Gość: kama IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 03.07.01, 01:06 Z przykrością stwierdzam,że dość duża ilość postów dzieli was od Gliwic.Mam propozycję.Może przyłączycie się do akcji na rzecz organizacji EXPO-2010 we Wrocławiu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: koras Re: Oddalacie się od Gliwic. IP: *.focal-chi.corecomm.net 04.07.01, 00:06 Gość portalu: kama napisał(a): > Z przykrością stwierdzam,że dość duża ilość postów dzieli was od Gliwic.Mam > propozycję.Może przyłączycie się do akcji na rzecz organizacji EXPO-2010 we > Wrocławiu? Jeszcze nic straconego wszystko mozna nadrobic prawda?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Oddalacie się od Gliwic. IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 04.07.01, 00:10 Teoretycznie tak,ale w praktyce będzie chyba trudno.Chyba zauważyłeś,że po tym forum biegają cztery osoby na krzyż.Chyba to prawda,że Jelonka wyjechała na saxy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maurycy Re: Oddalacie się od Gliwic. IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 04.07.01, 09:27 Cienko widzę nasze jeleniogórskie forum. Zapanowały już wakacje. Chetnie bym się udzielił, bo Jelonka moglaby coś z Expo skorzystać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maurycy Re: Oddalacie się od Gliwic. IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 06.07.01, 11:16 Pracuje ciężko i nadrabiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Oddalacie się od Gliwic. IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 07.07.01, 01:10 Maurycy jestem pełna podziwu dla dzisiejszej (a właściwie wczorajszej)Twojej wytrwałości.Nadrobiłeś za wszystkie czasy.Jak wczoraj opuszczałam forum było 766 postów.Dzisiaj nie mogłam uwierzyć,że aż tyle przybyło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koras Re: Oddalacie się od Gliwic. IP: *.focal-chi.corecomm.net 07.07.01, 05:24 Gość portalu: kama napisał(a): > Maurycy jestem pełna podziwu dla dzisiejszej (a właściwie wczorajszej)Twojej > wytrwałości.Nadrobiłeś za wszystkie czasy.Jak wczoraj opuszczałam forum było > 766 postów.Dzisiaj nie mogłam uwierzyć,że aż tyle przybyło. Jak by tak kazdy naskrobal to sporo bysmy punktow nabili no i znow by my prowadzili:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Oddalacie się od Gliwic. IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 07.07.01, 14:16 Mało.że byśmy prowadzili.Widzisz już te zazdrosne minki,że Jelenia Góra potrafi (oczywiście jeżeli tylko chce). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koras Re: Oddalacie się od Gliwic. IP: *.focal-chi.corecomm.net 07.07.01, 22:42 Gość portalu: kama napisał(a): > Mało.że byśmy prowadzili.Widzisz już te zazdrosne minki,że Jelenia Góra potrafi > (oczywiście jeżeli tylko chce). Pewno ze chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Oddalacie się od Gliwic. IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 07.07.01, 23:13 No to do roboty. Koniec z grillami,piknikami i innymi przyjemnościami.Nastąpił czas pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maurycy Re: Oddalacie się od Gliwic. IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 08.07.01, 01:02 Pracuje społecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Oddalacie się od Gliwic. IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 08.07.01, 01:48 Chyba jak każdy na tym forum.Społecznie i z przyjemnością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SoSoS Re: Oddalacie się od Gliwic. IP: *.jgora.dialog.net.pl 08.07.01, 11:57 Na dobry poczatek mozna lyknac Gorzow Wielkopolski :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koras Re: Oddalacie się od Gliwic. IP: *.focal-chi.corecomm.net 12.07.01, 01:35 Gość portalu: SoSoS napisał(a): > Na dobry poczatek mozna lyknac Gorzow Wielkopolski :-) Nie mow glosno bo ktos od nich uslyszy i odkreca jak Gliwice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Oddalacie się od Gliwic. IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 12.07.01, 13:50 Mam wrażenie,że przy zacięciu jakie panuje od niedzieli trudno będzie łyknąć jakiekolwiek miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SoSoS Re: Oddalacie się od Gliwic. IP: *.jgora.dialog.net.pl 14.07.01, 19:11 Gość portalu: kama napisała: > Mam wrażenie,że przy zacięciu jakie panuje od niedzieli trudno będzie łyknąć > jakiekolwiek miasto. Chyba, ze zimnego browarka! Odpowiedz Link Zgłoś