Dodaj do ulubionych

Zróbmy sobie nowe forum - takie bez cenzury!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 11:37
Zróbmy sobie nowe forum - takie bez cenzury! Co wy na to.
Obserwuj wątek
    • Gość: pan grzesio Re: cenzura to atrakcja IP: *.jgora.dialog.net.pl 08.08.06, 11:48
      Ale cenzura to atrakcja. Po co się pozbywać czegoś co można sprytnie ominąć?
      Cenzor ma zajęcie. Cenzurowani mają zajęcie. Jest dodatkowa zabawa i bez chamstwa.
    • memelo Re: Zróbmy sobie nowe forum - takie bez cenzury! 08.08.06, 15:27
      Zapraszał nas inferno, ale coś nie wielki tam ruch.
      Trzeba stworzyć za wszelką cenę pantoflową pocztę,
      jak za okupacji - bolszewia się szerzy wielką parą.
      Panuje jawny goebbelsizm, wpajana jest jedynie słuszna.
      Trzeba jak w stanie wojennym drukować bibułę, przekazywać
      informacje o prawdziwych, istotnych wydarzeniach poprzez
      różne fora, strony internetowe, gadu-gadu, tlen, skype,
      czy inne komunikatory, pocztą elektroniczną do znajomych
      własnymi gazetkami, bo złego słowa na czerwoną władzę nie
      powiedzą nowiny jeleniogórskie, dami, muzyczne radio i prw.
    • jamx Re: Zróbmy sobie nowe forum - takie bez cenzury! 08.08.06, 16:58
      Witam,

A na którym forum ta cenzura?

Pozdrawiam

jamx
      • Gość: inny grzesio Re: Zróbmy sobie nowe forum - takie bez cenzury! IP: *.jgora.dialog.net.pl 08.08.06, 18:02
        To pewnie fryzjer mój post "Folwark Kusiaka cz. II" wyciął;-)
        • memelo Re: Zróbmy sobie nowe forum - takie bez cenzury! 08.08.06, 18:06
          Było się rzucać na Nowiny i Gronowskiego? Nie wiesz, że tu SLD i Samoobrona
          rządzi? Teraz wyłapiesz tonę "gwizdów" w gazecie i na co ci to było?
          kpk
      • Gość: heniek Re: Zróbmy sobie nowe forum - takie bez cenzury! IP: 62.48.236.* 08.08.06, 18:10
        Drogi kolego. Uprasza się o nie granie wariata. Ciekawe jak dlugo sie utrzymam.
      • Gość: pan grzesio się przejaśniło IP: *.jgora.dialog.net.pl 08.08.06, 18:11
        O proszę. Jak się przejaśniło. A nie mówiłem, że posprzątać czasem trzeba?
        Pozdrowienia dla Pana Cenzora. Hehe. Bardzo pięknie. Sory, ale siedzimy tu i
        padamy ze śmiechu. -Sie napisał pan od ABW. Hihi.
        • Gość: abw Re: się przejaśniło IP: *.jgora.dialog.net.pl 08.08.06, 20:43
          a my tu leżymy i zwijamy się ze śmiechu...
          z prezydenta bez jaj. posadzimy go razem z rutkowskim:-)))
    • Gość: demokarata Re: Zróbmy sobie nowe forum - takie bez cenzury! IP: *.jgora.dialog.net.pl 09.08.06, 11:13
      Nie bardzo rozumiem te żale. Jest tylu niezadowolonych, każdemu coś lub ktoś
      nie pasuje i nie można się spiknąć na jakimś wolnym od cenzury forum? Niech
      każdy, kto tu się zawiódł, każdy komu to forum, jelonki czy inne nie pasuje
      każdą wypowiedź tu opublikowaną powtórzy na forum inferno. Póki co zwsze będzie
      paru ludzi, a z czasem zobaczycie, że dołączą i kolaboranci, będą czytać
      konkurenci, zwolennicy status quo i innych mediów. Ale nie, bo tam nie można
      pisać anonimowo? Wam nie przeszkadza widać cenzura, tylko osoby? Własna prawda.
      Tam trzeba pod własnym nazwiskiem polemizować merytorycznie i się wykazać IQ.
      • Gość: poiu Re: Zróbmy sobie nowe forum - takie bez cenzury! IP: *.jgora.dialog.net.pl 09.08.06, 19:38
        ad demokrata
        Zasadniczo się z Tobą zgadzam ale z tym IQ to przypaliłeś :-)))
        Czy to oznacza, że tam tylko powyzej 130 a tutaj co najwyżej 90 ?
    • Gość: Krzysiek Re: Zróbmy sobie nowe forum - takie bez cenzury! IP: *.jgora.dialog.net.pl 09.08.06, 19:37
      ALE PO CO?? CENZURA CZY BEZ CENZURY TO I TAK TUTAJ JEDNO WIELKIE BICIE PIANY.
      TAKIE CAłE SPOLECZENSTWO JAK TE FORUM .A CZEMU TO W OGóLE SłUZY? NAPEWNO NOKOMU
      NIE POMAGA NAWET JAK KTOS WYJDZIE Z JAKIMS PYTANIEM TO ZARAZ ZNAJDZIE SIę KILKU
      AMBITNYCH I GO ZGOJA .ZAWRACANIE DUPY !
    • odin-2 Re: Zróbmy sobie nowe forum - takie bez cenzury! 09.08.06, 21:55
      To jest dobre forum,bez hamstwa,tylko troszke sztywne - co sie stalo z
      Jeleniogorskim humorem ?
      • Gość: pan grzesio Re: Zróbmy sobie nowe forum - takie bez cenzury! IP: *.jgora.dialog.net.pl 10.08.06, 12:42
        Cenzor jest rozluźniony -bardzo słusznie. Jest wesoło. Co rusz się ktoś spala z
        podkreślaniem czegokolwiek. A ja mam jakiś tam login , tylko nie pamiętam hasła,
        no i trudno -logowanie zawsze mnie nudziło. :) A co poziomu IQ -to mnie w ogóle
        mnie nie przeraża. Nie mam co wymagać, skoro samemu nie jestem specjalnie
        rozgarnięty.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka