12.12.05, 11:33
Ktory portal wolicie www.jg24.pl czy tez jelenia.pl, czy
jelonka.pl ?

W ogole uwazacie,ze portale sapotrzebne naszemu miastu?
Obserwuj wątek
    • krasnaleq Re: Portal JG 12.12.05, 13:27
      jg24.pl - newsy,tresc, szybkosc strony - ok , a jelonka - sentymentalnie ...
      choc fajna grafika ...
      • Gość: obywatel Re: Portal JG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 14:24
        Tak do strony www.Jelonka.com jakoś się juz przyzwyczaiłem, ale powiem jeszcze
        że wielu ludzi z Jeleniej Góry wogóle nie wie iż Jelenia Góra ma swój portal
        internetowy, ba nawet kilka, jak mówia reklama dzwignią handlu.
    • goniaaa87 Re: Portal JG 12.12.05, 17:07
      www.jelenia.pl ... najlepsza stronka :) uważam, że teraz już poprawiło się
      uaktualnianie.. nowy dizajn .. więc zapraszam :) ...
    • Gość: zbycho jg24 IP: *.dami.pl 13.12.05, 23:59
      ja sledze postepy tego portalu. mi sie podoba!
      • Gość: danka Re: jg24 IP: *.dami.pl 15.12.05, 00:37
        ja równierz ostatnio tam podglądam, mają zawsze aktualne info. co sądzicie?
    • hansik1945 Re: Portal JG 15.12.05, 14:27
      jasne, ze www.jg24.pl guwniane sa pozostala, a serio ... to wole jg24.pl bo jest
      przejzyste, mam dyslekcje,wiec wara od bledow ortograficznych
      • Gość: kolo Re: Portal JG IP: *.dami.pl / *.dami.pl 15.12.05, 15:34
        to sobie to co piszesz i chesz wyslac na forum sprawdzaj najpierw w edytorze
        tekstu !!!
      • wk53jan Re: Portal JG 17.12.05, 12:37
        Kolo ma rację; pisz pod wordem a nie chrzań o dysleksji (chyba dysgrafii? a zresztą, co to za różnica...).
        Za moich czasów nie było dysleksji, dysgrafii, słowników, edytorów tekstu i innych pierdół a ludzie zdawali matury. Trzy błędy orto i matura za rok.
        Ciekawe, jakby to zabrzmiało u Mickiewicza...
        ..."Litfo, ojtrzysno moia...."
    • wk53jan Re: Portal JG 17.12.05, 12:40
      Nie będę ukrywał, że o "JG24" i "jelenia" nawet nie widziałem. Zaglądałem czasami do jelonki. Ale z oceną poczekam trochę, muszę się z nimi oswoić żeby pogląg na temat jelonki nie przesłaniam oceny.
      • Gość: moder Re: Portal JG IP: *.dami.pl 24.12.05, 22:01
        jak sadzicie która z tych stron na najlepsze newsy?
    • pavelpp Re: Portal JG 22.12.05, 20:47
      www.jg24.pl
      • pavelpp Re: Portal JG 22.12.05, 20:48
        ale inne tez sa dobre,tyle,ze preferuje jg24
        • Gość: Lord Vader Re: Portal JG IP: *.dami.pl / *.dami.pl 26.12.05, 09:30
          bo jesteś jego autorem ...... hehehe
          • iwweczka a moze po prostu woli ten portal? 26.12.05, 12:01
            ja tam sie przyzwyczailam do jelenie.pl, a nie jestem jego tworczynia ... chyba
            kazdy ma prawo opowiedziec sie za czyms co jest blizsze jego
            zainteresewoniam...

a co do roeszty portali,to potem jest (dla mnie) jg24, next jelonka...
            • Gość: Lord Vader Re: a moze po prostu woli ten portal? IP: *.dami.pl / *.dami.pl 27.12.05, 19:07
              akurat wiem że jest jego autorem.... więc .... nie chce mi się z Tobą gadać...
              • iwweczka a skad wiesz? 27.12.05, 19:56
                bo ja na przyklad nie dalabym sopbie glowy urwac,ze on jest jego autorem? jakas
                teoria spisku? zabawny jestes...
          • Gość: JG24.pl Re: Portal JG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 20:03
            Po raz pierwszy i ostatni zabieramy głos w dyskusji na temat portali
            jeleniogórskich na tym forum, a zmuszają nas do tego insynuacje jednej z osób
            sugerujące, że temat ten założył ktoś z portalu www.jg24.pl .
            A więc, do Twojej i innych osób wiadomości oświadczamy, że nikt z nas
            zajmujących się portalem JG24.pl nie miał nic wspólnego z tym tematem jak i z
            jakimkolwiek innym tematem traktującym pośrednio lub bezpośrednio kwestię
            jeleniogórskich portali na tym forum.

PS: Link do tego topicu podesłano nam na redakcyjnego maila, kto wie może
            zrobiła to właśnie osoba tak ochoczo deklarująca swoją wiedzę odnośnie
            znajomości autora tego tematu...

PS2: Dziękujemy za miłe słowa na temat naszego portalu.
    • Gość: Total Re: Portal JG IP: *.jgora.dialog.net.pl 26.12.05, 23:56
      Zdecydowanie www.jg24.pl
    • Gość: mysza jg24 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 16:32
      przejrzysty i duzo ciekawych newsow z terenow jeleniej...
    • Gość: AniPrystrom ten jg24.pl to chyba tuba wyborcza Prystroma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 13:54
      ja wole jelonka.com
      • Gość: Tępiciel idiotów Re: ten jg24.pl to chyba tuba wyborcza Prystroma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 11:32
        A po czym to wnioskujesz, że to tuba Prystroma? Dlatego, że są artykluły o WOŚP,
        którą w Jeleniej zajmuje się Wspólne Miasto? Ja czytam jeleniogórskie portale na
        bieżąco i na jg24 widziałem raz, artykuł o Prystromie, który mówił, że
        postawiono mu zarzuty w związku z jego oświadczeniem majątkowym. Więc trochę
        dziwne jest to co napisałeś.
        A odnośnie jelonki, to cóż nie jest to zły portal szkoda tylko, że jest
        całkowicie uzależniony od miasta. W zasadzie wszędzie ten portal jest już
        traktowany jako sterowalny pajacyk na usługach miasta. A wiem co się mówię, bo
        pracuję w instytucji pośrednio związanej z miastem. Co najlepsze patrząc na
        komputery moich kolegów i koleżanek w pracy zancznie częściej widzę tam jg24 niż
        jelonkę.
        • Gość: info Re: ten jg24.pl to chyba tuba wyborcza Prystroma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 13:25
          Hmmm, no cóż rzeczywiście mam chyba jakąś "prystromofobie"
          Co do jeleniogórskich portali:
          Najwięcej doświadczenia jelenia.pl działa od 2003.01.31
          Nie mniej jednak jej nagłówki nie zachęcają do wizyty w Jeleniej Górze:
          "Rodzice zagłodzili dziecko"
          "Zagrożenie lawinowe w Karkonoszach"
          "Napad na pocztę."
          "Więzienie za zabójstwo babci"
          "Niemcy podejrzani o kradzież"

jelonka.com działa od 11 grudnia 2003
          rzeczywiście zaczęła trochę zchodzić na psy.
          Kiedyś była ładnie opracowanym plastycznie portalem.
          Widać było że nagłówek był zrobiony przez człowieka z plastycznm wykształceniem
          Teraz zrobiła się okropna. Dla tych którzy nie mają szybkich łącz 0,5 MB ładuje
          się dość długo. Nie potrzebnie ładowane już na samym początku jest 150 kb Mapy.
          Można to zrobić w sposób bardziej oszczędny megabajtowo.
          Animacja w nagłówku też woła o pomstę do nieba. Strasznie rozmazana, sprawia
          wrażenie że Jelenia to wysypisko śmieci (śmieciarka MPGK wizytówką miasta),
          wyrzutnia rakiet przeciwpancernych, miasto reklam.

jg24.pl została zarejestrowana 2005.05.30
          Najmłodszy z jeleniogórskich portali. Związany ze "Wspólnym Miastem".
          Wspólne reklamy na stronach WOSP, jg24.pl i Wspólnego Miasta.

Dziwię się zaangażowaniku Kolibra www.jelenia.koliber.opcom.pl/WOSP/
          (zdawało by się anty socjalistycznego) w akcje piewcy wszelkiego rodzaju
          lewactwa. Gdyby Korwin o tym wiedział ?!?!?

Żeby zobaczyć jaki jest pogląd UPR'u na akcję Owsiaka wystarczy na stronie:
          mazowsze.k-raj.com.pl/ wpisać hasło Owsiak. Ciekawych rzeczy można się
          dowiedzieć.

Wystarczy wpisać

• Gość: doswiadczony... Re: ten jg24.pl to chyba tuba wyborcza Prystroma IP: *.jgora.dialog.net.pl 02.01.06, 18:13
            to chyba jakos doswiadczenie nie idzie tu w parze z poziomem, bo jelenia.pl to
            gniot jakich mało, do pięt nie sięga jelonka.com i jg24.pl , praktycznie nie ma
            tam nic do poczytania, nie mowiac juz, ze to co jest rzadko dotyczy jeleniej
            gory, dobrze, ze chociarz sa fotki napalonych lasek z undegroundu :D, ale tez z
            reguly stare i beznadziejnej jakosci :/
            • bourne1 koles ma w wielu sprawach racje 03.01.06, 11:27
              ale zapomina,ze dzien rejestracji domeny nie oznacza funkcjonowanie portali,
              ponadto nie widze banera jg24 na stronie wspolnego miasta, chyba, ze
              przeoczylem... poza tym, reszta jest okey... co do portali, to uwazam, ze
              jelonka i jelenia troche podupadly, a jg24 coraz lepiej sobie radzi...

• Gość: jedrekk Re: Portal JG IP: *.dami.pl 31.12.05, 16:58
      ja tam wole jg24 tam sa najszybsze aktualizacje...
    • Gość: majster obecnie jg24 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 21:55
      reszta tez jest spoko, ale jakos podupada
      • Gość: mir Re: obecnie jg24 IP: *.jgora.dialog.net.pl 25.01.06, 17:00
        jg24 słabizna, malo do poczytania, fatalne zdjecia, raczej nie polecam
        • Gość: koniu Re: obecnie jg24 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 17:23
          zgadzam sie z faktem, ze niektore portale jg podupadaja, ale to tak juz chyba
          musi byc - raz w gorze, raz w dole... co do ostatniego posta, to wszedlem na
          strone jg24 i nie widze tych fatalnych zdjeci etc. zdjecia jak zdjecia, teksty
          tez nie sa zle, wiec ewidentnie poprzednik jest z konkurencyjnej brazny, bo
          temat sie tyczy jaki portal wolisz, a nie czemu jg24 jest takie a nie inne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka