Gość: ursula15 IP: *.jgora.dialog.net.pl 03.09.06, 08:01 Proszę o opinie z koncertu. Jakie wrażenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lew1961 Re: koncert Rubika 03.09.06, 10:07 Byłem, widziałem, słyszałem. Jeszcze jestem oszołomiony, choć przed rokiem słuchałem wersji "Swiętokrzyska Golgota" w Kościele Garnizonowym. Moja córeczka chodzi teraz całymi dniami i śpiewa (własne wersje religijne). Zakochała się w Januszu Radku (ma 8 lat). Z wokalistek najbardziej przypadła jej do gustu Dorota Marczyk. Nie idę dzisiaj do kościoła. Czuję się zwolniony; kocham wszystkich ludzi i wybaczam swoim wrogom. Ps. Cieszę się, że nie zostałem na meczu. Przynajmniej mam błogie samopoczucie. G.N. Odpowiedz Link Zgłoś
holejnik Re: koncert Rubika 03.09.06, 23:13 Witam, Piasek, Kaja, Rodowicz - przy nim to MAŁY MAŁY pikuś ........ Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALfA Re: koncert Rubika IP: *.jgora.dialog.net.pl 04.09.06, 07:29 A mi się wcale nie podobało. Może dlatego, że nie lubię takiego religijnego śpiewania. Ale generalnie w skali 10 stopniowej daje 3. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dest Re: koncert Rubika IP: *.jgora.dialog.net.pl 04.09.06, 16:03 Impreza super pod względem artystycznym. Pod kątem organizacyjnym-dno. Beznadziejnie umieszczone telebimy (i za mało), nagłośnienie całkowicie do niczego. Myślę, że lepiej byłoby, gdyby wystawić to w kościele Garnizonowym. Tym bardziej, że wielu ludzi tak naprawdę przybyło na spotkanie przy piwku z przyjaciółmi oraz dla jednego utworu. Tu es Petrus nie jest dla mas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon5 Re: koncert Rubika IP: *.ppp.tiscali.fr 04.09.06, 19:12 A czy obecnie jest w JG jakas sala gdzie moga sie w razie niepogody odbywac koncerty dla wiekszej publicznosci? Odpowiedz Link Zgłoś
barteqb Re: koncert Rubika 06.09.06, 10:28 pod ta wypowiedza sie podpisze, dla siedzacych prawdopodobnie ok, ale jesli tylko nie stac cie bylo na miejsce siedzace to byla jakas paranoja, totalne dno organizacyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: koncert Rubika IP: *.jgora.dialog.net.pl 04.09.06, 20:31 Tak, w Relaksie na zapleczu koncert Pawłowskiego i Ruchu Społecznego NIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon5 Re: koncert Rubika IP: *.ppp.tiscali.fr 04.09.06, 21:46 A co to za zespol? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: koncert Rubika IP: *.jgora.dialog.net.pl 05.09.06, 07:19 Odpowiedzialni za nagłośnienie powinni byc zesłani na sybir zarówno w przypadku Rubika jak i kabaretonu w Cieplicach(no chyba, ze to byli głuchoniemi). Odpowiedz Link Zgłoś
forest21 Re: koncert Rubika 06.09.06, 16:01 Nagłośnienie ty była jakiś żart :) Jużnie pierwszy koncert na rynku, ale chyba pierwszy raż dali tak ciała. 3 głośniki na krzyż przy takim koncercie. Tragedia. Plama na całej lini..... Odpowiedz Link Zgłoś
kazimierzp Nagłośnienie! 06.09.06, 17:14 Za nagłosnienie zgodnie z wolą wykonawców odpowiadały ekipy wskazane przez nich i przez nich zostały okreslone parametry nagłośnienia. Rubik na zakończenie koncertu nawet dziękował swojemu dźwiękowcowi! Tak więc jeżeli chcecie na Sybir winnych to już wiecie kogo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefek202 Re: Nagłośnienie! IP: *.231.udn.pl 06.10.06, 10:41 Panie kazimierzup, teorię o nagłośnieniu wypowiada Pan za Mirosławem S.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: koncert Rubika IP: *.jgora.dialog.net.pl 06.09.06, 20:26 Panie Kaziu a panu się podobało?Naprawdę szkoda koncertu.. Odpowiedz Link Zgłoś