jelenia Góra potrafi
            (oczywiście jeżeli tylko chce).
            • Gość: koras Re: Oddalacie się od Gliwic. IP: *.focal-chi.corecomm.net 07.07.01, 22:42

> Mało.że byśmy prowadzili.Widzisz już te zazdrosne minki,że Jelenia Góra potrafi
              > (oczywiście jeżeli tylko chce).

Pewno ze chce.
              • Gość: kama Re: Oddalacie się od Gliwic. IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 07.07.01, 23:13
                No to do roboty. Koniec z grillami,piknikami i innymi przyjemnościami.Nastąpił
                czas pracy.
                • Gość: maurycy Re: Oddalacie się od Gliwic. IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 08.07.01, 01:02
                  Pracuje społecznie.
                  • Gość: kama Re: Oddalacie się od Gliwic. IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 08.07.01, 01:48
                    Chyba jak każdy na tym forum.Społecznie i z przyjemnością.
                    • Gość: SoSoS Re: Oddalacie się od Gliwic. IP: *.jgora.dialog.net.pl 08.07.01, 11:57
                      Na dobry poczatek mozna lyknac Gorzow Wielkopolski :-)
                      • Gość: koras Re: Oddalacie się od Gliwic. IP: *.focal-chi.corecomm.net 12.07.01, 01:35
                        Gość portalu: SoSoS napisał(a):

> Na dobry poczatek mozna lyknac Gorzow Wielkopolski :-)

Nie mow glosno bo ktos od nich uslyszy i odkreca jak Gliwice.
                        • Gość: kama Re: Oddalacie się od Gliwic. IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 12.07.01, 13:50
                          Mam wrażenie,że przy zacięciu jakie panuje od niedzieli trudno będzie łyknąć
                          jakiekolwiek miasto.
                          • Gość: SoSoS Re: Oddalacie się od Gliwic. IP: *.jgora.dialog.net.pl 14.07.01, 19:11
                            Gość portalu: kama napisała:

> Mam wrażenie,że przy zacięciu jakie panuje od niedzieli trudno będzie łyknąć
                            > jakiekolwiek miasto.

Chyba, ze zimnego browarka!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka