Dodaj do ulubionych

KRYMINALIŚCI - poszukiwani listem gończym

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 01:00
Może ktoś z was zna tych rzezimieszków poszukiwanych przez Jeleniogórską
Policję. Sporo się ich nazbierało.

www.jelenia-gora.policja.gov.pl/www/index.cgi?wybierz=&numer=16&menu=6
Obserwuj wątek
    • Gość: zenon5 Re: KRYMINALIŚCI - poszukiwani listem gończym IP: *.ppp.tiscali.fr 04.01.06, 01:22
      No wlasnie,mam takie nieodparte wrazenie ze wielu jeszcze nie odkrytych bryluje
      w JG,demokracja dala im szanse,ale nie dala tym ktorzy potrzebuja rzeczywiscie
      pomocy.I dlatego jak pisze na forum to zawsze mam jakies przeczucie ze ktos chce
      kogos poprostu za durnia wziac.Obojetnie w jaki sposob byleby osiagnac
      skutek.Dlatego czasami reaguje nieprzyjemnymi slowami,ale takie jest zycie,nie
      mozna pszczoly nauczyc palenia papierosow,szkoda dla pszczoly!!!
    • angelo70 Re: KRYMINALIŚCI - poszukiwani listem gończym 04.01.06, 21:38
      P. Sobótka, mój koleś:))))
    • Gość: Krzysiek Re: KRYMINALIŚCI - poszukiwani listem gończym IP: *.jgora.dialog.net.pl 05.01.06, 08:24
      Arciszewskiego znałem osobiście.Kilka lat temu(8)uciekł do Grecji.
      • Gość: zabobrze Re: KRYMINALIŚCI - poszukiwani listem gończym IP: *.dami.pl 05.01.06, 08:34
        Gość portalu: Krzysiek napisał(a):

> Arciszewskiego znałem osobiście.Kilka lat temu(8)uciekł do Grecji.

to teraz będą wiedzieć gdzie go szukać :)
        • Gość: anionim Re: KRYMINALIŚCI - poszukiwani listem gończym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 09:56
          A Modzelewski w Angli siedzi od kilku lat:P Ale nie w pierdlu.
    • Gość: Krzysiek Re: KRYMINALIŚCI - poszukiwani listem gończym IP: *.jgora.dialog.net.pl 09.01.06, 07:56
      Do zabobrze
      Uważasz,że powinienem się bac?Mam gdzieś takich cwaniaczków!Tacy jak on
      ,załatwili mojego kolegę na całe życie.Prowadzł kilkanaście lat temu firmę,która
      sprzedawała i serwisowała kserokopiarki.Złożyli u niego duże zamówienie na które
      musiał zaciągnąc kredyt w banku.Oczywiście nie zapłacieli mu i zniknęli.On
      został z ręką w nocniku.Same odsetki wynąszą jak do tej pory 120 tyś.zł.Gdyby
      żył nawwet 400 lat nie jest w stanie spłacic długu.Komornik zabiera mu połowę
      pensji,nie jest mu łatwo tym bardziej,że ma syna z porażeniem mózgowym,żona nie
      pracuje(opiekuje się chorym),drugi syn studjuje.Tamci zapomnieli już dawno,że go
      wogóle stuknęli.
      • kazimierzup Re: KRYMINALIŚCI - poszukiwani listem gończym 07.02.06, 07:07
        Krzysiek, a dlaczego twoj znajomy wydal towar zanim wzial pieniadze? Czy jak
        twoj znajomyu kupuje chleb to piekarz mu daje ten chleb za darmo?

Gość portalu: Krzysiek napisał(a):

> Do zabobrze
        > Uważasz,że powinienem się bac?Mam gdzieś takich cwaniaczków!Tacy jak on
        > ,załatwili mojego kolegę na całe życie.Prowadzł kilkanaście lat temu
        firmę,któr
        > a
        > sprzedawała i serwisowała kserokopiarki.Złożyli u niego duże zamówienie na
        któr
        > e
        > musiał zaciągnąc kredyt w banku.Oczywiście nie zapłacieli mu i zniknęli.On
        > został z ręką w nocniku.Same odsetki wynąszą jak do tej pory 120 tyś.zł.Gdyby
        > żył nawwet 400 lat nie jest w stanie spłacic długu.Komornik zabiera mu połowę
        > pensji,nie jest mu łatwo tym bardziej,że ma syna z porażeniem mózgowym,żona
        nie
        > pracuje(opiekuje się chorym),drugi syn studjuje.Tamci zapomnieli już dawno,że
        g
        > o
        > wogóle stuknęli.
    • Gość: pavelp szkoda,ze zdjecia nie da sie tu wstawic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 23:32
      a dalbym jeszcze dodatkowego malwersatystę - Marka Tkacza, ale z pewnością i
      tego posta usuną...

• Gość: tomekPC Re: szkoda,ze zdjecia nie da sie tu wstawic IP: *.231.udn.pl 24.01.06, 23:48
        A co ci ten koles takiego zrobil?? jesli az tak go nie znosisz, to zglos to do
        prokuratury, wytocz mu sprawe w sadzie, a nie piszesz: "gosc jest taki i siaki",
        dlaczego: "bo tak"
        • Gość: zenon5 Re: szkoda,ze zdjecia nie da sie tu wstawic IP: *.ppp.tiscali.fr 25.01.06, 14:21
          Do tomka PC:
          przeczytaj ostatni post Krzyska,a byc moze zrozumiesz ze nie zawsze sad czy
          prokurator moze cos zmienic/niestety coraz czesciej/.Tylko metody radykalne moga
          cos zmienic.
          • Gość: tomekPC Re: szkoda,ze zdjecia nie da sie tu wstawic IP: *.dami.pl / *.230.udn.pl 25.01.06, 15:58
            Przeczytalem. Faktycznie, paskudna sytuacja. Wiec co? Nie da rady bronic sie
            przed takimi ludzmi?
            • Gość: zenon5 Re: szkoda,ze zdjecia nie da sie tu wstawic IP: *.ppp.tiscali.fr 25.01.06, 16:42
              Narazie pytanie retoryczne.
              • Gość: zenon5 Re: szkoda,ze zdjecia nie da sie tu wstawic IP: *.ppp.tiscali.fr 01.02.06, 11:27
                A tu macie post ktorego chyba tez szuka policja,ale on sie schowal w niemczech

Gazeta.pl > Forum > Regionalne > Dolnośląskie

Środa, 1 lutego 2006

Jelenia Góra

Re: Policja w Jeleniej Górze
                Autor: Gość: HK IP: *.arcor-ip.de
                Data: 28.01.05, 10:57

+ dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz
                czyzby odezwal sie glina cieplicki - sq-yn??? wasze kolesiostwo i zmiana nazwy
                na policja nic nie dala pod daszkami dalej te same n ieuki i butne buraki
                myslace, ze moga sobie na wszystko pozwolic...ale nie ze mna...a co do dowodow
                to sa na cieplickim cmentarzu pajacu..i lepiej trzymaj dziob na klodke...i
                klikaj dalej w poniemiecka maszyne do pisania....nie zasmiecaj internetu, tutaj
                nikomu ust nie zamkniecie...na was tez przyjdzie pora...
                • Gość: HK Re: szkoda,ze zdjecia nie da sie tu wstawic IP: *.arcor-ip.de 01.02.06, 11:51
                  zenek-oszolomie zasuwaj w pole do roboty..czy reumatyzm powykrzywial ci
                  palce??....wolnosc slowa to dla ciebie nowosc, wiem....czasy komunizmu
                  skonczyly sie bezpowrotnie..donosicielstwa i malych kmiotow lizacych
                  d..pe..widze, ze pozostalosci sladowe w twojej postaci jeszcze dychaja...ale
                  juz niedlugo...
                  • Gość: zenon5 Re: szkoda,ze zdjecia nie da sie tu wstawic IP: *.ppp.tiscali.fr 01.02.06, 12:52
                    Bluzgasz policji gnoju,a ona jest powolana do ochrony spoleczenstwa przed takimi
                    jak ty.Co ty mozesz wiedziec o komunizmie?Kto ci to podpowiada i pisze?
                    • Gość: HK Re: szkoda,ze zdjecia nie da sie tu wstawic IP: *.arcor-ip.de 01.02.06, 14:53
                      cisnienie skoczylo i znowu rynsztokowe slownictwo?? bo mozna miec swoje
                      zdanie?? a gotuj sie w swojej zgorzknialej zawisci:)) ekspercie od komunizmu,
                      donosow, podzegania etc...mam swoje zdanie o policji i jej powolaniu do ochrony
                      spoleczenstwa i nie bije czolem widzac mundur...ja ty majacy rozwolnienie...nic
                      dziwnego przy tej przeszlosci...hipokryto...niezle sie toba bawie starcze, nie
                      widzisz tego???
                      • Gość: zenon5 Re: szkoda,ze zdjecia nie da sie tu wstawic IP: *.ppp.tiscali.fr 01.02.06, 14:55
                        Nie spadnij tylko z wozka!
                        • Gość: HK Re: szkoda,ze zdjecia nie da sie tu wstawic IP: *.arcor-ip.de 01.02.06, 14:58
                          mowisz z autopsji?? mowilem nie wszyscy twoja miarka dziadku....ok miotaj sie
                          dalej..tylko nie zachlysnil wybroczynami...
                          • kazimierzup Re: szkoda,ze zdjecia nie da sie tu wstawic 07.02.06, 07:11
                            HK, na razie to toba miota. Uwazaj bo ci gula wyskoczy, kmiocie, hehehehe

Gość portalu: HK napisał(a):

> mowisz z autopsji?? mowilem nie wszyscy twoja miarka dziadku....ok miotaj sie
                            > dalej..tylko nie zachlysnil wybroczynami...
    • Gość: Kuba Kasiarz Re: KRYMINALIŚCI - poszukiwani listem gończym IP: *.telia.com 01.02.06, 12:20
      ..aa czy mnie tyz szukajom ?
      • Gość: zenon5 Re: KRYMINALIŚCI - poszukiwani listem gończym IP: *.ppp.tiscali.fr 01.02.06, 12:48
        Ciebie nie,zawod kasiarza to zawod pod ochrona.
    • Gość: KH Re: KRYMINALIŚCI - poszukiwani listem gończym IP: *.jgora.dialog.net.pl 02.02.06, 07:46
      zenon5, policja nie szuka HK,bo ma co innego na głowie,jego szukają rakarze.
      • Gość: HK Re: KRYMINALIŚCI - poszukiwani listem gończym IP: *.arcor-ip.de 02.02.06, 10:51
        kh vel zenon-dziad...jestescie groteskowi i smieszni...zmiencie lekarstwa..te
        juz nie dzialaja...
        • kazimierzup Re: KRYMINALIŚCI - poszukiwani listem gończym 07.02.06, 07:05
          HK przestan byc chamem i do tego nieodpowiedzialnym za wlasne slowa. Stajesz
          sie nudny, nie masz szans, zmieni nick i forum. Najlepiej zniknij.
          • Gość: HK Re: KRYMINALIŚCI - poszukiwani listem gończym IP: *.arcor-ip.de 07.02.06, 12:07
            czochraj sie smutasie...
            • Gość: zenon5 Re: KRYMINALIŚCI - poszukiwani listem gończym IP: *.ppp.tiscali.fr 07.02.06, 12:17
              Ten sie prosi,ale niech ma pretensje tylko do siebie!!!!!!!
              • Gość: HK Re: KRYMINALIŚCI - poszukiwani listem gończym IP: *.arcor-ip.de 07.02.06, 12:24
                hej widze, ze zenek vel adolf w niektorych postach i vel..jakis
                palant...jeszcze dycha...nie groz bezzebny starcze...mowilem juz to a ty
                swoje...
                • Gość: zenon5 Re: KRYMINALIŚCI - poszukiwani listem gończym IP: *.ppp.tiscali.fr 07.02.06, 12:29
                  O co ci chodzi na tym forum ty wymoczku?chcesz naprawde zeby cie odszukac i
                  sprac po pysku?Tylko pozniej nie powoluj sie na demokracje!!!
                  • Gość: HK Re: KRYMINALIŚCI - poszukiwani listem gończym IP: *.arcor-ip.de 07.02.06, 12:32
                    czakam na ciebie dziadku..bede za 10 dni w jeleniej..poznam cie po wozku
                    elektrycznym czy kulach??..jestes groteska sama w sobie .....a ile ikry
                    przedwojennej w tobie...tylko, zeby zastawka nie puscila....hahahha
                    • Gość: zenon54 Re: KRYMINALIŚCI - poszukiwani listem gończym IP: *.ppp.tiscali.fr 07.02.06, 12:34
                      podaj adres i nazwisko szczurze!
                      • Gość: HK Re: KRYMINALIŚCI - poszukiwani listem gończym IP: *.arcor-ip.de 07.02.06, 12:42
                        hehehehehe..komu tobie kmiocie???? co jeszcze chcesz donosicielu za komuny???
                        moze mam wesprzec cie w jakiejs fundacji?...starcze zalosny...
                        • Gość: zenon5 Re: KRYMINALIŚCI - poszukiwani listem gończym IP: *.ppp.tiscali.fr 07.02.06, 12:52
                          To przedstaw sie innym jak ja to zrobilem,a wtedy inni ocenia twoj poziom
                          umyslowy.Zaczynam podejrzewac ze mam do czynienia z psychicznie chorym,a
                          myslalem ze z jakims nawiedzonym z mniejszosci.trudno nikt nie jest nieomylny!!
                          • Gość: HK Re: KRYMINALIŚCI - poszukiwani listem gończym IP: *.arcor-ip.de 07.02.06, 12:56
                            ja wiem, ze mam do czynienia z chorym z nienawisci zenkiem vel adolf vel jakis
                            przybleda...siejacym jadem i nie mam zamiaru sie nikomu przedstawiac...baw sie
                            dalej i zyj w twoim chorym umysle.....
                            • Gość: zenon5 Re: KRYMINALIŚCI - poszukiwani listem gończym IP: *.ppp.tiscali.fr 07.02.06, 13:05
                              No, ale poza twoim debilizmem z ktorym masz problemy,chyba jestes kims?moze
                              jestes dziwka ktora sie sprzedaje za pare groszy, a z braku klientow bazgra cos
                              w internecie.Moze masz brata inwalide przykutego do wozka i kazesz mu pisac
                              bzdury i wypociny?Zglos sie dobrowolnie,jak bedziesz w Polsce,na policje do
                              psychologa,on ci pomoze !Tylko nie draznij ludzi niepotrzebnie!!!!
                              • Gość: HK Re: KRYMINALIŚCI - poszukiwani listem gończym IP: *.arcor-ip.de 07.02.06, 13:10
                                ty siebie nazywasz czlowiekiem?? no no masz mniemanie o sobie.....gnida
                                wiezienna o skrzywionym zyciowym kregoslupie...bladzaca po swiecie i wmawiajaca
                                sobie i innym bzdety zyciowe...
                                • Gość: zenon54 Re: KRYMINALIŚCI - poszukiwani listem gończym IP: *.ppp.tiscali.fr 07.02.06, 13:21
                                  Po raz ostatni wyjasniam!!!!!!!!!Co do wiezienia to akurat ja i inni mnie
                                  podobni spowodowali zmiany w tym kraju,jesli ktos chce wiedziec to jest Mkk.Ty
                                  tego nie wiesz i prawdopodobnie na nic moje wyjasnienia dla takiego jak ty .Ale
                                  moze inni cie ocenia!POstaramy sie ciebie odnalezc i ci pewne rzeczy wytlumaczyc!
                                  • Gość: HK Re: KRYMINALIŚCI - poszukiwani listem gończym IP: *.arcor-ip.de 07.02.06, 14:04
                                    tak zlodzieje i inne tego typu pyrazyty spoleczne dokladnie tak samo
                                    tlumacza..jestemy niewinni...sami niewinni siedza w wiezieniach a my
                                    spoleczenstwo utrzymujemy ten gnoj....ty jedynie mogles sobie w majtkach
                                    pomieszac ...tyle spowodowales..konfidencie jeden..mowisz jak komuch za innych
                                    w formie wy...z tego sie nie mozesz wyleczyc...szukaj sobie ..jak mnie
                                    znajdziesz ..daj znac o sobie..bo nie zauwazam takich kmiotkow...
                                    • Gość: antyniemiec Re: KRYMINALIŚCI - poszukiwani listem gończym IP: *.dami.pl / *.230.udn.pl 07.02.06, 20:56
                                      HK, ty pie..ny szkopie, spadaj stąd ...............
                                      • Gość: verbistisch HK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 21:06
                                        Hk co pojechałeś niemcom dupy myć bo w Polsce nie dajesz sobie rady?
                                        Bądź moim sakerem.
                                        • Gość: HK Re: HK IP: *.arcor-ip.de 08.02.06, 10:37
                                          o kolejny pacan:)) mylisz sie prymitywna istoto...akurat to 2 razy w tygodniu
                                          Niemka sprzata moje mieszkanie...robi to najlepiej...niestety ani Polki ani
                                          kobiety z bylej Jugoslawii nie mogly jej dorownac...chociaz byly tansze...to
                                          tak dla twojej informacji...nie wiem takze co chcesz wyrazic swoim nieudolnym
                                          nickiem..nie znaczy on nic..tak jak ty nic nie znaczysz....
                                      • Gość: HK Re: KRYMINALIŚCI - poszukiwani listem gończym IP: *.arcor-ip.de 08.02.06, 10:39
                                        hahahaha...przybledo...
                                        • Gość: antyszkop Re: KRYMINALIŚCI - poszukiwani listem gończym IP: *.dami.pl / *.230.udn.pl 13.02.06, 12:08
                                          HK błazen, folksdojcz!!!!
    • Gość: Kamil - poszukiwani listem gończym IP: *.jgora.dialog.net.pl 16.04.06, 20:16
      złapali jzu ich ??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka