kasia.jarek 25.01.06, 13:57 Poszukujemy informacji nt. firmy Jelenia Plast. z góry dziękujemy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Liberator Arbeit macht Frei IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 03:31 Praca czyni wolnym. Tak gdzieś pisało na którymś z takich zakładów pracy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plastic man Re: Arbeit macht Frei IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.06, 15:01 ...nie "pisało", tylko "było napisane" i czy to był zakład pracy, to kłóciłbym się - nie znasz chyba historii... Poza tym nie rozumiem, czemu tak napisałeś, czyżbyś miał coś do nich? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon5 Re: Arbeit macht Frei IP: *.ppp.tiscali.fr 30.01.06, 15:45 Dla mnie sprawa jest prosta!Nie mam pracy,ide tam gdzie mi oferuja.Na miejscu ,orientuje sie, co to, kto to.Pytam sie,to wazne!LUDZI!nie plotkarzy!Pomalu sie sytuacja klaruje,podejmuje decyzje.I dalej jest wszystko jasne;oni mi placa za prace,a ja staram sie dorownac ichnym wymaganiom!Czy to skomplikowane? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gratki Liberatorze Arbeit macht Frei IP: *.231.udn.pl 02.02.06, 13:39 kolego ale Ci się żary udał!no poogratulować! i to przy Międzynarodowym Dniu Ofiar Reżimu Faszystowskiego! Jak zwykle zabłysnąłeś wysublimowanym smakiem Liberatorze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odpowiadam Re: jelenia plast IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 19:45 Ale czy chodzi Wam o warunki pracy i zatrudniania czy o informacje szpiegowskie? Odpowiedz Link Zgłoś