Gość: Liberator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 01:00 Może ktoś z was zna tych rzezimieszków poszukiwanych przez Jeleniogórską Policję. Sporo się ich nazbierało. www.jelenia-gora.policja.gov.pl/www/index.cgi?wybierz=&numer=16&menu=6 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zenon5 Re: KRYMINALIŚCI - poszukiwani listem gończym IP: *.ppp.tiscali.fr 04.01.06, 01:22 No wlasnie,mam takie nieodparte wrazenie ze wielu jeszcze nie odkrytych bryluje w JG,demokracja dala im szanse,ale nie dala tym ktorzy potrzebuja rzeczywiscie pomocy.I dlatego jak pisze na forum to zawsze mam jakies przeczucie ze ktos chce kogos poprostu za durnia wziac.Obojetnie w jaki sposob byleby osiagnac skutek.Dlatego czasami reaguje nieprzyjemnymi slowami,ale takie jest zycie,nie mozna pszczoly nauczyc palenia papierosow,szkoda dla pszczoly!!! Odpowiedz Link Zgłoś
angelo70 Re: KRYMINALIŚCI - poszukiwani listem gończym 04.01.06, 21:38 P. Sobótka, mój koleś:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: KRYMINALIŚCI - poszukiwani listem gończym IP: *.jgora.dialog.net.pl 05.01.06, 08:24 Arciszewskiego znałem osobiście.Kilka lat temu(8)uciekł do Grecji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabobrze Re: KRYMINALIŚCI - poszukiwani listem gończym IP: *.dami.pl 05.01.06, 08:34 Gość portalu: Krzysiek napisał(a): > Arciszewskiego znałem osobiście.Kilka lat temu(8)uciekł do Grecji. to teraz będą wiedzieć gdzie go szukać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anionim Re: KRYMINALIŚCI - poszukiwani listem gończym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 09:56 A Modzelewski w Angli siedzi od kilku lat:P Ale nie w pierdlu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: KRYMINALIŚCI - poszukiwani listem gończym IP: *.jgora.dialog.net.pl 09.01.06, 07:56 Do zabobrze Uważasz,że powinienem się bac?Mam gdzieś takich cwaniaczków!Tacy jak on ,załatwili mojego kolegę na całe życie.Prowadzł kilkanaście lat temu firmę,która sprzedawała i serwisowała kserokopiarki.Złożyli u niego duże zamówienie na które musiał zaciągnąc kredyt w banku.Oczywiście nie zapłacieli mu i zniknęli.On został z ręką w nocniku.Same odsetki wynąszą jak do tej pory 120 tyś.zł.Gdyby żył nawwet 400 lat nie jest w stanie spłacic długu.Komornik zabiera mu połowę pensji,nie jest mu łatwo tym bardziej,że ma syna z porażeniem mózgowym,żona nie pracuje(opiekuje się chorym),drugi syn studjuje.Tamci zapomnieli już dawno,że go wogóle stuknęli. Odpowiedz Link Zgłoś
kazimierzup Re: KRYMINALIŚCI - poszukiwani listem gończym 07.02.06, 07:07 Krzysiek, a dlaczego twoj znajomy wydal towar zanim wzial pieniadze? Czy jak twoj znajomyu kupuje chleb to piekarz mu daje ten chleb za darmo? Gość portalu: Krzysiek napisał(a): > Do zabobrze > Uważasz,że powinienem się bac?Mam gdzieś takich cwaniaczków!Tacy jak on > ,załatwili mojego kolegę na całe życie.Prowadzł kilkanaście lat temu firmę,któr > a > sprzedawała i serwisowała kserokopiarki.Złożyli u niego duże zamówienie na któr > e > musiał zaciągnąc kredyt w banku.Oczywiście nie zapłacieli mu i zniknęli.On > został z ręką w nocniku.Same odsetki wynąszą jak do tej pory 120 tyś.zł.Gdyby > żył nawwet 400 lat nie jest w stanie spłacic długu.Komornik zabiera mu połowę > pensji,nie jest mu łatwo tym bardziej,że ma syna z porażeniem mózgowym,żona nie > pracuje(opiekuje się chorym),drugi syn studjuje.Tamci zapomnieli już dawno,że g > o > wogóle stuknęli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pavelp szkoda,ze zdjecia nie da sie tu wstawic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 23:32 a dalbym jeszcze dodatkowego malwersatystę - Marka Tkacza, ale z pewnością i tego posta usuną... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomekPC Re: szkoda,ze zdjecia nie da sie tu wstawic IP: *.231.udn.pl 24.01.06, 23:48 A co ci ten koles takiego zrobil?? jesli az tak go nie znosisz, to zglos to do prokuratury, wytocz mu sprawe w sadzie, a nie piszesz: "gosc jest taki i siaki", dlaczego: "bo tak" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon5 Re: szkoda,ze zdjecia nie da sie tu wstawic IP: *.ppp.tiscali.fr 25.01.06, 14:21 Do tomka PC: przeczytaj ostatni post Krzyska,a byc moze zrozumiesz ze nie zawsze sad czy prokurator moze cos zmienic/niestety coraz czesciej/.Tylko metody radykalne moga cos zmienic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomekPC Re: szkoda,ze zdjecia nie da sie tu wstawic IP: *.dami.pl / *.230.udn.pl 25.01.06, 15:58 Przeczytalem. Faktycznie, paskudna sytuacja. Wiec co? Nie da rady bronic sie przed takimi ludzmi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon5 Re: szkoda,ze zdjecia nie da sie tu wstawic IP: *.ppp.tiscali.fr 25.01.06, 16:42 Narazie pytanie retoryczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon5 Re: szkoda,ze zdjecia nie da sie tu wstawic IP: *.ppp.tiscali.fr 01.02.06, 11:27 A tu macie post ktorego chyba tez szuka policja,ale on sie schowal w niemczech Gazeta.pl > Forum > Regionalne > Dolnośląskie Środa, 1 lutego 2006 Jelenia Góra Re: Policja w Jeleniej Górze Autor: Gość: HK IP: *.arcor-ip.de Data: 28.01.05, 10:57 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz czyzby odezwal sie glina cieplicki - sq-yn??? wasze kolesiostwo i zmiana nazwy na policja nic nie dala pod daszkami dalej te same n ieuki i butne buraki myslace, ze moga sobie na wszystko pozwolic...ale nie ze mna...a co do dowodow to sa na cieplickim cmentarzu pajacu..i lepiej trzymaj dziob na klodke...i klikaj dalej w poniemiecka maszyne do pisania....nie zasmiecaj internetu, tutaj nikomu ust nie zamkniecie...na was tez przyjdzie pora... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HK Re: szkoda,ze zdjecia nie da sie tu wstawic IP: *.arcor-ip.de 01.02.06, 11:51 zenek-oszolomie zasuwaj w pole do roboty..czy reumatyzm powykrzywial ci palce??....wolnosc slowa to dla ciebie nowosc, wiem....czasy komunizmu skonczyly sie bezpowrotnie..donosicielstwa i malych kmiotow lizacych d..pe..widze, ze pozostalosci sladowe w twojej postaci jeszcze dychaja...ale juz niedlugo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon5 Re: szkoda,ze zdjecia nie da sie tu wstawic IP: *.ppp.tiscali.fr 01.02.06, 12:52 Bluzgasz policji gnoju,a ona jest powolana do ochrony spoleczenstwa przed takimi jak ty.Co ty mozesz wiedziec o komunizmie?Kto ci to podpowiada i pisze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HK Re: szkoda,ze zdjecia nie da sie tu wstawic IP: *.arcor-ip.de 01.02.06, 14:53 cisnienie skoczylo i znowu rynsztokowe slownictwo?? bo mozna miec swoje zdanie?? a gotuj sie w swojej zgorzknialej zawisci:)) ekspercie od komunizmu, donosow, podzegania etc...mam swoje zdanie o policji i jej powolaniu do ochrony spoleczenstwa i nie bije czolem widzac mundur...ja ty majacy rozwolnienie...nic dziwnego przy tej przeszlosci...hipokryto...niezle sie toba bawie starcze, nie widzisz tego??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon5 Re: szkoda,ze zdjecia nie da sie tu wstawic IP: *.ppp.tiscali.fr 01.02.06, 14:55 Nie spadnij tylko z wozka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HK Re: szkoda,ze zdjecia nie da sie tu wstawic IP: *.arcor-ip.de 01.02.06, 14:58 mowisz z autopsji?? mowilem nie wszyscy twoja miarka dziadku....ok miotaj sie dalej..tylko nie zachlysnil wybroczynami... Odpowiedz Link Zgłoś
kazimierzup Re: szkoda,ze zdjecia nie da sie tu wstawic 07.02.06, 07:11 HK, na razie to toba miota. Uwazaj bo ci gula wyskoczy, kmiocie, hehehehe Gość portalu: HK napisał(a): > mowisz z autopsji?? mowilem nie wszyscy twoja miarka dziadku....ok miotaj sie > dalej..tylko nie zachlysnil wybroczynami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Kasiarz Re: KRYMINALIŚCI - poszukiwani listem gończym IP: *.telia.com 01.02.06, 12:20 ..aa czy mnie tyz szukajom ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon5 Re: KRYMINALIŚCI - poszukiwani listem gończym IP: *.ppp.tiscali.fr 01.02.06, 12:48 Ciebie nie,zawod kasiarza to zawod pod ochrona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KH Re: KRYMINALIŚCI - poszukiwani listem gończym IP: *.jgora.dialog.net.pl 02.02.06, 07:46 zenon5, policja nie szuka HK,bo ma co innego na głowie,jego szukają rakarze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HK Re: KRYMINALIŚCI - poszukiwani listem gończym IP: *.arcor-ip.de 02.02.06, 10:51 kh vel zenon-dziad...jestescie groteskowi i smieszni...zmiencie lekarstwa..te juz nie dzialaja... Odpowiedz Link Zgłoś
kazimierzup Re: KRYMINALIŚCI - poszukiwani listem gończym 07.02.06, 07:05 HK przestan byc chamem i do tego nieodpowiedzialnym za wlasne slowa. Stajesz sie nudny, nie masz szans, zmieni nick i forum. Najlepiej zniknij. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HK Re: KRYMINALIŚCI - poszukiwani listem gończym IP: *.arcor-ip.de 07.02.06, 12:07 czochraj sie smutasie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon5 Re: KRYMINALIŚCI - poszukiwani listem gończym IP: *.ppp.tiscali.fr 07.02.06, 12:17 Ten sie prosi,ale niech ma pretensje tylko do siebie!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HK Re: KRYMINALIŚCI - poszukiwani listem gończym IP: *.arcor-ip.de 07.02.06, 12:24 hej widze, ze zenek vel adolf w niektorych postach i vel..jakis palant...jeszcze dycha...nie groz bezzebny starcze...mowilem juz to a ty swoje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon5 Re: KRYMINALIŚCI - poszukiwani listem gończym IP: *.ppp.tiscali.fr 07.02.06, 12:29 O co ci chodzi na tym forum ty wymoczku?chcesz naprawde zeby cie odszukac i sprac po pysku?Tylko pozniej nie powoluj sie na demokracje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HK Re: KRYMINALIŚCI - poszukiwani listem gończym IP: *.arcor-ip.de 07.02.06, 12:32 czakam na ciebie dziadku..bede za 10 dni w jeleniej..poznam cie po wozku elektrycznym czy kulach??..jestes groteska sama w sobie .....a ile ikry przedwojennej w tobie...tylko, zeby zastawka nie puscila....hahahha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon54 Re: KRYMINALIŚCI - poszukiwani listem gończym IP: *.ppp.tiscali.fr 07.02.06, 12:34 podaj adres i nazwisko szczurze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HK Re: KRYMINALIŚCI - poszukiwani listem gończym IP: *.arcor-ip.de 07.02.06, 12:42 hehehehehe..komu tobie kmiocie???? co jeszcze chcesz donosicielu za komuny??? moze mam wesprzec cie w jakiejs fundacji?...starcze zalosny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon5 Re: KRYMINALIŚCI - poszukiwani listem gończym IP: *.ppp.tiscali.fr 07.02.06, 12:52 To przedstaw sie innym jak ja to zrobilem,a wtedy inni ocenia twoj poziom umyslowy.Zaczynam podejrzewac ze mam do czynienia z psychicznie chorym,a myslalem ze z jakims nawiedzonym z mniejszosci.trudno nikt nie jest nieomylny!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HK Re: KRYMINALIŚCI - poszukiwani listem gończym IP: *.arcor-ip.de 07.02.06, 12:56 ja wiem, ze mam do czynienia z chorym z nienawisci zenkiem vel adolf vel jakis przybleda...siejacym jadem i nie mam zamiaru sie nikomu przedstawiac...baw sie dalej i zyj w twoim chorym umysle..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon5 Re: KRYMINALIŚCI - poszukiwani listem gończym IP: *.ppp.tiscali.fr 07.02.06, 13:05 No, ale poza twoim debilizmem z ktorym masz problemy,chyba jestes kims?moze jestes dziwka ktora sie sprzedaje za pare groszy, a z braku klientow bazgra cos w internecie.Moze masz brata inwalide przykutego do wozka i kazesz mu pisac bzdury i wypociny?Zglos sie dobrowolnie,jak bedziesz w Polsce,na policje do psychologa,on ci pomoze !Tylko nie draznij ludzi niepotrzebnie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HK Re: KRYMINALIŚCI - poszukiwani listem gończym IP: *.arcor-ip.de 07.02.06, 13:10 ty siebie nazywasz czlowiekiem?? no no masz mniemanie o sobie.....gnida wiezienna o skrzywionym zyciowym kregoslupie...bladzaca po swiecie i wmawiajaca sobie i innym bzdety zyciowe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon54 Re: KRYMINALIŚCI - poszukiwani listem gończym IP: *.ppp.tiscali.fr 07.02.06, 13:21 Po raz ostatni wyjasniam!!!!!!!!!Co do wiezienia to akurat ja i inni mnie podobni spowodowali zmiany w tym kraju,jesli ktos chce wiedziec to jest Mkk.Ty tego nie wiesz i prawdopodobnie na nic moje wyjasnienia dla takiego jak ty .Ale moze inni cie ocenia!POstaramy sie ciebie odnalezc i ci pewne rzeczy wytlumaczyc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HK Re: KRYMINALIŚCI - poszukiwani listem gończym IP: *.arcor-ip.de 07.02.06, 14:04 tak zlodzieje i inne tego typu pyrazyty spoleczne dokladnie tak samo tlumacza..jestemy niewinni...sami niewinni siedza w wiezieniach a my spoleczenstwo utrzymujemy ten gnoj....ty jedynie mogles sobie w majtkach pomieszac ...tyle spowodowales..konfidencie jeden..mowisz jak komuch za innych w formie wy...z tego sie nie mozesz wyleczyc...szukaj sobie ..jak mnie znajdziesz ..daj znac o sobie..bo nie zauwazam takich kmiotkow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyniemiec Re: KRYMINALIŚCI - poszukiwani listem gończym IP: *.dami.pl / *.230.udn.pl 07.02.06, 20:56 HK, ty pie..ny szkopie, spadaj stąd ............... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verbistisch HK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 21:06 Hk co pojechałeś niemcom dupy myć bo w Polsce nie dajesz sobie rady? Bądź moim sakerem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HK Re: HK IP: *.arcor-ip.de 08.02.06, 10:37 o kolejny pacan:)) mylisz sie prymitywna istoto...akurat to 2 razy w tygodniu Niemka sprzata moje mieszkanie...robi to najlepiej...niestety ani Polki ani kobiety z bylej Jugoslawii nie mogly jej dorownac...chociaz byly tansze...to tak dla twojej informacji...nie wiem takze co chcesz wyrazic swoim nieudolnym nickiem..nie znaczy on nic..tak jak ty nic nie znaczysz.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HK Re: KRYMINALIŚCI - poszukiwani listem gończym IP: *.arcor-ip.de 08.02.06, 10:39 hahahaha...przybledo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyszkop Re: KRYMINALIŚCI - poszukiwani listem gończym IP: *.dami.pl / *.230.udn.pl 13.02.06, 12:08 HK błazen, folksdojcz!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil - poszukiwani listem gończym IP: *.jgora.dialog.net.pl 16.04.06, 20:16 złapali jzu ich ?? Odpowiedz Link Zgłoś