Dodaj do ulubionych

solidny introligator

10.10.05, 13:59
Witam,
czy moglby ktos polecic dobrego, starej daty introligatora? Chodzi mi nie o
takiego co szybko nowymi technikami oprawia prace dyplomowe, tylko o takiego
od naprawy starych ksiazek, gdzie trzeba cos dokleic, doszyc czy dosztukowac.
Dziekuje.M.
Obserwuj wątek
    • kazimierzp Re: solidny introligator 10.10.05, 16:23
      Ja dawałem na Armii Krajowej (w głębi pomiędzy policją a budynkiem przy
      Bohaterów Getta). Na usługi nie narzekałem.
      • Gość: wia Re: solidny introligator IP: *.cpu-zeto.com.pl 11.10.05, 07:44
        A mnie bardzo odpowiadał introligator, który mieszka na Wojska Polskiego po
        stronie Sądu jakieś 2-3 budynki przed sądem ( jak się idzie od strony Cieplic).
        Tylko nie wiem, czy jeszcze świadczy usługi....
        • Gość: Blondyneczka Re: solidny introligator IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.05, 09:44
          A mi to bardzo odpowiadał taki jeden introligator, który przychodził do mojego
          męża zaraz po tym jak on wychodził do pracy, ale on normalnie wtedy wchodził do
          mieszkania pomagał mi sprzątać, kochał się ze mną, wynosił śmieci, kochał się ze
          mną, gotował ze mną obiad, później znowu się ze mną kochał, poźniej znowu się ze
          mną kochał.... Hmmm, ciągle się zastanawiam czego on właściwie chciał od mojego
          męża?
          • wk53jan Re: solidny introligator 11.10.05, 22:13
            A może być inny zawód ? Chętnie wpadnę do Twojego męża w jakiejś sprawie...:-)
    • ggw2 Re: solidny introligator 11.10.05, 09:51
      Dziekuje p.Kazimierzu i Wia za info; Blondynko chyba nie o takie uslugi mi
      chodzilo...
      M.
      • holejnik Re: solidny introligator 11.10.05, 20:43
        Witam, proponuje bardzo dobrego i zarazem solidnego introligatora z ul. Armii
        Krajowej w podwórku obok Policji, nigdy a wiele razy korzystałem z usług , nie
        miałem uwag. Polecam
        • Gość: RS Re: solidny introligator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 22:52
          Tak, ten introligator przy policji jest solidny i zna się. No i ma całkiem
          dobre ceny. Robi bardzo porządnie. Polecam bo to sprawdzony adres:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka